10 GYM-LESS gewichtsverlies tips10 GYM-LESS gewichtsverlies tips

Niet iedereen houdt van de fitnessruimte en het lidmaatschap van de sportschool is niet nodig om gewicht te verliezen. Ga naar de sportschool, als je erover nadenkt, het is een kunstmatige manier te proppen in de oefening moet u krijgt elke dag, binnen enkele uren na inspanning. Als je wilt afvallen, maar wil niet te veel geld uitgeven voor een lidmaatschap van de sportschool, lees deze tien eenvoudige tips, gewichtsverlies, fitness, minder zal u zien hoe:

1. Maak een wandeling

Wandelen is een van de beste vormen van lichaamsbeweging die je kunt krijgen. Het kost niets, je hoeft geen speciale apparatuur nodig, en maakt een grote cardiovasculaire training die u zullen helpen vet te verbranden. Als u een gewoonte van het lopen, beginnen gemakkelijk en zacht en geleidelijk verhogen van de lengte van uw wandelingen en ritme. De gemiddelde persoon kan ongeveer 400 calorieën lopen 10.000 stappen per dag te branden op een vrij levendig.


2. Haal uw fiets

Een fiets is een goedkope, milieuvriendelijke manier om rond te krijgen en fietsen is een grote vorm van oefening. Veel van de auto reizen die we niet nodig hebben en we konden gemakkelijk te voet of met de fiets te rijden hen in plaats. De volgende keer dat je naar de plaatselijke winkel, op je fiets, in plaats van in de auto en verliest wat gewicht op je weg. Zodra je wennen aan de fiets weer, kun je lid worden van een club fiets of fietsen reis met uw gezin. Niet alleen is het goed voor je is, krijg je een groot deel van de omgeving te zien op een fiets, je doet als je aan het rijden bent.

3. Afvallen tv kijken

Wat doe je als de commercials kom op? Bereiken voor een hapje? Beter gebruik maken van deze onderbrekingen irritatie voor het bekijken door te doen wat lopen in de plaats, jumping jacks of kraakpanden. De commerciële break biedt een manier om tijd te oefenen, gewoon doorgaan totdat het programma begint opnieuw.

4. Doe een beetje meer inspanning in het gebied

De volgende keer dat je de stofzuiger om het huis, proberen om het te doen in de helft van de tijd die het normaal zou nemen en een beetje 'het zweet werken terwijl je er bent. Veel van de banen die we betrekken repetitieve fysieke stress, zoals lichaamsbeweging, dus probeer je klusjes doen een beetje 'sneller en zal u helpen gewicht te verliezen en je zal sommige hebben' vrije tijd nog meer .. .

5. Ga voor een duik

Zwemmen is een vorm van oefening die is leuk en geeft bijna elk deel van het lichaam een ​​training. Er is waarschijnlijk een zwembad in de buurt voor u en de meeste van hen bieden lessen, als u wilt uw badkamer te verbeteren. En, zelfbewust over het krijgen in een badpak niet; allemaal in het zwembad dragen van hetzelfde, zodat het niet eens merken.

6. Neem een ​​krijgskunst

Martial arts u toon je lichaam en leer je een nieuwe vaardigheid. Meld je aan voor de klassen kick boksen en judo voor een geweldige workout, ontmoet nieuwe vrienden en kon je zelfvertrouwen een boost ook geven.

7. Maak je eigen workout regime thuis

Er zijn honderden verschillende oefeningen die je thuis kan doen en geen dure apparatuur of een lidmaatschap van de sportschool niet nodig. Om uw oefening regime aantrekkelijker om een ​​boek te kopen of kijk online te maken, en je zult veel verschillende manieren die je kunt afvallen met een oefening in het comfort en de privacy van uw eigen huis te vinden.

8. Dans je weg naar fitness

Niet te vervelen op een loopband, neem dansen plaats. Er zijn veel dansen dat je een goede training geven en plezier hebben op hetzelfde moment. Je zou kunnen proberen een beetje 'van hip hop, Zumba of ga echt exotische met een beetje' buikdansen.

9. Neem een ​​sport

Deelnemen aan een sport kan een grote stimulans om harder te werken en te helpen gewicht te verliezen sneller. Als u nog niet fit mega, dus vliegen is een geweldige sport om te beginnen. Je kunt lid worden van een club of, met slechts twee rackets, een vliegwiel en een beetje 'van de open ruimte, kun je spelen met je vrienden of partner.

10. Running en joggen

Sloot de loopband en doe uw lopende buiten. Veel leuker en je frisse lucht en het landschap te krijgen. Als je nieuw bent bij het lopen, maar doe het rustig aan om te beginnen. Als je niet gewend bent om het, het runnen van het zal heel moeilijk zijn, dan laat je lichaam aan te passen, geleidelijk verhogen van de afstand en het tempo van je loopt.

Elke andere tips om gewicht te verliezen gym-minder te delen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 8
  1   2
Juni- 24, 2015 | 19:52:23 | later 5 notulen

Hallo, Ik denk dat dit een geweldige website. Ik stumbledupon 😉 dat ik weer kan terugkeren sinds ik boek-gemarkeerd.

  3   2
Juni- 25, 2015 | 02:25:26 | later 6 uur

Prachtige site!

  3   2
Juni- 25, 2015 | 10:37:33 | later 14 uur

Ik wil graag meer weten? Ik zou ook zorgen te ontdekken wat extra informatie op gewichtsverlies.

  4   1
Juni- 25, 2015 | 13:47:42 | later 18 uur

Wat is uƿ Caro, im echt tɦis ρage wweb dagelijks te bezoeken

  3   1
Juni- 25, 2015 | 20:39:49 | later 1 dag

Ik denk dat dit één van hen zeer belangrijke informatie voor mij. En ik ben blij om uw artikel te lezen. Maar wilt reageren op een aantal algemene dingen, De website stijl is perfect, de artikelen is echt geweldig: D. Net juiste baan, cheers

  2   2
Juni- 26, 2015 | 02:57:41 | later 1 dag

Prachtige plek. Een veel nuttige informatie vindt u hier. Ik doe het verzenden naar meerdere vrienden ans ook delen heerlijk. En natuurlijk, bedankt voor je inzet!

  0   1
Juni- 26, 2015 | 07:46:53 | later 1 dag

Wow, prachtige weblog structuur! Hoe lang heb je ooit al bloggen voor? Ze maken bloggen kijken makkelijk. De complete look van uw website is uitstekend, evenals het materiaal}!

  0   2
Juni- 26, 2015 | 14:08:03 | later 1 dag

fantastische punten in totaal, je kreeg een nieuwe reader embleem.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha