10 HACKS KLEDING ongelooflijk dat elk meisje moet WETEN OVER10 HACKS KLEDING ongelooflijk dat elk meisje moet WETEN OVER

Als je een paar ongemakkelijke schoenen, jeans je die niet meer passen of wilt u weten hoe waterdicht canvas schoenen, dan heb je gelijk! We kwamen met tien van de beste tips en trucs om rond te krijgen sommige van die kleine ergernissen die je kunt krijgen met je kleren. Sommigen van hen zijn zo eenvoudig; je je waarschijnlijk af waarom u nooit aan gedacht jezelf. Hier zijn tien ongelooflijke hack kleren dat elk meisje moet weten.

1. Eenvoudige correctie scharnier

Als je een spijkerbroek die een scharnier die naar beneden glijdt, wanneer je ze dragen hebben, hier is een zeer eenvoudige manier om dit niet te laten gebeuren. Neem de ring door een sleutel ringen en ring aan één zijde door de bovenkant van het scharnier en dan pop via jeansknoop. Het zal het scharnier te houden en zal niet in staat om het te zien, omdat het onder de denim worden verborgen.


2. Hoe jeans rekken om beter te passen?

Als je een beetje 'van gewicht hebben opgedaan of jeans kromp is geen gemakkelijke manier om ze te rekken, zodat ze niet te strak. Zet uw jeans op, terwijl ze nat, en krijgen ze, terwijl je een aantal oefeningen zoals lunges en squats en laat ze drogen als je ze hebben uitgebreid. Wanneer je ze terug, dat goed past.

3. Hoe kunt u uw nieuwe schoenen te rekken?

Wanneer u een nieuw paar schoenen uit binnen- en ontdek je een beetje knijpen ', hier is een gemakkelijke manier om ze te rekken en er wat' schade in hen. Vul een paar diepvrieszakjes, afsluitbaar met water, zet een in elke schoen en laat schoenen in de vriezer 's nachts. Wanneer het water bevriest, zal het uitbreiden en strek je schoenen.

4. Hoe deodorant vlekken te verwijderen?

Maar voorzichtig je bent altijd gekleed, soms kun je de deodorant vlekken krijgen op de buitenkant van je kleren en die vreselijke kan kijken, vooral als je zwart of donker dragen. Een van de beste hack van kleding om deodorant vlekken te verwijderen is om babydoekjes te gebruiken. Een snel schot en vlek is verdwenen en zal niet over een vochtige patch zoals u zou doen als u geprobeerd om het af te wassen met water.

5. Hoe canvas schoenen waterdicht?

Canvas schoenen zijn zo comfortabel om te dragen en licht op je voeten, maar niet zo goed als je gepakt wordt in een regenbui. Als je ze wilt waterdicht te maken, wrijf sommige bijenwas op het doek en vervolgens gebruik maken van een föhn om de was en zegel smelten. De volgende keer dat het regent, wordt het water direct uit te voeren uw schoenen en voeten droog blijven.

6. Hoe runs in kousen te stoppen?

U waarschijnlijk al weet dat je loopt in kousen en panty met haarlak kunnen oplossen, maar wist u dat u haarlak kunt gebruiken om operaties die gebeuren in de eerste plaats te stoppen? Voorkomen is beter dan genezen, zoals ze zeggen, dat een van de grote hacks kleding is om je panty's geven een lichte nevel van haarlak voordat je naar buiten, en hoewel het niet je sokken te vangen, nog steeds niet veranderen in een slechte periode.

7. Hoe kauwgom uit kleding krijgen?

Sommige mensen laten hun weerzinwekkende rubber waar iemand anders in zou kunnen zitten of krijgen het op hun kleren, en dan moet je blijven zitten met een kleverige troep. Als je kauwgom op je kleren, een van de fantastische hack kleding die kunnen helpen is om een ​​ijsblokje op te houden en de koude verhardt het rubber en dan zul je in staat op te halen en af ​​te schrapen met een mes heel makkelijker.

8. Als u een rode wijnvlek verwijderen?

Wanneer u een glaasje wijn op het witte shirt te krijgen, hoeft u niet naar de rest van de avond door te brengen proberen om de vlek te verbergen. Gewoon schar witte wijn op de vlek, zodra de lekkage optreedt en neutraliseren van de rode onmiddellijk. Dit kleine kleding truc werkt ook op tapijten ook, maar je moet doen als de rode wijn is nog vochtig.

9. Hoe tuck jeans in laarzen?

Als u moeite met het vullen van de benen van je jeans in laarzen strak hebben, dat is een van de grote en eenvoudige hack van kleding voor u: verhogen van de onderkant van de jeans aan de enkel te maken, maak een vouw in hen, zodat die netjes wikkel rond het been en zet dan op een paar lange sokken, over de bovenkant van zijn spijkerbroek. Uw voeten zullen gemakkelijk in de laarzen en je zult niet ongemakkelijk trossen van stof in je laarzen.

10. Hoe zweet vlekken te verwijderen uit kleding?

Als je sommige van die lelijke zweetplekken onder de armen van je T-shirt, geef ze een scheutje citroensap voor het wassen van kleding. Als je ze uit het wassen van de vlekken zal worden gegaan.

Wat is uw favoriete kleren te hacken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha