10 HACKS schoonheid die je ziet eruit als een miljoen dollar10 HACKS schoonheid die je ziet eruit als een miljoen dollar

Snelle oplossingen voor alledaagse problemen, manieren om de truc te gaan over of suggesties overgeleverd door de generaties te doen, kun je nooit genoeg hack schoonheid te krijgen. Dus, hier zijn tien van de beste hack van schoonheid die zal u helpen het eruit ziet als een miljoen dollar:

1. Fix fake tan fouten

Wanneer je te zelfbruiner op een deel van uw huid, kunt u gemakkelijk verzachten de oranje met een snelle veeg het gebied met een watje gedrenkt in sommige vloeibaar reinigingsmiddel.


2. Breng een vleugje kleur aan uw gezicht

Als je niet blozen met u, maar uw wangen zien er een beetje 'bleek, breng dan een beetje' van felle lippenstift om de appels van je wangen en vervolgens mengen naar buiten.

3. Bereid je nagels met azijn

Voor een soepele, bel gratis afwerking van uw nagellak, schraap je nagels met een beetje 'van azijn op een doek voor het aanbrengen van het glazuur. De azijn zal geen koppige, oude glazuur die achter zich heeft gelaten en schone nagels vorm van olie te verwijderen.

4. Verhit een wimperkruller voor gebruik

Uw wimperkruller zal veel beter werken als iets opwarmen eerste. Gewoon overslaan de krulspelden met een föhn voor een paar seconden en de egel in je wimpers zal langer worden uitgesproken. Wees voorzichtig en zacht.

5. Gebruik babypoeder als een droge shampoo

Het is een beetje oud, maar het kan een echte redder in nood zijn, dan wordt het nog een vermelding hier. In een snuifje, als je geen tijd hebt om je haar te wassen hebben, babypoeder maakt een geweldig alternatief voor drogen shampoo.

6. punten duidelijk zwarten met zuiveringszout

Hier is een eenvoudige zelfgemaakte masker dat binnenkort zal maken punten zwarten niets meer dan een herinnering. Meng een eetlepel zuiveringszout met het sap van een sinaasappel en toe te passen op dezelfde manier als ware het een masker, maar alleen van toepassing op het getroffen gebied met punten zwarten, en laat het op voor ongeveer vijf minuten voordat het af te wassen met warm water.

7. Definieer je lippen met concealer

Een vleugje concealer om de huid op de hoeken van de mond en de ingesprongen gebied tussen de neus en mond, zal helpen om uw glimlach en geven je boog meer gedefinieerde cupido's.

8. nagels droog snel

Hier is een andere truc van schoonheid voor als je weinig tijd. Als je gewoon geschilderd je nagels, duik je vingers in een kom met koud water en veeg het glazuur super snel.

9. Fix gespleten punten zonder een bezoek aan de kapper

Je kunt maken gespleten haarpunten er gezond weer knijpen de uiteinden van je haar met je vingers, met een beetje 'te vertrekken in conditioner of body lotion op hen. Houd gespleten haarpunten verborgen, totdat je een trim te krijgen.

10. Maak uw eigen aangepaste lipgloss

Voor het maken van uw eigen aangepaste lipgloss mix een beetje 'los pigment oogschaduw je met een beetje' van shea boter in een theelepel en dan toe te passen met een lip borstel, zoals je zou doen met een glans.

Wat is uw favoriete beauty tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha