10 Highly Effective hoogte toenemende Tips voor tieners

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 9, 2015 Admin Schoonheid 0 6


Tieners willen groter en sterker te zijn, dus het is erg belangrijk om een ​​aantal veranderingen in levensstijl te maken om voor hen om groter te groeien. De adolescentie is eigenlijk de beste tijd om te werken aan je lengte, zodat je kunt blij zijn met uw statuur in de toekomst. In dit artikel worden tien tips voor het verhogen van de hoogte in de vorm van veranderingen in de levensstijl en oefenen om de hoogte van de tieners die kunnen worden gemaakt verhogen. Lees verder om meer te leren.

Hoe om de hoogte voor kinderen en jongeren te vergroten


Gezond ontbijt:

Een gezond ontbijt wordt aanbevolen door alle voeding deskundigen als onderdeel van een goede levensstijl. Overslaan ontbijt leidt tot problemen en maagzweren, en verhoogt de hoeveelheid zuur in de maag, waardoor zijn jas weg eroderen. Een gezond ontbijt verhoogt je stofwisseling en helpt u absorberen meer voedingsstoffen. Dit helpt om verschil bij adolescenten.

De juiste voeding:

De juiste voeding bepaalt groeimodel van het lichaam en bepaalt ook de winst van hoogte. Het merendeel van de kinderen in India ondervoed. Ondervoeding leidt tot groeiachterstand en deze jongens kunnen hun werkelijke hoogte niet bereiken wanneer ze de puberteit. Daarom is een evenwichtige voeding is zeer noodzakelijk voor adequate voeding. Een maaltijd moet rijk aan zink, mangaan en fosfor die de groei van steun. Daarnaast, een eiwitrijk dieet helpt hoogte en groei steun zoals eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam.

Het hebben van voldoende slaap en rust:

Modellen van goede slaap bepalen de groei van het lichaam. En 'alleen wanneer we slapen, dat het lichaam regenereert haar weefsels voor de groei en reparatie. Vervolgens wordt de rest is erg belangrijk. Een juiste tijd geldt voor de overige omdat de rest is zeer belangrijk voor het menselijke groeihormoon worden gegenereerd in het lichaam. Je moet acht tot tien uur slaap per dag krijgen. Juiste hormoon wordt geholpen door rust en voldoende slaap tijd; daarom voldoende slaap helpt om de hoogte en groei.

Frequente, kleine maaltijden:

Frequente, kleinere maaltijden zal helpen om uw lichaam opgeladen en hoge energie. Dus het is beter om zes maaltijden per dag in plaats van drie hebben, om de stofwisseling te reguleren. Kleine maaltijden zijn frequenter en steun snelle absorptie van voedingsstoffen uit het lichaam. Deze voedingsstoffen goed hormonale regulatie, die op zijn beurt helpt de groeihormoon in het lichaam de groei te bevorderen en een goede hoogte te bereiken.

Oefening en Yoga Regime:

Oefening speelt een belangrijke rol bij de totstandkoming van hoogte. Hoogte toenemende oefeningen voor tieners is de beste manier om vast te stellen. Oefeningen helpen rekken de ledematen en lichaamsweefsels, en een aantal specifieke oefeningen zoals springen of klimmen hulp in hoogte. Sporten zoals basketbal, zwemmen, tennis en voetbal zijn bekend om de hoogte te verhogen. Daarnaast, wat yoga houdingen zijn zeer effectief voor hoogte.

Onderhouden van uw ideale lichaamsgewicht:

Obesitas is bekend groeiachterstand veroorzaken, om te groeien in de hoogte, is het essentieel om een ​​ideaal lichaamsgewicht.

Drink veel water:

Water reinigt en ontgift het lichaam. Helpt de opname van voedingsstoffen die helpen in de hoogte.

Vermijd groeiremmers:

Groei remmers, zoals roken of drinken door groeiachterstand. Deze moeten worden vermeden. Het gebruik van verdovende middelen of antibiotica fungeert ook als groeiremmers en belemmert de groei van het lichaam.

De praktijk een goede houding:

Goede houding helpt de structuur uitlijnen van het lichaam, zodat het groeit hoger. Slungelig en onderuitzakken prestatie gradiënt en daarom moet worden vermeden.

Vermijd roken en drinken:

Roken en drinken leeftijd onvolgroeide stoppen met de natuurlijke groei van het lichaam en maken het lichaam belemmerd. Deze moeten worden vermeden als u wilt om groter te groeien.

Dus, waardoor deze veranderingen in levensstijl en door het volgen van deze tips, tieners kunnen groeistoornissen te voorkomen en te groeien om hun maximale hoogte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha