10 goede redenen om de liefde te beginnen en te accepteren ZELF10 goede redenen om de liefde te beginnen en te accepteren ZELF

Houden van jezelf is niet een egoïstische ding om te doen en dat is de enige echte manier om het leven vervullen en bevredigend. Houden van jezelf is nog niet alles over het kijken in de spiegel en zie je jezelf, dat wel. Het gaat om de zorg voor zichzelf en doen dingen die je gelukkig maken. Dan weer denken, voordat u snel springt uit dit artikel, en lees deze tien goede redenen waarom je moet beginnen houden van jezelf:

1. Het zal u helpen om anderen beter te behandelen

Anderen liefhebben als jezelf ... Als je van jezelf houdt, bent u beter in staat om een ​​beter mens te zijn dan anderen. U hoeft geen afgunst of jaloezie te voelen; In plaats daarvan, zult u echt blij dat anderen zijn blij en gedijen.


2. Als je van jezelf en hou van je lichaam, zorg voor jezelf meer

U kan uw kind aan te moedigen om gezond eten en bewegen, omdat je van hen en willen dat ze goed zijn. Hetzelfde geldt voor jou, want als je van jezelf houdt, wilt u een betere verzorging van je lichaam te nemen.

3. U stoppen met proberen om anderen te behagen de hele tijd

U zult nooit iedereen tevreden, dus stoppen met proberen om te voldoen aan de verwachtingen van anderen en te voldoen aan uw eigen plaats. De enige adviezen die echt tellen op je alleen bent, en als je van jezelf houdt, minder zorgen te maken over wat anderen denken.

4. Om de liefde en accepteer jezelf geeft je meer zelfvertrouwen te geven

Ken jezelf en van jezelf, en je zal veel meer in vrede voelen. Het geeft je de kracht om kritiek van andere mensen accepteren beter en je veel meer vertrouwen in jezelf en je vaardigheden te worden.

5. Het leven zal gemakkelijker worden

Jezelf houden betekent dat je accepteert wie je bent en wat je kan doen zijn. Stop met het proberen om jezelf te duwen om dingen die je niet kunt doen, en je zal beginnen, in plaats daarvan, om dingen die je gelukkig maken te kiezen.

6. Zelf-liefde zal je een sterkere persoon te maken

Jezelf houden zul je de innerlijke kracht om beslissingen te nemen voor zichzelf te geven. Je zult in staat om te vechten voor wat je gelooft is voor u en u vindt het makkelijker om nee te zeggen als mensen vragen het onmogelijke van je.

7. u eenvoudig hun eigen fouten te accepteren en je leert jezelf sneller vergeven

U altijd vergeef de fouten van iemand die je lief, zo van jezelf, en je zal fouten ervaren als te leren uit, niet degenen om u te slaan up.

8. Er zal meer comfortabele tijd doorbrengen alleen te zijn

Als je eenmaal begint om alle goede eigenschappen van jezelf te herkennen, zul je blij zijn om tijd alleen door te brengen. Iedereen brengt tijd door op hun eigen, om die tijd aangenaam doorbrengen met iemand die je liefde - u!

9. Houden van jezelf maakt het makkelijker voor anderen je liefde

Zelfhaat is geen aantrekkelijke optie, maar een flinke dosis eigenwaarde en zelfvertrouwen is. Zodra je begint van jezelf te houden, zul je veel meer moeten geven in een relatie en dat zo is, zullen anderen gemakkelijker zijn om je liefde voor terug.

10. Je wordt zelfstandig

Het gebrek aan zelfliefde kan leiden tot een wanhopig zoeken naar liefde en verwacht liefde van andere mensen, en kan je afhankelijk van hen te maken. Jezelf houden betekent dat je geen relatie hebben, gaan omdat je eenzaam, verdrietig bent en je iemand nodig; je in een relatie, omdat je de liefde, plezier, gezelschap en zorg te delen.

Er zijn vele andere redenen waarom we moeten liefhebben en onszelf te accepteren.

Voel je vrij om je gedachten te delen en tips hou van de auto in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven en van jezelf houdt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   0
Augustus 23, 2015 | 14:41:44 | later 4 uur

Hou de site! Tips geweldig!

  4   1
Augustus 23, 2015 | 16:30:58 | later 6 uur

Ja, het is heel belangrijk om jezelf te houden!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha