10 HACKS UP ongelooflijk dat je leven kan veranderen10 HACKS UP ongelooflijk dat je leven kan veranderen

Make-up dragen elke dag kunt krijgen saai na verloop van tijd, vooral als je langs ingewikkelder schoonheid routine volgen. Alle tips en trucs die tijd kan besparen worden gewaardeerd, dus hier zijn tien van hen, die kan bespaart u een hoop angst en om u te helpen op tijd:

1. Visitekaartje of een lepel voor de bescherming van de oogleden

Hier is een hack meest bruikbare truc die veel tijd kunnen besparen: om te voorkomen dat mascara op de oogleden als je het toepast in de ochtend, gebruik maken van een visitekaartje of een ander stuk papier of hardboard als een beschermer. U kunt dan van toepassing een stuk sneller, omdat je niet hoeft te maken over vlekken uw oogleden. Een lepel ook te doen.


2. Concealer borstel voor lippenstift

In plaats van de lippenstift zelf, gebruik dan een concealer borstel om deze toe te passen - deze truc truc zal helpen om de lippen te schetsen in een nauwkeuriger en preciezer. Na deze, om uw lipstick langer, met een dikke kwast wat stof doorschijnend poeder op een stukje stof dat je over je lippen zijn houden. Dit zal ook mooie en elegante matte afwerking toe te voegen voor je lippenstift.

3. Hairspray voor bobby pinnen

Haarspelden hebben de neiging te glijden en schuif uit je haar, dus plak ze op een vel absorberend papier en geef ze een goede spuitbus met haarlak. Als ze vallen een stuk beter als je ze in je haar.

4. Lip balsem voor wenkbrauwen

Dit is een van die hack truc die klinkt misschien raar, maar het werkt! U kunt "brush" de wenkbrauwen met lippenbalsem en een spooly. Solliciteer lippenbalsem rechtstreeks naar uw wenkbrauwen met het puntje van een vinger, dan eindigen de baan met de spooly. Onnodig te zeggen dat deze bijzondere toepassing spooly louter wenkbrauwen.

5. De procedure voor wimpers in twee fasen

Hack truc om je wimpers zijn vrij verrassend veel, en hier is een van hen: voor mooie wimpers, krullen hen en mascara in twee fasen. Eerst krullen aan de basis, vervolgens doormidden. Breng dan een laag mascara aan de tips, laten drogen, dan moeten gelden voor de gehele lengte.

6. De eyeliner make Flicky

Dit retro look is vaak moeilijk te verkrijgen, maar er is een eenvoudige truc truc: trek enkel de start-flick onder het oog, niet vanaf de rand van het bovenste ooglid. Dit zijn de tips die een grote hoeveelheid tijd te besparen en nog steeds je glamoureuze kijken.

7. Maak je conditioner

Als je haar heeft de neiging om verstrikt raken en kroes tijdens de dag, dan is hier de punt van schoonheid te gebruiken: Mix een deel van de leave-in conditioner met drie delen water in een spuitfles en gebruik het als een verblijf- in spray conditioner om zich te ontdoen van kroeshaar en klitten. Hoeveel is cool?

8. White basis om uw ogen puilen uit

Als u wilt uw ogen te benadrukken, hier is nog een hack handige truc: zet een basis van witte oogschaduw eerst, voordat hij naar de kleur of kleuren die je leuk vindt op het toe te passen. Een verder voordeel is dat de witte basisverf zal de kleuren langer en kijken veel helderder.

9. Maak je gel eyeliner

Voor een dikker, donkerder lijn, gewoon houd de eyeliner potlood in een vlam voor een tweede, dan laat het afkoelen gedurende 15 seconden voordat het op je ogen. Dit maakt uw eyeliner potlood zachter en, respectievelijk, sneller en gemakkelijker toe te passen.

10. X is voor Cupido boeg

Om het gemakkelijker maken om die blik Cupid's bow lippen, voor het definiëren van uw lippen en toepassing lippenstift, trekken een X in het midden van de bovenlip. Het zal dienen als een gids en maak de gehele structuur nauwkeuriger en sneller.

Je hack favoriete truc?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha