10 GRIEKENLAND TRAVEL TIPS10 GRIEKENLAND TRAVEL TIPS

Vergeet alle kommer en kwel over de economie van Griekenland, het bedrijf is bloeiende zoals gebruikelijk in het toerisme griekse, Griekenland heeft veel blauwe hemel, warme zeeën en tal van oude geschiedenis voor de reiziger om te genieten. Dus, als Griekenland is op uw reisroute dit jaar, hier zijn we enkele reizen reizen kostbaar voor u.

1. Niet te veel van een haast

De mensen van Griekenland hebben de neiging om een ​​vrij relaxte houding tegenover het leven te nemen, dus verwacht niet dat de dingen te snel gedaan. Ontspannen en genieten, want als iemand zegt dat het dertig minuten zal duren, zal het waarschijnlijk minstens een uur duren.


2. Treinreizen is minder duur

Reizen het land met de trein is goedkoop en de treinen zijn comfortabel en relatief modern. De mensen die het runnen van de spoorwegen, zijn echter heel ontspannen, dus verwacht meer dan af en toe een vertraging.

3. Stap uit de gebaande paden

Niet alleen de gebruikelijke bezoek van toeristische trekpleisters te volgen, het is de moeite waard om buiten de gebaande paden ook. Griekenland is letterlijk bezaaid met edelstenen, zoals verborgen baaien en oude monumenten, en is een prachtig land, zou het een schande om iets te zien, maar de drukte.

4. betalen geld om kortingen te krijgen

Er zijn tal van geldautomaten in Griekenland en het is beter om te betalen in restaurants en winkels in contanten, want soms extra te betalen voor het gebruik van een kaart.

5. Wacht niet in de rij te lang

Niet in de rij staan, om vriendelijk, te lang te zijn, of je nergens! Grieken haat in de rij en naar voren te duwen. Je zal moeten om hetzelfde te doen, als je wilt om een ​​dienst te krijgen.

6. Wees gevoelig voor de cultuur

De belangrijkste religie in Griekenland is Grieks-orthodoxe christenen en veel, vooral de oudere, nemen hun religie zeer serieus. U vindt er een heleboel heiligdommen langs de wegen en de mensen die het kruis hebben ondertekend zien. En 'slechts beleefd om de cultuur te respecteren en respect tonen voor kerken en heiligdommen, als u op reis.

7. Griekenland veilig

Griekenland is een van de veiligste landen in Europa en is volkomen veilig voor een vrouw die alleen reizen. Normale voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen in een goed gevoel, natuurlijk, maar in het algemeen de criminaliteit is zeer laag.

8. Laat je niet afschrikken door de warm eten worden gezet

Grieks eten is altijd gloeiend heet geserveerd, dus eten niet terug te sturen als het is gewoon warm. Het is geen teken dat niet goed gekookt; het is gewoon de manier waarop sommige gerechten worden geserveerd.

9. Engels wordt gesproken

Leer een paar eenvoudige woorden in het Grieks is alleen beleefd, maar de meeste van de mensen die in contact komen met in Griekenland spreken Engels. Zelfs weg van de hotels en toeristische attracties, het is heel verrassend hoeveel mensen spreken vloeiend Engels.

10. Gebruik een debat starten

Griekenland is de bakermat van de democratie en de Griekse graag een debat. Als u richting nodig hebt, vraag dan iemand die in hen. Als je een groep mensen te vragen, zullen elk hun eigen mening en hun verschillende sets richtingen te hebben en een half uur later, zult u nog meer in de war dan toen je begon zijn!

Wil je meer reistips voor Griekenland?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha