10 goede redenen om regelmatig te bewegen10 goede redenen om regelmatig te bewegen

Ik weet nog steeds niet schreeuwen! We weten dat je weet dat je moet meer uit te oefenen; trimmen figuur, hart gezond, positieve geest en alles ... maar er zijn vele andere redenen waarom je in vorm moet houden, met uitzondering van alleen maar te kijken na uw gezondheid. Dus als je verveeld van wordt verteld dat de oefening is goed voor je, hebben een read van deze andere redenen die u zou kunnen genieten van toegang tot:

1. U zult minder gestresst voelt, maar meer tevreden!

Een van de grote redenen om regelmatig te oefenen is dat u zich minder gestresst en meer tevreden! De oefening is een geweldige manier om het werk van uw frustraties en, als je oefent, je lichaam endorfine, de stof die stress verlicht en voelt u zich gelukkiger. Een stevige wandeling of een mini-workout slaat stress, gewoon door het nemen van je gedachten af ​​te dingen voor een beetje 'en duidelijk uw hoofd.


2. U zal zich zekerder voelen en je zal beter over je lichaam te voelen

Als u op zoek bent naar tips over hoe om zelfvertrouwen op te bouwen, probeer dan de oefening! Oefening kan uw fysieke verschijning te verbeteren, helpen gewicht te verliezen als je ze nodig hebt en u zich beter over je lichaam, waardoor je zelfvertrouwen zal verbeteren voelen, maar dit is niet waar dat verhaal eindigt. Even belangrijk, als je fit voelt, voel je je beter in staat om de uitdagingen en problemen waarmee zij worden geconfronteerd vierkant gezicht. Oefening brengt het vermogen om te vechten en om dingen te doen in uw persoonlijkheid.

3. Je zult meer energie gedurende de dag te voelen

Een van de grootste redenen om regelmatig te oefenen is dat je energieker voelt. Je zou denken dat de oefening alleen zou brengen, niet geven je meer energie, maar regelmatige lichaamsbeweging geeft je meer duurzame energie gedurende de dag te geven. Een studie wees uit dat de oefening op de middag geeft je meer energie voor de rest van de dag, dus gewoon een wandeling tijdens de lunch een groot verschil kon maken voor u.

4. Je zult in staat zijn om meer helder te denken zijn

Vele studies hebben aangetoond dat de oefening kan helpen meer helder denken en zelfs creatiever geworden. Er wordt aangenomen dat de stijging van zuurstof naar de hersenen, die veroorzaakt kan de oefening ook helpen sneller te leren en onthouden de dingen duidelijker.

5. Je zult beter slapen

Beter slapen is een andere goede reden om regelmatig te oefenen. Niet uitoefenen net voor het naar bed gaan, echter, dat de dingen nog erger zal maken! Oefening regelmatig in de ochtend of 's middags, geven je meer energie gedurende de dag en zal u helpen beter slapen' s nachts.

6. U zult nieuwe vrienden te maken en kan zelfs meer zijn ...

Een andere goede reden om regelmatig te oefenen is dat ze nieuwe vrienden zult maken! Niet alleen de uitoefening brengt in meer contact met andere mensen in de sportschool of gewoon wanneer je een run te nemen in het park, het brengt ook mensen met een gemeenschappelijk belang om over te praten. Als u alleenstaand bent, kan de sportschool een manier om jongens fit voldoen;).

7. U zult een veer in je stap

Geen schuifelen in de straat met je hoofd naar beneden voor u. Wanneer je beweegt, vindt u dat, in plaats daarvan, zult u een duidelijke sprong in uw stap en je zou zelfs kunnen worden verleid om een ​​nummer als je loopt te zingen!

8. U kunt de kwaliteit van leven te verbeteren en krijgen meer dingen gedaan

Uitoefening betekent niet dat je voor altijd leven, maar een andere goede reden om regelmatig te oefenen is dat je in staat om veel meer 'proppen in zijn tijd, als je het gevoel fit en alert. In plaats van alleen stort in een stoel na het werk, zult u en op zoek naar iets anders te doen, nog steeds zitten en kijken naar tv zal een optie niet langer worden!

9. U zal uw houding en uw vitaliteit te verbeteren

Je zult een geweldige houding te krijgen, het is een andere prachtige reden om regelmatig te bewegen ?! De lichaamshouding zegt veel over jou. Uw vitaliteit en uw energie zijn direct zichtbaar voor anderen, als je houdt jezelf hoog en trots. De oefening zal het versterken van de spieren van de rug en je zult staan, lopen en zelfs zitten in een meer rechtop en positief dat iedereen zal zien!

10. Ze krijgen minder vaak ziek

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die regelmatig sporten, krijgen minder vaak ziek. Een fit en gezond lichaam is beter in staat om infecties en ziekten bestrijden; dus, als er niets anders, je zult minder verkoudheden te krijgen in de winter en dat heeft op een uitkering waard werken voor zijn!

De lijst kan gaan en op, er zijn veel meer redenen om regelmatig te oefenen.

Net als de oefening? Wat voor sport heeft uw voorkeur?

Voel je vrij om hun fitness tips en redenen delen regelmatig in de commentaren hieronder te oefenen.

Wees blij!

Mooi!
(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
April 6, 2015 | 19:07:05 | later 4 uur

Hallo, ik lees en ik bookmarrk zeker uw site, ik wilde alleen maar zeggen dat ik vond dit artikel.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha