10 grote oplossingen voor kroeshaar10 grote oplossingen voor kroeshaar

Als uw probleem is een alledaagse haar kroeshaar of gebeurt slechts af en toe, het is nog steeds frustrerend wanneer alles wat je wilt is voor het haar glanzend en veerkrachtig zijn. Kroezend haar wordt wanneer het genoeg vocht in en dat kan worden veroorzaakt door vervuiling, chloor in zwembaden, hoge luchtvochtigheid, of je kan gewoon meer genetisch vatbaar voor droog haar dat andere mensen zijn. Er zijn veel producten die kroeshaar tijdelijk te temmen, maar als je een oplossing op lange termijn willen, zodat een meer natuurlijke benadering misschien beter. Hier zijn tien van de beste oplossingen, aanbevelingen en oplossingen voor kroeshaar.

1. Avocado haarmasker

Een van de bekendste natuurlijke home remedies voor kroeshaar is een haarmasker van avocado. Mash alleen het vlees van twee gevilde, rijpe avocado met een eetlepel olijfolie, wrijf op het haar en laat ongeveer een half uur, alvorens opnieuw te wassen. Avocado's zijn een grote bron van natuurlijke oliën die het haar prachtig hydrateren. Doe dit een keer per week en uw kroes zal binnenkort worden gegaan.


2. Banaan en haarmasker yoghurt

Samen met kroeshaar, krijg je meestal gespleten haarpunten ook, en bananen zijn één van de beste natuurlijke dingen om te gebruiken voor gespleten haarpunten. Bananen zijn een goede bron van vitaminen en mineralen die het haar voeden en tevens ook een betere elasticiteit van het haar. Probeer een huis remedie voor kroeshaar in een geprakte up banaan, drie eetlepels yoghurt en een eetlepel citroensap. Laat gedurende een half uur, dan wassen en te genieten van haar kroezen.

3. Ga gemakkelijk met de hitte

Je kan helpen temmen de kroezen te lief voor je haar te zijn. Als je hulpmiddelen gebruiken, zoals verwarmde strijkijzers en föhn te vaak, het zal alleen je haar drogen en leiden tot nog meer schade. Gebruik de hitte op het haar, zoveel mogelijk, bij geen gebruik van gereedschap verwarmd, schakelt de neerwaartse aanpassing bij lage temperatuur.

4. Behandeling hete olie

Pure olijfolie kan wonderen op je haar kroezig werken. Hier is een van de zeer effectieve home remedies voor kroeshaar: Verhit de olijfolie in een koekenpan, zorg ervoor dat het niet te heet, en dan masseer de olie op het haar en de hoofdhuid. Zorg ervoor dat de olie krijgt helemaal naar de uiteinden van het haar ook. Laat je haar voor een half uur en dan shampoo en staat zoals je normaal zou doen.

5. Bescherm je haar

U kunt veel tijd om te gaan met kroeshaar opslaan, beschermen haar tegen de elementen en vervuiling. Draag een hoed in zeer zonnige dagen en dekken in winderige koud ook. Zowel overmatig zonlicht en wind kan uitdrogen je haar en make frizzier. Als je gaat zwemmen, altijd nat haar in een douche eerste, en dat zal helpen om de chloor in het water te stoppen in een zwembad te worden geabsorbeerd door je haar.

6. Probeer een biertje spoeling

Bier is een fantastische huis remedies voor kroeshaar en kan een ongelooflijke invloed op de sluizen. Het helpt hydrateren droog haar en weer een deel van de verloren voedingsstoffen ook. Probeer je haar een spoeling in bier en laat het op voor ongeveer vijf minuten, en dan weer afspoelen met koud water. Het zal je haar beter beheersbaar te maken en die terug zal brengen van de glans en stuiteren ook.

7. niet elke dag shampoo

Als je elke dag shampoo, dan kan het zijn één van de redenen waarom uw haar krijgt kroes. Wassen te vaak ontdaan van alle natuurlijke oliën van je haar en uitdroogt. Probeer shampoo alleen om de andere dag, en geef je haar een kans om zichzelf te hydrateren. U kunt ook proberen om uw shampoo formule meer delicate veranderen, omdat de chemische stoffen in sommige shampoos de oorzaak van kroezen kunnen zijn.

8. Kijk voor shampoos die bevochtigingsmiddelen bevatten

Bevochtigingsmiddelen zijn stoffen die dingen, waaronder drogen van het haar te blokkeren, en kunnen worden gevonden in een aantal verschillende natuurlijke producten. Dingen zoals rijst en tarwe extracten en kokosolie zijn bevochtigingsmiddelen, dus kijk voor shampoos die deze ingrediënten bevatten. Het zal de uitdrogend effect het heeft op je shampoo je haar te verminderen en helpen je haar vocht vasthouden.

9. Appelazijn

Apple cider azijn is een andere natuurlijke home remedies voor kroeshaar. Apple cider azijn bevat azijnzuur, die helpt om het leven te droog en beschadigd haar te brengen. Verdun de azijn appelcider en met dezelfde hoeveelheid water, spoel het in je haar en laat het zitten voor een paar minuten voor het spoelen van het weer uit. Het zal de pH-waarde van je haar in evenwicht te brengen, toe te voegen glans en zal elk product te bouwen verwijdert.

Kokosolie 10.

Kokosolie is een belangrijke bron van verzadigd vet en vitamine E. Warm een ​​beetje 'kokosolie en masseer het op je haar en hoofdhuid. Wikkel je hoofd in een handdoek en laat het de hele nacht en kokosolie zal je haar conditie terwijl je slaapt. Bij het wassen van je haar weer in de ochtend, zul je merken dat je haar glanzend en pluisvrij.

Hoe je kroeshaar te behandelen? Wat is uw favoriete home remedies voor kroeshaar?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha