10 home remedies voor gebarsten hielen10 home remedies voor gebarsten hielen

Mond- en gebarsten hiel scheurtjes een gemeenschappelijk probleem voor veel mensen en wordt veroorzaakt door een tekort aan vocht in de huid. Terwijl de droge huid van de voeten is niet een belangrijk gezondheidsprobleem in zichzelf, het kan pijnlijk zijn, vooral in de zomer, wanneer u wilt open schoenen en sandalen te dragen. Soms kan leiden tot infectie en vervolgens gekraakt voeten kan erg pijnlijk worden en maken het moeilijk om te lopen, maar gekraakt voeten kan gemakkelijk worden behandeld met een aantal fundamentele huismiddeltjes. Hier zijn tien van die natuurlijke remedies voor gebarsten hielen en droge voeten die u wellicht nuttig vindt.

1. Honey

Honing is een natuurlijke moisturizer en bevat ook antibacteriële middelen die een infectie bestrijden. De beste manier om honing op je droge gebruiken, gebarsten voeten is om een ​​kopje honing toe te voegen in een kom met warm water en meng goed. Dan geniet je voeten in het hete mengsel gedurende twintig minuten en honing zal schrale huid te kalmeren en zet een deel van het vocht weer in.


2. Kokosolie

Kokosolie is een fantastisch ingrediënt dat gebruikt kan worden in home remedies voor gebarsten hielen. Het zal diepe vocht dat binnenkort hun voeten zullen genezen en weer glad op zoek te bieden. Voordat u naar bed gaat, geniet je voeten in warm water en voorzichtig schrobben met een loofah om dode huidcellen te verwijderen overtollige. Droog uw voeten grondig en kokosolie masseren van de huid, draag een paar schone sokken over de top, en laat ze 's nachts.

3. Shea boter en citroensap

Shea boter is zeer ondergewaardeerd deze dagen, maar heeft veel praktische toepassingen van schoonheid. Week je voeten in warm water en geef ze een zachte scrub, dep ze droog en wrijf sommige shea boter, gemengd met een beetje 'vers citroensap. Op een paar sokken en laat een nacht staan. Shea boter misschien niet de meest glamoureuze van schoonheidsproducten, maar te wachten en zie de verbazingwekkende effect dat zal hebben op de voeten gekraakt!

4. banaan en kokos masker

Bananen zijn rijk aan enzymen die bijdragen aan de bevordering van de groei van nieuwe gezonde huidcellen en kokosolie is een prachtig hydraterende huid. Een andere prachtige home remedies voor gebarsten hielen en voeten droog is om gewoon te trekken op een banaan met twee eetlepels kokosolie en masseer het mengsel op een droge huid. Laat staan ​​voor ongeveer twintig minuten en daarna wassen met warm water.

5. Epsom zout voetbad

Epsom zouten zijn geweldig om te helpen genezen droge huid. Voeg een derde van een kopje Epsom zout aan warm water in een kom, dan geniet je voeten gedurende twintig minuten. Pat voeten droog en dan massage beetje 'van olijfolie of kokosolie te hydrateren.

Paraffine 6.

Paraffine werkt als een vergoeding natuurlijk en is bijzonder effectief op geneest kraken. Hitte gelijke delen paraffine en kokosolie totdat het gesmolten is, en laat afkoelen een beetje 'voordat het masseren van uw voeten. Dit is een andere behandeling die het beste werkt als u het laten op 's nachts. Volg deze stappen voor een paar nachten en scheuren in de huid zal binnenkort worden genezen.

7. citroen en zeezout voetscrub

Als u een opeenhoping van dode huid, droge voeten, dan zul je een voet scrub nodig om het te verwijderen. Een van de zeer effectieve home remedies voor gebarsten hielen en voeten droog is tot vier eetlepels zeezout mengen met het sap van een citroen, voeg 3 eetlepels zoete amandelolie en zachtjes schrobben droge huid met dit mengsel. Citroensap heeft een natuurlijke zuurgraad dat zal helpen exfoliëren van de huid en zoete amandelolie maakt het glad en zacht weer.

8. Appelazijn

Appelazijn is een andere prachtige natuurlijke ingrediënten die kunnen worden gebruikt in home remedies voor gebarsten hielen; appelazijn zal uw voeten verzachten en het gemakkelijker maken om dode, harde huid te verwijderen. Week je voeten voor vijftien minuten in een kom met warm water en een half kopje azijn, en het azijnzuur in azijn om harde huid te verzachten, waardoor het veel makkelijker te verwijderen met een puimsteen. Wanneer u het verwijderen van eelt, echter niet te hard wrijven, of je zal je voeten pijn doen en vergeet niet om na te hydrateren.

9. Mask Oatmeal

Havermout is rijk aan voedingsstoffen die je huid droog en gebarsten zal helemaal gek op. Breng een pasta met een eetlepel havermout poeder en een beetje 'jojoba, massage in de huid en laat ongeveer een half uur. Als je dit te herhalen om de andere dag, zal spoedig genezen alle scheuren in je huid.

Olijfolie 10.

De olijfolie kan worden gebruikt in een aantal verschillende manieren gekraakte voeten genezen. U kunt als basisolie in een van recepten voor maskers en scrubs we al genoemd, en kan worden gebruikt als noodbehandeling ook. Enkele aanrakingen van de olie toegepast op droge huid op elk moment van de dag zal de huid te verzachten en de scheuren veel minder pijnlijk.

Wat is uw favoriete home remedies voor gebarsten hielen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha