10 grote en heerlijke alternatieven voor melk is absoluut noodzakelijk TRY10 grote en heerlijke alternatieven voor melk is absoluut noodzakelijk TRY

Koemelk is de markt gebracht als 'oh zo gezond en natuurlijk' dat we vaak vergeten een aantal van de nadelen aan het. Niet slecht voor je, maar niet vaak bevat antibiotica, veel vet, en sommige mensen zijn lactose-intolerantie; de koeien produceren een grote hoeveelheid aardgas per dag, dat is met een significant effect op de opwarming van de aarde probleem. Er zijn echter veel alternatieven voor koemelk, dus lees verder en vind tien van de beste, lekker alternatief voor melk die je moet proberen:

1. Rijst melk

Rijst melk is zeer voedzaam en een van de laagste melk alternatieven er zijn. Het maakt geen calcium dat koemelk bevat, maar het mist calcium maakt in vele andere vitaminen en mineralen.


2. Sojamelk

Sojamelk is waarschijnlijk de bekendste en meest populaire alternatieve melk. En "aanzienlijk hoger in eiwitten en veel minder mesten, koemelk, maar je kunt gebruiken op uw eigen op dezelfde manier als u zou gewone melk.

3. Haver melk

Havermelk zowel cholesterol en lactosevrij en bevat foliumzuur en een hoge concentratie antioxidanten, vitamine E. Het bevat ook fytochemicaliën, die kunnen helpen bij het bestrijden van ziekten zoals kanker, hartziekten en beroerte. Het bevat gluten, hoewel, dus dit is niet voor u, als u na een glutenvrij dieet.

4. Milk Hennep

Als je een allergie of intolerantie voor soja moer, probeer dan de hennep melk. En "rijk aan omega-3, een uitstekende bron van eiwitten en is een beetje 'dikker en romiger dan andere soorten op basis van melk planten ook.

5. Amandelmelk

Amandelmelk kan een beetje 'duurder dan andere alternatieven voor melk, maar smaken heerlijk en heeft veel van de voedingswaarde. Het is absoluut geladen met selenium, mangaan, evenals vitamine E.

6. Coconut Milk

Helaas kan kokosmelk koud gedronken, zoals koemelk, maar anders dan dat, het doet een groot en gezond alternatief. En 'bijzonder hoog in laurinezuur, die een sterke anti-bacteriële en ant-virale heeft.

7. Cashew Melk

Cashew melk is een goed voorbeeld van de vele alternatieven voor melk beschikbaar zijn. Botopbouw bevat een hoog gehalte aan magnesium en koper, die nodig is voor vele lichaamsfuncties.

8. melk Lino

Melk linnen heeft evenveel calcium als gewone melk doet en is ook rijk aan alfa-linoleenzuur, die een bepaald type omega-3 vetzuren die bleken effectief bij het verminderen van ontsteking in het lichaam te zijn. Het beste van alles, het is heerlijk heerlijk en zeer romig en werkt geweldig in een smoothie.

9. Melk Macadamia

Melk Macadamia is absoluut heerlijk alternatief voor koemelk. Romige en smakelijk is ook rijk aan omega-6 vetzuren, fytochemicaliën en antioxidanten. U moet een alternatief voor gewone melk te proberen.

10. Melk Hazelnoot

Met een gezonde combinatie van calcium en koolhydraten, is melk hazelnoot hard op weg de nummer één in de melk alternatieven. Het is zo lekker dat coffeeshops beginnen hoe standaard met hun koffie te begrijpen.

Een andere melk alternatief dat je zou willen proberen is de banaan gemengd met een beetje 'van het water. U kunt ook één of twee data toe te voegen voor de zoetheid. Het heerlijke, zoete en zeer nuttig en voedzaam voor je lichaam.

Kent u een aantal andere alternatieven voor melk?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha