10 handige tips vergeef jezelf wanneer je nodig hebt om10 handige tips vergeef jezelf wanneer je nodig hebt om

Hoe om zichzelf te vergeven voor de fouten uit het verleden? Sommigen van ons zijn goed in vergevingsgezind anderen, maar ze zijn zo hard op onszelf. Het is belangrijk om te kunnen om jezelf te vergeven, als het is om aardig te zijn voor anderen. Dus waarom zo velen van ons bekritiseren onszelf zo hard, zelfs voor de kleinste fouten? Als u een van de vele die gewoon niet hun fouten te vergeven, lees dan deze tien tips over hoe dat te doen. Het zal u zich veel beter voelen over jezelf.

1. Begrijp dat je het beste wat je kon deed

We hebben allemaal verschillende vaardigheden en we kunnen niet groot zijn in alles. Misschien zijn er dingen die kunnen worden verbeterd, maar als je je best gedaan, dan is dat alles wat je kunt vragen van jezelf. Geef jezelf een pauze, je absoluut niet kan rechts gaan de hele tijd.


2. Geef een beetje 'liefde voor zichzelf

Een andere goede tip over hoe je jezelf te vergeven is om te beginnen jezelf houden meer. Als iemand dicht bij u een fout gemaakt in goed vertrouwen, zou het zo hard op hen? Leer van jezelf te houden en wees aardig voor de persoon die is. U bent slechts dezelfde hoeveelheid van vergeving waard, als de mensen om je heen.

3. Behandel het leven als een boek

Nog een tip over hoe je jezelf te vergeven is om het leven te behandelen als een boek. Je moet accepteren wat er is gebeurd en gaan naar een nieuw hoofdstuk. Alles wat er gebeurt is slechts een klein onderdeel van een veel langere geschiedenis, dus vergeef jezelf en ga verder. De enige manier om hier voorwaarts.

4. evalueren uw standaard

Je bent het instellen van uw normen te hoog? Neem een ​​kijkje op de waarden en normen die je jezelf oordelen en denk dat als je vraagt ​​het onmogelijke van jezelf. Ik ben echt uw standaard of als u probeert om anderen te imponeren? Als je uit om indruk te maken, dan misschien moet je meer denken over jezelf, de ander voor een verandering.

5. Behandel fouten als een les en probeer het opnieuw

Dus je messed up nu, betekent dat niet dat je dezelfde fout opnieuw zal doen. Elke gebeurtenis in ons leven is een les geleerd en, totdat je de les te leren, zal het gemakkelijker zijn om jezelf te vergeven en probeer het opnieuw.

6. Niet zo hard proberen

Soms, je bent zo druk bezig om ergens te komen en duw jezelf zo hard dat je vergeet voor zichzelf te zorgen. Langetermijnplannen de tijd nemen om te komen tot bloei, dus vergeef jezelf voor de finale doelen niet bereiken gewoon nog en feliciteer u van hoe ver je met al die kleinere wint.

7. Zet het verleden achter

Volgende goede tip over hoe je jezelf te vergeven is om het verleden te laten in het verleden, waar het thuishoort. Analyseren wat er is gebeurd, met alle middelen, maar zodra je dat doet, maakt de bewuste poging om dat hoofdstuk af te sluiten en verder te gaan. Accepteren wat er gebeurd is, vergeef jezelf, alles laten vallen en zich richten op het huidige moment, maar ook over de toekomst.

8. Geef toe als dingen niet jouw schuld

Er zijn een aantal dingen waarover we geen controle hebben. Niet onterecht de schuld voor alles wat er mis gaat en, in je geest, laat anderen nemen hun eerlijk deel van de schuld.

9. Leer te accepteren

Als je deze dingen niet te accepteren en verder te denken dat je nodig hebt om al uw fouten te corrigeren, dan kunt u nooit vergeven jezelf. Dit gevoel van 'Ik kan niet toestaan ​​dat dat gebeurt' als het al, zal je nergens. Aanvaarden, vergeven en verder gaan met iets meer productief.

10. remedie waar u kunt

Nemen stappen om ervoor te goedmaken, waar mogelijk, om mensen om je heen dat je fout en sloeg voor jezelf. Verontschuldigingen, het is altijd een goede start, en dan richten op de dingen beter doen, in plaats van tijd afval wordt geplaagd met schuld.

Hoe om zichzelf te vergeven voor de fouten uit het verleden? Heeft u andere tips om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha