10 Home remedies voor donkere vlekken op de huid te behandelenWe zijn ons allemaal bewust van de situatie waarin een enorme puist verschijnt religieus op ons gezicht als we het minst kunnen veroorloven om dat te doen. Hoewel, door een wonder geneest in enkele dagen, waardoor een lelijk litteken dagen duurt, zo niet maanden genezen. Hoewel er is niets dat kan het gaan in het knipperen van een oog, kunt u zeker proberen een aantal eenvoudige home remedies voor donkere vlekken op de huid om het genezingsproces versnellen.

Home Remedies voor zwarte vlekken op de huid

Hier is hoe om zwarte vlekken op de huid en het gezicht te verwijderen:


De meest effectieve verwijdering techniek is om een ​​theelepel honing mengen met 4-5 druppels citroensap. U kunt ook een paar onderdelen van saffraan aan toe te voegen. Van toepassing op de getroffen gebieden en was het na 20 minuten. Citroen en honing werken als een natuurlijke bleekmiddelen. Honing voegt ook vocht. Na verloop van tijd het zal zijn als de een zwarte vlek op de huid ooit is overkomen!

Meng 2 theelepels tomatensap met 4 theelepels karnemelk en toe te passen op de donkere vlekken op de huid. Het lycopeen in tomaten is een sterke verlichting middel dat mettertijd vermindert de intensiteit van de vlek, en vervolgens volledig verwijderd.

Een pasta van sandelhout poeder en rozenwater wist niet alleen punten, maar ook reinigt en verfrist de vette huid. Dit pakket is een voordeel als je een vette huid die gevoelig is voor puistjes!

Meng 3 eetlepels havermout, 1 eetlepel honing en 2 eetlepels melk en gebruik het als een masker. Havermout is een natuurlijke exfoliërende agent die dode huidcellen verwijdert, de honing zal de huid zacht, terwijl de melk een glorieuze gloed op je huid wordt toegevoegd!

Zure melk, room en honing door elkaar werken heel goed op donkere vlekken op de huid, zoals melkzuur versnelt het genezingsproces. Melkzuur is ook bekend om de sporen van de noppen en het vochtgehalte naast de antibacteriële eigenschappen van honing aan de conditie van de huid over verbeteren verlichten.

Olijfolie, naast de smaak salades, geneest vlekken. Van toepassing op de getroffen gebieden voor het slapen gaan en was de volgende dag. Maar als olie hydrateert en gemasseerd in de huid en gedurende 15 tot 20 minuten, is het gemakkelijker om de huid te schrobben en verwijder dode cellen.

Vitamine E olie is effectief als behandeling voor het verminderen van het hele gebied Bar. Vitamine E in naast een vochtinbrengende crème heeft een anti-oxidatieve werking die de werking van vrije radicalen op de huid die veroorzaakt veroudering en donkere vlekken belemmert.

Zeer eigen pulp van aloë vera de natuur doet wonderen op de huid.

Meng gedroogde sinaasappel- en citroenschil poeder met rozenwater en de pasta toe te passen op de zwarte vlek op de huid. Het citroenzuur in het zijn magie op je huid!

Rasp een komkommer en knijp het sap en voeg deze toe aan de wrongel voor natuurlijke bleekmiddel.

Deze ingrediënten worden niet maken je plek op wonderbaarlijke wijze verdwijnen in een dag. Echter, de regelmatige toepassing niet alleen genezen vlekken sneller, maar ook het verbeteren van de algehele structuur van uw huid.

Geen reactie geplaatst als je ziet andere effectieve oplossingen voor zwarte vlekken op de huid!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha