10 GOEDE TIPS VOOR ONDERHOUD VAN HAAR VOOR MANNEN10 GOEDE TIPS VOOR ONDERHOUD VAN HAAR VOOR MANNEN

Net als een auto, je haar moet regelmatig onderhoud en, terwijl een goed kapsel is belangrijk, als je niet de zorg van uw haar te nemen, u bent uw geld verspillen bij de kapper. Hier zijn enkele tips voor mannen over hoe je je haar in de beste conditie mogelijk te houden, tussen de bezoeken aan de kapper:

1. Niet over-je haar wassen

Een veel voorkomende fout die veel mensen maken is dat het wassen van je haar te vaak. Als je droog haar en grof, dus het beperken van het wassen slechts twee keer per week en gebruik altijd een conditioner voor een soepeler, gezonder uitziend haar.


2. Pat je haar droog, niet wrijven

Wrijven het haar kon snel te drogen, maar het zal je haar te breken beschadigen. Het is geen goed nieuws, als je haar al wordt dunner, zodat onze volgende goede tip haarverzorging voor mannen is om zachtjes je haar met een handdoek plaats.

3. Geen comb-over!

Als je haar wordt dunner, dus het beste om te doen is om het te hebben ingekort. Geen comb-over, alsjeblieft, dat ziet er gewoon dom!

4. Als je haar met eieren te conditioneren

Als het goed genoeg is voor de meisjes, dan is het goed genoeg voor de jongens! Eieren zijn rijk aan eiwitten haar voedingsstoffen, zodat massage een paar eieren in het haar, spoel en laat haar glanzend en gezond uitziende.

5. Bescherm je haar wanneer je gaat zwemmen

Chloor in zwembaden kan ravage spelen met je haar. Een chemische binding met proteïnen en veroorzaakt het haar droog en breekbaar. De eenvoudigste manier om je haar te beschermen tegen de gevolgen van chloor is om het goed nat met schoon water en een beetje 'balsem toe te passen, voordat duiken of het dragen van een headset.

6. Houd de glanzende haren met een zuiverende shampoo

Na verloop van tijd kan het product dat je op je haar accumuleren, en maak je haar er dof en futloos. U kunt reinigende shampoo dat deze build-up verwijdert, eens in de zoveel tijd te kopen. Wanneer u klaar bent, spoel je haar grondig en dan weer afspoelen met azijn, om de pH evenwicht te herstellen en dan weer afspoelen. Het lijkt misschien vreemd, maar het werkt echt.

7. Gebruik minder haarproducten

Nog een van de meest voorkomende fouten die mannen maken haar is stapelen teveel product. Te veel gel, haarlak of het haar was en je haar zal kijk maar te zwaar en onnatuurlijk. Minder is zeker meer als het gaat om het product dat u gebruikt om uw haar te stylen.

8. Geen behoefte om te spoelen en herhaal

Laat u niet misleiden door marketing, als je je haar wast regelmatig, dus er is geen behoefte tweemaal per keer. Wassen, spoelen en herhaal, het is gewoon een manier om gebruik te maken meer shampoo maken. De meeste mensen zijn het erover eens dat zelfs twee in een shampoo zijn niet effectief, zoals shampoo en conditioner afzonderlijk.

9. Niet overdrijven de hitte

Een ander goed advies voor haarverzorging voor mannen is om te voorkomen dat te overdrijven met warmte. Het is altijd het beste om je haar te drogen op natuurlijke wijze, maar als je een haardroger gebruiken laat dan de instelling op lage. Het is misschien een beetje 'langer duren om te drogen, maar te veel warmte zal uitdrogen het haar en maken het ook kroeshaar.

10. krijgen hun haar knippen elke vier tot zes weken

Als u wilt op je best uitzien dan krijg je een knipbeurt om de vier tot zes weken. Een ander goed kapsel is om je kapper te bezoeken altijd vroeg in de ochtend. Zij zullen minder druk op dat moment, zodat je voorzichtiger met je haar.

Elke andere tips voor haarverzorging voor mannen om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha