10 Great Tips EYELINER elk meisje moet weten10 Great Tips EYELINER elk meisje moet weten

Zelfs op een dag die zijn aan te kleden een beetje ', de meerderheid van de meisjes zijn gebaseerd op een vleugje van de eyeliner de definitie van hun ogen uit te brengen. Je ogen zijn mooi, en het benadrukken van die schoonheid te brengen wat aandacht aan hen kan geen kwaad. Dus houd deze tien tips in het achterhoofd de volgende keer dat u uw eyeliner van toepassing:

1. Gebruik gel

Een vloeibare eyeliner kan de verschijning van donkere en onberispelijke geven, maar het duurt een zeer vaste hand toe te passen. Probeer dan een gel alternatief in plaats; aangebracht met een gehoekte borstel voor gemakkelijk aanbrengen en glad.


2. Hoe kleur eyeliner kiezen om uw oogkleur te verbeteren?

Probeer een aantal nuances die oogkleur accentueren. Zo zal een paarse, mauve, grijs of violette tinten blauwe ogen prachtig te markeren. Als je bruine ogen proberen met behulp van khaki-groen, brons of koper kleur eyeliner. Voor vrouwen met groene ogen en hazelaar Ik beveel u probeer verschillende kleuren paars, groen en bruin, evenals brons en goud eyeliner ... maar onze oude, beproefde zwarte pakken iedereen!

3. Neem de tijd

Het kost wat moeite om dat vlekkeloze lijn van eyeliner, neem je tijd en je eyeliner toe te passen met kleine beroertes of delicate accenten. Op zoek naar een grote slag voorsprong alleen te hebben om opnieuw te beginnen.

4. Niet boos

Als u vindt dat uw ogen voortdurend jeuk, breng uw eyeliner met een wegwerp, nieuwe applicator om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen en vergeet niet: nooit je eyeliner met vrienden te delen!

5. Niet de binnenkant randen missen

Lijn de binnenste randen van de ogen om die mooie, 's nachts look te creëren, maar vergeet niet dat donkere eyeliner kan uw ogen kijken kleiner.

6. Vermijd vlekken

Om deze plekken vleiend onder de wimpers te voorkomen, proberen met behulp van waterproof eyeliner op de onderste wimperlijn.

7. Vergeet niet om de nacht door te verwijderen

Het kan een lange nacht geweest, maar vergeet niet om je eyeliner te verwijderen voordat je naar bed, want het kan irritatie veroorzaken.

8. mechanische potloden

Met behulp van een mechanisch potlood voor gebruik overdag is beter dan een normaal potlood, omdat ze zo droog en vervagen minder.

9. Wees moedig

Voor een heldere, feest kijk niet bang om felle kleuren te gebruiken, of probeer langs de lijnen van de bovenste en onderste wimpers met twee verschillende, maar complementaire kleuren. Het kan heel leuk om te experimenteren en te spelen met verschillende tinten eyeliner zijn!

10. Zet in de vriezer

Als het potlood eyeliner brokkelt en vlekken bij de toepassing, probeer om het in de vriezer voor ongeveer tien minuten aan firma en dingen soepel te houden.

Ik hoop dat u dit oog make-up tips en trucs.

Als u nog een aantal andere suggesties eyeliner te delen, voel je vrij om dit te doen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   1
September 16, 2015 | 22:06:18 | later 4 uur

Ik weet niet waarom, maar ik sta altijd voor uren op deze site!

  3   1
September 17, 2015 | 06:33:50 | later 12 uur

Fijne tips! Zeer nuttige informatie, dank u voor inspiratie!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha