10 home remedies voor constipatie RUNNING10 home remedies voor constipatie RUNNING

Als je verstopt, het is echt niet grappig. Het kan pijnlijk, vervelend en soms slopende. Constipatie kan worden veroorzaakt door een aantal dingen, zoals stress, niet genoeg water of een gebrek aan lichamelijke activiteit en de meerderheid van de mensen niet drinken zal lijden tot een bepaald punt. Als u vindt dat u verstopt bent, haasten om de drug store voor een sterke laxerende misschien niet de beste oplossing zijn, omdat je lichaam aangewezen op hen kan worden. Probeer in plaats daarvan iets meer natuurlijk als één van onze tien home remedies voor constipatie die echt werken.

1. Guava

Guaves kan een grote hulp als je verstopt zijn; Ze bevatten onoplosbare vezels en oplosbare vezels in de zaden in de pulp. Guaves helpen met een proces dat bekend staat als peristaltiek, die golfachtige samentrekkingen dat voedsel bewegen door het spijsverteringsstelsel zijn.


2. Koffie kan helpen

Verrassend, kan alleen een kopje koffie krijg je verplaatsen in de ochtend. Het komt niet alleen, maar cafeïne een stimulans voor het spijsverteringsstelsel. Je moet niet te veel drinken van koffie, echter, want het is ook een diureticum, waardoor je plassen, en kan leiden tot uitdroging, dat alleen zal verergeren constipatie.

3. Castor olie

Castor olie is een andere één van de effectieve home remedies voor constipatie. Een of twee theelepels van ricinusolie, bij voorkeur op een lege maag, zowel grote als kleine darm stimuleren en te verbeteren stoelgang. Als je niet van de smaak, probeer dan om het te mengen met een aantal 'sap. Je moet een verbetering binnen een paar uur van tevoren.

4. Vijgen

Vijgen zijn rijk aan vezels en fungeren als een natuurlijk laxeermiddel zeer efficiënt. Een goede manier om gebruik te maken is om een ​​paar vijgen in de melk te koken en te drinken dan het mengsel vlak voor het naar bed gaan. Dit werkt zelfs beter dan de commerciële siropen laxeermiddelen.

5. Oefening

Het is niet alleen uw dieet dat kan invloed hebben op de stoelgang; een gebrek aan lichaamsbeweging kan ook leiden tot constipatie. Veel mensen besteden nu veel meer tijd zitten dan actief doen, die ertoe kunnen leiden dat het systeem verstopt raken. Constipatie kan worden ongemakkelijk, maar als je opstaan ​​en bewegen, kan dit krijg je darmen te bewegen.

6. Oranges

Sinaasappels zijn veel meer dan een grote bron van vitamine C, die bevatten ook een grote hoeveelheid vezels, en zijn een van de prachtige home remedies voor constipatie. Probeer het eten van een sinaasappel in de ochtend en een andere in de avond voor een zachtere manier om je spijsvertering krijgen weer goed werkt.

Lijnzaad 7.

Lijnzaad is een andere bekende home remedies voor constipatie die werken, en kan effectief voor milde gevallen, het recht van de weg door tot ernstige degenen zijn. Evenals vezelrijk, lijnzaad en ook bedekt de wanden van de darm en verhoogt het aantal ontlastingen. Om lijnzaad te gebruiken als een natuurlijk laxeermiddel, kunt u eenvoudig toevoegen van een eetlepel gemalen lijnzaad aan een smoothie of vruchtensap.

8. Rozijnen

Rozijnen zijn een andere vezels verpakt home remedies voor constipatie. Genieten van een handvol rozijnen in een kom met water 's nachts, dan eten ze op een lege maag, het eerste wat in de ochtend. Natuurlijke remedies als deze zijn ideaal voor vrouwen die zwanger zijn, omdat, in tegenstelling tot de commerciële laxeermiddelen, zijn er geen bijwerkingen te maken over.

9. Molasses

Rummelasse, wat ruwe suikerrietsap die is gekookt te concentreren, is ook één van de home remedies voor constipatie. Om melasse te bereiden voor consumptie, voeg een eetlepel heet water of warme melk. Zoals met al onze natuurlijke remedies voor constipatie, niet te veel, omdat het een vrij krachtige laxerend effect kan hebben!

Citroensap 10.

Knijp twee eetlepels vers citroensap in een glas warm water en drink het eerste wat in de ochtend, en citroenzuur citroensap stimuleert de spijsvertering en het water te hydrateren en leveren van de vloeistoffen die je nodig hebt om het te krijgen dingen weer in beweging.

Kent u een aantal andere home remedies voor constipatie die werken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha