10 grote dingen die gebeuren wanneer u stopt met het controleren van uw FACEBOOK CONSTANT10 grote dingen die gebeuren wanneer u stopt met het controleren van uw FACEBOOK CONSTANT

Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als je niet blijven controleren Facebook? Zou je sociale leven zal ophouden te bestaan, zou het je man opstaan ​​en vertrekken, en je familie je meteen verloochenen? Natuurlijk, zouden ze niet, de meeste mensen zullen niet eens merken dat je niet op Facebook was geweest voor een tijdje '. Het kon echter zien een aantal positieve veranderingen in jezelf, als je altijd al controleren Facebook en hier zijn tien redenen waarom:

1. Je zal beginnen om beter te voelen over zichzelf

Het is een bewezen feit dat de uitgaven te veel tijd op Facebook je zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Onderzoek heeft aangetoond dat de constante bombardement van geluk van andere mensen kan beginnen om je ontoereikend voelen. Mensen te veel zorgen over hun eigen berichten en depressief als ze niet elk kaliber te krijgen.


2. U productiever

Als je alleen Facebook te verlaten, dan kunt u ook een stuk productiever dan ze nu zijn geworden. U zult versteld staan ​​hoeveel tijd je hebt. Je zou zelfs in staat zijn tot het nemen van een nieuwe hobby.

3. U vindt wat je 'like' werkelijk betekent

Wanneer mensen 'als' een post op Facebook, ze zijn niet echt zeggen dat hij leuk vindt. Wat ze zeggen is 'Ik lees' of 'Hey, als ik terug'. Het nemen van een pauze van Facebook kan herinneren wat het woord 'als' is en kan echt helpen u zich richten op echte relaties die tellen.

4. U krijgt meer slapen

Eenmaal begonnen, Facebook is moeilijk neer te zetten, en zal de eerste persoon die bevonden zich nog steeds op zoek naar de profielen van de mensen in de vroege uren van de ochtend niet. Geven Facebook een rust en je kan zelfs een goede nachtrust's, en je zal veel beter voor het voelen.

5. Wees niet zo boos verleden relaties krijgen

Facebook maakt het ook mogelijk je in te halen op wat uw exen aan het doen zijn en dat is bijna altijd schokkend. Het zien van foto's van hem blij met iemand anders gewoon om herinneringen terug te brengen en maak je verdrietig, dus laten gaan en zich richten op wat je vandaag hebt.

6. U zult meer bewust van de wereld om je heen

Als je alleen Facebook te verlaten, zul je beginnen te merken wat er gebeurt om je heen. Je begint te praten met de mensen meer en misschien zelfs beginnen om meer te krijgen. En "veel beter dan alleen het lezen van wat iemand anders deed.

7. Je zal veel meer privacy

Beperk uw tijd op Facebook betekent ook dat je niet weg te geven zo veel over jou. Als je constant aan het doen zijn de berichten, zal het weg meer en meer persoonlijke informatie over uzelf te geven. Vergeet niet, niet alleen je vrienden die alle persoonlijke informatie kunt zien.

8. Er zullen meer dankbaar voor de dingen u

Als je te veel tijd op Facebook doorbrengen dan zal het niet lang duren voordat je iemand die een betere auto heeft dan jij, een betere baan, of die zojuist aangekondigd hun betrokkenheid te vinden. Alles wat het doet is alles wat nodig is de glans van hun resultaten, zodat een rust te geven, en dan zul je waarderen wat je nog hebt.

9. U meer onafhankelijk

Fervente gebruikers van Facebook vaak proberen de goedkeuring van hun vrienden te krijgen. Dit kan betekenen dat het nemen van beslissingen op basis van, niet wat hen gelukkig maakt, maar wat krijgt ze de meest 'Likes'. Stoppen met het versturen van uw elke beweging op Facebook en u zult beginnen om dingen voor jezelf te behagen en niet om anderen te behagen.

10. Je zal blij zijn

Wanneer u combineren al deze factoren, zal je merken dat je gelukkiger. Je zult minder worden benadrukt dan wat anderen doen en wat ze hebben, zul je meer tijd om leuke dingen te doen en echt uit te gaan met mensen en niet zo moe de hele tijd te hebben. Facebook kan leuk zijn, maar het kan ook een gewoonte die moeilijk te stoppen met roken worden.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha