10 Great Tips over hoe om lichaamsvet te verliezen10 Great Tips over hoe om lichaamsvet te verliezen

U hebt een bepaalde hoeveelheid lichaamsvet om gezond te blijven en om u te beschermen tegen verwondingen, maar te veel lichaamsvet, vooral rond uw midden, kan de oorzaak zijn van ernstige medische aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, ziekten hart-en vaatziekten en diabetes. Er zijn duizenden producten die zijn beloofd, de snelle vet verlies, maar de nummer een manier om vet te verbranden is nog steeds om meer te bewegen en minder eten. Echter, er zijn een aantal manieren dat u dit proces kan helpen en te versnellen vet verlies, dus neem een ​​kijkje op deze ongelooflijke tien tips over hoe om lichaamsvet te verliezen.

1. Menigte calorieën

Moderne denken suggereert dat voeding is niet noodzakelijkerwijs de beste manier om vet te verbranden. Wanneer het verminderen van de wereldwijde levering van voedsel, het lichaam reageert door het vertragen van uw stofwisseling, wat betekent dat het vertraagt ​​de snelheid waarmee je verliest ook vet. En 'veel beter om je bord met groenten en andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels stapelen en de hoeveelheid ongezonde, calorierijke voedsel dat je eet te verminderen. Dit betekent dat het nog steeds een vol gevoel, maar u zult consumeren minder calorieën.


2. gain spier, vet te verliezen

Terwijl u werkt op het verliezen van lichaamsvet, vergeet dan niet om te blijven werken aan de opbouw van spieren, omdat de opbouw van spieren verbruikt calorieën die anders zouden zetten in vet. Werken de grote spiergroepen minstens twee keer per week zal u helpen calorieën te verbranden en geeft u een fitter, slanker uiterlijk.

3. Eet meer eiwit

Een andere goede tip over hoe om lichaamsvet te verliezen is om meer eiwitten te eten. U zult eiwit nodig om spiermassa op te bouwen in je lichaam, en onderzoek heeft aangetoond dat het eiwit kan verhogen na de maaltijd calorieën verbranden tot dertig procent. Verhoog de hoeveelheid mager vlees, noten en magere zuivelproducten die je eet. De aanbevolen hoeveelheid eiwit voor een vrouw die regelmatig werkt ongeveer 1 gram per pond lichaamsgewicht.

4. Kauw je eten meer

Volgende grote tip over hoe om lichaamsvet te verliezen is om je eten meer kauwen. De meeste mensen hun voedsel eten te snel en niet genoeg te kauwen, de eerste zwaluw. Als u vertragen tijdens de maaltijd, minder eet je, omdat je lichaam krijgt meer van een kans om u te vertellen als je genoeg hebt gegeten. In een studie, vonden de onderzoekers dat mensen die uw voedsel kauwen grondig aten 12 procent minder dan de mensen die hun maaltijden gehaast.

5. Drink een glas water voor elke maaltijd

Het water heeft geen vet te brengen magische eigenschappen, maar voel je je voller sneller, als je een glas water te drinken voor elke maaltijd. Voedingsdeskundigen adviseren dat een goede manier om gewicht te verliezen is om meer water te drinken en blijf goed gehydrateerd, omdat mensen vaak verwarren dorst naar honger.

6. Eet kleinere maaltijden vaker

Volgende goed advies over hoe om lichaamsvet te verliezen is om kleinere maaltijden te eten, vaker. Elke keer als je iets te eten, de snelheid van uw stofwisseling begint te stijgen en je verbrandt calorieën. Als je regelmatig eet kleine maaltijden om je stofwisseling te blijven werken bij een constante snelheid en wordt het verbranden van calorieën voor u de hele dag. De meeste deskundigen het erover eens dat het eten van kleine maaltijden en gezonde snacks gedurende de dag is veel beter voor u, dat het eten van een of twee grote maaltijden.

7. Blijf in beweging

Elke vorm van beweging van het lichaam verbruikt energie en verbrandt calorieën en deskundigen zijn nu te suggereren dat iets eenvoudigs als friemelen in de plaats een manier om obesitas te voorkomen zou kunnen worden. Als je een gedoe of een pacer, totdat je zit de hele dag en je blijft bewegen, zal het u helpen meer vet verbranden.

8. Koop biologisch voedsel wanneer je kunt

Biologische voedingsmiddelen kan soms moeilijk te vinden en is soms heel duur zijn, maar als je kunt kopen, want het zal u helpen vet te verliezen. Voedsel niet biologische verontreinigingen zoals pesticiden en verontreinigingen, welke een vertraging van de stofwisseling en wetenschappers kunnen veroorzaken geloven nu dat toxinen in levensmiddelen kunnen interfereren met de verbranding van energie door het lichaam en een van de redenen kunnen zijn voor toenemende bevatten " obesitas.

9. Maak uw

De toevoeging van pepers, paprika's kunnen om voedsel te verhogen metabolisme door tot twintig procent. Capsaïcine die is gevonden in pepers en paprika kruidig ​​verwarmt de lichaamstemperatuur en veroorzaakt een nerveuze reactie, vergelijkbaar met de reactie vlucht strijd. Het lichaam reageert hierop is om de snelheid van metabolisme, die de snelheid van vetverbranding versnellen versnellen.

10. geen ontbijt overslaan

Onze laatste tip over hoe om lichaamsvet te verliezen is om te voorkomen dat het overslaan van het ontbijt. Het eten van een eiwitrijk ontbijt wordt een vliegende start uw stofwisseling en stop honger later op de dag. Talrijke studies hebben aangetoond dat er een duidelijk verband tussen het niet eten van het ontbijt en gewichtstoename. Het lijkt dus dat het ontbijt is echt de belangrijkste maaltijd van de dag.

Hoe om lichaamsvet te verliezen? Wat zijn uw beste tips?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha