10 goede redenen om minder bestraffend worden10 goede redenen om minder bestraffend worden

Hoe vaak de eerste indrukken van een persoon bleek helemaal verkeerd? Nou, dit is slechts een van de redenen waarom de rechter een persoon is nooit een goed idee. We beoordelen mensen, het is natuurlijk, maar er zijn vele redenen waarom we niet en moet hier zijn slechts tien van hen.

1. Iedereen is anders

Gewoon omdat je van iets houdt het betekent niet dat iedereen wil. Elke persoon is een individu en, mits hun keuzes anderen niet schaden, moeten we respecteren hun keuzes. Zoals ze zeggen, 'leven en laten leven.'


2. U kunt niet oordelen door verschijningen

Een van de grootste fouten die mensen maken is om mensen te beoordelen op hun uiterlijk. Je kunt niet meteen zeggen dat een persoon is door de snit van hun kleren of hun haar. Dit is slechts het beeld oppervlak en dat geeft geen begeleiding bij allen voor de persoon die onder.

3. Wil je niet te worden beoordeeld

Voordat een oordeel over iemand anders, moet je nadenken over hoe je je zou voelen als iemand je heeft. Het is nooit leuk om te worden beoordeeld als een dergelijke uitspraken zijn zelden goed, dus, doe aan anderen wat je wilt dat ze doen tot u.

4. Niemand is perfect, zelfs niet je

Niemand van ons is perfect en niemand van ons ooit zal. Het is makkelijk om de schuld bij een ander persoon te vinden, waargenomen of echt, maar dan heb je ook een aantal van hen, dus misschien is het beter om te kijken naar een aantal van je eigen te corrigeren.

5. Het is zeldzaam om het hele plaatje te zien

Het is zeer zeldzaam dat je de hele persoon en krijgen ze goed genoeg om een ​​oordeel te vellen over hen te weten. Wat je ziet is slechts een momentopname van de persoon, of wat ze willen dat je te zien, en die zeer verschillend van de persoon die ze echt zijn.

6. Je zou verkeerd zijn

Heb je ooit overwogen wat de gevolgen zouden zijn als een persoon onterecht veroordeeld? Je zou een goede vriend te verliezen of verliezen van een vriend die je zou hebben gehad. Je zou zelfs iemand kwetsen heel diep met de opmerkingen kan volledig ongegrond zijn.

7. Het zal van vrienden snel lopen, als je snel te oordelen zijn

Als mensen beginnen te denken dat je te oordelen, zullen ze beginnen om van u af te bewegen. Een goede vriend is iemand die helemaal niet oordeelt, en dat luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Wilt u vertrouwen in het oordeel van iemand?

8. Tolerantie maakt de wereld rond gaan

We hebben allemaal opschieten met elkaar en verdragen elkaar verschillen is de enige manier waarop dat kan gebeuren. We zijn allemaal verschillend en we maken allemaal fouten zo, accepteren in anderen en zijn bereid om u te accepteren.

9. Wat is er te zeggen dat uw normen zijn de juiste zijn?

Met keurmeester iemand die u neemt uw normen, of je overtuigingen, zijn zij de juiste zijn. U kunt zo zeker dat ze gelijk hebben en u bent degene die verkeerd zijn?

10. Oordeel niet mijn manier, als je mijn reis heb gelopen

Je hebt echt geen recht op leven van een ander te oordelen, omdat je zelf niet hebt meegemaakt. Dit beroemde citaat vat waarom niet perfect andere oordelen en ook laat zien waarom mensen die je niet mag oordelen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha