10 handige tips om angst te overwinnen en zorgen10 handige tips om angst te overwinnen en zorgen

We kunnen niet leven honderd procent zonder zorg en soms we eigenlijk nodig hebben. Verontrustend is om dingen te doen en het maakt je ook zorgen voor uw problemen, maar ook verontrustend kan omslaan in angst en dan kun je een probleem worden. Over-zorgwekkend is slechts een gewoonte echter, en zoals alle gewoonten, het is een die kan worden doorbroken. Als je merkt dat je te veel zorgen te maken, lees dan deze tien tips over hoe om te zorgen en angst te overwinnen.

1. Leer onzekerheid accepteren

Je zult nooit in staat zijn om alles in je leven te beheersen, en je hoeft niet, dus probeer en accepteren dat. U bent waarschijnlijk meer over wat je denkt dat zal veel meer dan je zorgen over wat er is gebeurd gebeuren ongerust. Tot op zekere hoogte, maar je leven te laten aan het lot, geloven in een betere en accepteren wat er komt.


2. Herinner jezelf hoe vaak uw bezorgdheid ongegrond was

Nog een tip over hoe om angst te overwinnen is om een ​​eerlijke blik terug te nemen in de afgelopen zes maanden of zo, en zie hoe veel van de dingen die hield hem 's nachts wakker echt gebeurd. U zult merken dat de meeste van de dingen die je tijd hebt doorgebracht zorgen te maken over alles goed ging en, zo niet, moet je een manier om te gaan met hen gevonden.

3. Expose jezelf om de dingen die je zorg over

Vertrouwdheid rassen minachting, en dat werkt voor angsten en zorgen ook. De beste manier om angst te overwinnen is om zichzelf te weinig bloot bij beetje, want de dingen die je vreest. Als je bang bent om te rijden in een lift zijn, bijvoorbeeld, beginnen met net in een en dan weer naar buiten. Vervolgens wordt de volgende keer, ga een verdieping, dan twee, enzovoort. Langzaam krijg je wennen aan het idee en minder bang voor het.

4. Neem de 'tijd zorg

Je zal niet in staat zijn om te verslaan verontrustend tegelijk, maar u kunt beslissen wanneer je zorgen te maken, en wanneer het niet. Het kan nuttig zijn om de beslissing die om een ​​uur, laten we zeggen, in de ochtend te maken, maar dat laat je zorgen te maken 's nachts. Op deze manier kun je tegen jezelf zeggen: 'Nee, ik denk dat in de ochtend ", en dan kun je een goede nachtrust te krijgen.

5. Zelfs niet de dingen die je niet kan controleren controle

Piekeraars hebben de neiging om te proberen om alles om hen heen te controleren en dubbel te controleren alles. Ik weet niet eens de moeite om de tijd te controleren, bijvoorbeeld, want als het regent, dan regent het, en raak niet in paniek als je niet vast komen te zitten in het verkeer; Dienovereenkomstig zal het een beetje 'te laat, dus wat zijn? Het vreemde is dat wanneer je laat dingen gebeuren, eigenlijk je begint te meer in controle voelen.

6. Houd bezig

Volgende tip over hoe om angst te overwinnen is bezig te houden. Houd uw handen en geest bezet werd aangetoond dat het een effectieve manier om de bestrijding van zorgen, angst en stress. Het moet iets dat geheel bezighoudt, echter, is niet iets wat je de helft doen zoals tv kijken.

7. Get some oefening

U weet waarschijnlijk dat de oefening is goed voor stress, maar kan ook een goede manier om te bestrijden angst. Uitoefening zal u bezig te houden en je geest, en zal ook los 'feel good "hormonen die ervoor zorgt dat uw problemen lijken minder belangrijk.

8. Probeer niet om al uw zorgen te vechten

En 'beter leren om de controle van uw zorgwekkend, die proberen om volledig te stoppen. Als u probeert om volledig de angst te onderdrukken, zal je uiteindelijk lastig te maken over! Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun zorgen te accepteren, maar niet obsederen over hen, hebben minder kans op last van angst en depressie.

9. Noteer de dingen die je bang bent

Wanneer u lijdt angst van een aantal verschillende dingen, dan je gedachten kan ongecontroleerd worden. Wanneer u een lijst van uw zorgen op een stuk papier, kunt u meer duidelijk te zien en krijg je geest gericht.

10. Wees je bewust van vandaag

Dit klinkt een beetje 'simplistisch, maar het werkt. De meeste van uw zorgwekkend is waarschijnlijk over wat de toekomst zou kunnen gebeuren en niet op wat er nu gebeurt. Concentreer al uw inspanningen om het hier en nu te genieten; kunt u zorgen te maken over de toekomst als het gaat.

Hoe om de angst te overwinnen en zich zorgen maken? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha