10 handige tips groeien als persoon10 handige tips groeien als persoon

Het maakt deel uit van de menselijke natuur om voortdurend te streven steeds hoger en hoger, te willen meer en meer te doen, en uiteindelijk uitgegroeid tot een hoger is dan het had in het verleden. Dit is een natuurlijke schijf die ons maakt wie we zijn, maar er is ook slecht nieuws. We willen vestigen in sleur en zodra we er zijn, wordt het moeilijker om onze verwachtingen te voldoen. Ze zijn dromen die we nooit uitgekomen en de meest trieste is dat we kunnen. We kunnen niets doen zolang we willen dat sterk genoeg is. Hier is hoe.

1. Ken jezelf beter

Onze eerste stuk van advies over hoe om te groeien als een persoon is om jezelf beter te leren kennen. Verbeteren elk aspect van je leven of persoonlijkheid onmogelijk zou zijn als je zelf niet weet, en dit omvat niet alleen de goede kwaliteit, maar de slecht. In plaats van meerdere keren tegen jezelf zegt dat je niet goed genoeg, mooi genoeg of slim genoeg, of, integendeel, overdrijven uw positieven en het negeren van de slechteriken, erkennen beide. Je bent slim, mooi en goed in iets, wennen aan die gedachte. Echter, aangezien niemand van ons zijn perfect, we hebben een aantal slechte eigenschappen ook, zoals lui of roddels. Als je niet kan zien uw nadelen, zult u niet in staat zijn om ze te overwinnen.


2. nooit stoppen met leren

Constant leren is een andere belangrijke tip over hoe om te groeien als persoon. Dit geldt met gelijke kracht om uw professionele en persoonlijke leven. Het feit is dat we leven in een snel veranderende wereld, het tempo waarin we leven is meer hectische dan die van onze voorouders, dan moeten we dienovereenkomstig aan te passen. Nemen training lessen op het gebied van deskundigheid, bijvoorbeeld, of venturing in een nieuwe, in iets wat je altijd al wilde doen, maar hebben niet de moed gehad. Lezen, en lees veel, maar het is niet "50 Shades of Grey". Heb je het al gelezen, toch. Lees auteurs die je nog nooit eerder gelezen, de auteurs je hebt gehoord iemand lof of kritiek. U kan uw nieuwe favoriete auteur vinden op deze manier en er zijn weinig dingen die kunnen vergelijken met het plezier van de ontdekking.

3. Blijf vrolijk en positief

Leven kan moeilijk zijn, soms zo sterk dat het onmogelijk is om het licht aan het einde van de tunnel. Echter, dit licht vroeger of later, en het is niet een inkomende trein meestal. Dus onze volgende tip over hoe om te groeien als persoon probeert positief te blijven, ongeacht wat het leven op je afstuurt. Een positieve houding kan zoveel dingen gemakkelijker te maken. Het is makkelijker om een ​​nieuwe baan als uitgestraald positiviteit en niet een depressie te krijgen. Bedrijven geen mensen in te huren omdat ze medelijden met hen. Het is makkelijker om een ​​gezonde relatie vervulling te ontwikkelen, als je optimistisch over het en niet altijd te wachten op de andere schoen te laten vallen. Positiviteit is een belangrijke factor die bijdraagt ​​aan het succes, laten we het op deze manier.

4. Niet weglopen van problemen

Probleemoplossende vaardigheden zijn essentieel in alle gebieden van het leven. In feite zijn de meeste van de tijd dat we problemen op te lossen, zonder erover na te denken, maar als we lopen in grote, soms onze eerste instinct is om te draaien in de tegenovergestelde richting. Dit is niet de beste houding. Het oplossen van problemen kan een openbaring zijn. Ten eerste, het leert je geduld. Ten tweede, het laat zien dat je perfect in staat van omgaan met problemen. Ten derde, het laat zien dat er geen probleem is onoplosbaar. Dat is een hoop van het onderwijs in één kwestie, toch? En het is elke seconde waard, zolang u de ogen om dit te zien.

5. Embrace Change

Vergeet niet dat groove dat we zo van houden? De reden waarom we willen is dat we willen betere mensen te worden, we zijn bang voor verandering. Dit is de evolutie voor u, verandering betekent iets onbekenden en onbekende kan gevaarlijk zijn, dus uit de weg hen. Echter, groeien als persoon is om te veranderen, zo simpel is het. Venturing in een nieuwe professionele sector is aan het veranderen, en zo is het starten van een eigen bedrijf. Iets dat je een beter mens maakt impliceert een soort van verandering. Dus in plaats van ploeteren in de piepkleine groef van een carrière, dat sommige monster bijten als je je hoofd op te tillen, durf jezelf en niet alleen tillen zijn hoofd, maar springt uit de weg.

6. Niet dingen persoonlijk te nemen

Dit kan veel harder dan de rest van deze tips over hoe om te groeien als persoon. Leren om niets persoonlijk op een bepaalde manier gaat in tegen alles wat we hebben geleerd te geloven toen we opgroeiden. Maar het feit blijft - elke keer dat iemand is voor jou, het is niet jouw schuld, het is hen. In feite, de fout is zelfs niet het juiste woord. Het feit is dat ieder mens leeft hun mentale wereld, en ze hebben hun standpunt over de dingen die vaak verschilt van de jouwe. Conflicten ontstaan ​​van deze verschillen, maar u kunt het perspectief van andere mensen niet veranderen, en je kan niet, ik herhaal, dat kunnen ze niet verantwoordelijk zijn voor hun acties. De enige acties die kunnen en moeten verantwoordelijk voor zijn. Periode.

Hoe om te groeien als persoon? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha