10 grootste fouten die relatie jongens kunnen de meeste niet stoppen met het doen10 grootste fouten die relatie jongens kunnen de meeste niet stoppen met het doen

Jongens graag denken dat ze vers zijn en ze weten alles wat er te weten valt over meisjes. Vreemd dan, dat velen van hen maken deze domme fouten, als het gaat om het hebben van een serieuze relatie met een! En 'nog meer vreemd dat ze lijken allemaal dezelfde fouten te maken; ze niet eens met elkaar praten ?! Dus luister jongens, hier zijn de grootste fouten te melden dat de meeste jongens gewoon niet kunnen stoppen met het doen:

1. Niet laten gaan van de vroegere

Je vriendin wil niet praten over je ex, om te horen over je ex, het zien van zijn foto en nee, het is prima, als je naar een kopje koffie te hebben met je ex! Ontdek de betekenis van de voormalige in het woordenboek, als je niet zeker bent over dit.


2. Vertel haar wat te dragen

Waarschijnlijk vond de laag uitgesneden top en korte rok wanneer je je vriendin ontmoet, dus waarom je moet beginnen aan te dringen dat jurken als een non nu? Ophouden zo onzeker! Als u nu het dragen van een korte rok, dan is het voor je eigen bestwil, niet voor deze vreemde andere kant van de bar, die blijft kijken naar de weg.

3. Het overwinnen van super-bezitterig en

jaloers

Een meisje is niet van plan om al zijn mannelijke vrienden en kennissen te vallen, alleen maar omdat je weggaat. E 'perfect mogelijk voor de leden van het andere geslacht te zijn gewoon goede vrienden. Jaloezie en bezitsdrang dan kan zelfs de beste relaties te doden! Vergeet niet dat.

4. De besluiteloosheid en gebrek aan

initiatief

Elk modern meisje heeft het recht om te zeggen wat hij wil, maar soms wil je gewoon een beslissing te nemen. Een man moet in staat zijn om het initiatief te nemen en niet altijd gewoon zeggen 'wat je wilt, mijn liefde'.

5. Het nemen van haar voor verleend

Ja, ze houdt van je. Je zou zelfs aanbidt de grond waar je op loopt! Maar ze wil nog steeds weten dat ze geliefd is. Heeft de relatie voor lief te nemen, levert een inspanning, of u zou haar weg te vinden.

6. Behandel haar als een van de jongens

Geconfronteerd met het dilemma van uitgaan met vrienden of uit te gaan met je vriendin, ons vertrouwen, het nemen van uw vriendin met je 's nachts in je jongen, is niet de beste oplossing. Meisjes als speciale avonden uit, alleen voor jullie twee ... en een beetje 'van zoete romantiek ... Ze willen niet te delen met al je vrienden luidruchtige sportbar.

7. krijgen te comfortabel

Gewoon omdat je je comfortabel in een relatie zijn betekent niet dat je terug kunt gaan naar alle oude slechte gewoonten die je had toen je alleen woonde. Weet je wat we het over hebben: boeren, krassen en het breken van de wind op een manier die waardig van een Olympische gouden medaille zou zijn!

8. behandelen haar als een dienaar

Ze is je vriendin, niet uw leven in dienstbode. U bent er gewoon niet om uw eigen koken, de was te doen, dus geef haar wat respect. Als u wilt dat deze vorm van dienstverlening, om live te gaan met zijn moeder weer, maar het is twijfelachtig dat hij meer voor u zou hebben gedaan, hetzij!

9. Het niet in zijn hoek

In geval van twijfel, doe je vriendin. Het wordt verondersteld om een ​​team te zijn, dus als er een ruzie met iemand anders, dan is je meisje dat je moet een back-up. Het is een grote fout om een ​​deel van iemand anders.

10. Maak uw woorden gaan het ene oor in en het andere uit

Niet luisteren en goed te luisteren, het is een veel voorkomende fout en fatale die de meeste jongens doen. Je vriendin een recht op een advies heeft en dat het verdient om gehoord te worden, vooral omdat meisjes vaak kan zien dingen die mensen niet kunnen.

Welke andere fouten relationele meeste jongens niet doen, op uw mening?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha