10 GOEDE TIJDEN We hebben allemaal graag INTIMATE LIVING10 GOEDE TIJDEN We hebben allemaal graag INTIMATE LIVING

Hoe oud we krijgen, zijn er nog steeds die mooie intieme momenten, we houden allemaal van ervaring, die alleen kan gebeuren als je heel dicht bij iemand. Sommige van die momenten zijn helaas once in a lifetime ding, als de eerste keer dat we echt van, maar iedereen is iets dat iedereen de kans om ten minste een keer in hun leven ervaren moet hebben. Hier zijn tien van die tedere en intieme momenten:

1. Een knuffel wanneer je het nodig hebt

Niet alles hoeft te intieme momenten tussen de partners en een van de beste kan afkomstig zijn van een vriend. Als u lage of verdrietig voelt, dan een onverwachte knuffel van een vriend kan worden net wat je nodig hebt om u op te halen en het is een mooie manier om te zeggen dat zij zorg.


2. Een kus als je huilen

Wanneer je echt boos en tranen stromende in je ogen, kan een zoete kus van je geliefde al de pijn niet te nemen, maar het gaat nog een lange weg te helpen. Hij is een mooi en intiem moment als blijkt dat hij zo van houdt, hij wil alleen maar om weg te kussen het verdriet.

3. Spreken in de nacht

Toen de nacht kruipt omhoog op u en je hebt niet eens gemerkt, dan is dit een intiem moment te worden gekoesterd. Vind je jezelf zo verdiept in het gesprek dat ze niet eens de moeite om het inschakelen van de verlichting en dat is wanneer het echt begint te openen voor iemand en beginnen met het delen van een aantal geheimen.

4. handen van de holding

Handen van de holding is een onschuldig gebaar, zonder ventilatoren of suggestieve connotaties dan ook, en toch, een van deze is een zoete en intiem. Dit toont aan dat u niet wilt dat te ver weg van die persoon te zijn, dat u de zorg over hen en betrouwbaar zijn. Ze zijn gewoon waar u wilt dat ze zijn, toch aan uw zijde.

5. slaap samen vallen

Niets geeft je vertrouwen in iemand zo te kunnen om in slaap te vallen in zijn armen. Je voelt warm, inhoud en veilig genoeg om al uw bewakers verlaten en je zult alleen doen met iemand die is heel speciaal voor jou.

6. comfortabele stilte, terwijl in de ogen

Er is veel te zeggen over het belang van goede communicatie in een relatie, maar soms tot zwijgen echt goud zijn. Rustig zitten en op zoek naar zijn ogen is niet alleen een teken van gebrek aan communicatie, kan het zijn gewoon dat je zo zowel de inhoud en comfortabel, en er is niet echt alle woorden nodig.

7. Het delen van voedsel

Kan alleen stripfiguren in de spaghetti delen scène in 'The Lady en de Vagebond ", maar het delen van voedsel is een echte teken van intimiteit. Te zeggen tegen iemand, 'Dit is echt goed, probeer dan een beetje', zegt 'dit is echt goed, maar ik ben klaar om met u te delen'. Wanneer een man is klaar om zijn voedsel te delen, moet hij echt schelen!

8. Fond afscheid

Het is een prettig gevoel wanneer iemand maakt een gedoe wanneer u weg gaat en is meer dan alleen een afscheid kus. En "alle controle die je hebt alles wat je nodig hebt en dan wordt er gezegd voorzichtig te zijn ... Dit vertelt je dat niet alleen gaan je missen, maar genoeg om je zorgen schelen.

9. Niet willen de dag te eindigen

Heb je ooit gevonden jezelf te kijken naar de klok? Niet omdat je ergens anders te zijn, maar omdat ze gewoon niet willen dat de dag te eindigen. Dit zijn de momenten om van te genieten, als je zo blij om te gaan slapen op dit moment zou slechts een ondraaglijke marteling.

10. Een speciale langzame dans

U kunt dansen vertragen met iemand, je broer, een vriend of je vader, en dat is niet heel bijzonder en intiem. Maar, als je dansen met een man en de rest van de wereld verdwijnt om je heen, zodat alles wat je weet is dat hij en de muziek, dan is dat een intiem moment om te koesteren!

Wat andere mooie intieme momenten die we allemaal graag willen ervaren?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   0
Oktober 18, 2015 | 21:09:50 | later 6 uur

Super site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha