10 goede dingen niet te dragen make-up10 goede dingen niet te dragen make-up

Er was een trend op Twitter, een paar maanden geleden, voor het verzenden van selfies geen truc om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De trend heeft aangemoedigd veel meer meisjes naar het voorbeeld van beroemdheden te volgen en te proberen een dag of twee van het niet dragen van make-up. Of je make-up te dragen, moet het niet een groot probleem en een heleboel mensen die probeerden om naakt te gaan voor een tijdje 'te zijn, ik vond het zo leuk dat ze nooit terug gingen. Als u ooit dacht dat het leuk om niet te hoeven maken over het zetten op make-up elke dag zou zijn, hier zijn tien voordelen van het niet dragen van make-up.

1. Je zult een hoop geld besparen

Denk dat wat je zou kunnen doen met een extra $ 15.000 in je zak, want dat is wat een studie gesuggereerd dat de gemiddelde vrouw spendeert aan make-up in een mensenleven. De meesten van ons niet van onze make-up en we meer uitgeven dan we hebben de beste merken dat we kunnen kopen, maar het kan een groot verschil in uw maandelijkse budget te maken als je om te gaan make-up vrij, zelfs in een paar dagen per week.


2. Wanneer u een compliment krijgt, weet je dat het complement is over jou

Hier is nog een van de grote voordelen van het niet dragen van make-up - als iemand complimenten over hoe mooi je bent, dan kun je er zeker van zijn dat u complimenteren en niet uw vaardigheden met de truc. Veel van de meisjes zeggen dat ze zich zekerder voelen, geen make-up, en niet bewust helemaal. Als er niets anders, waardoor hun natuurlijke schoonheid te tonen, maakte hen voel me geweldig!

3. Je kan een hoop tijd besparen

Een van de voor de hand liggende voordelen van het niet dragen van make-up is dat je een paar minuten te krijgen in bed in de ochtend. Afhankelijk van hoe werken je dagelijkse make-up routine is waarschijnlijk elke ochtend een besparing van ongeveer tien minuten. Het eindigt hier niet, maar je zult ook tijd besparen tijdens de dag, want het zal niet de nodige aanpassingen en bespaart tijd, zelfs 's nachts, want je moet het lukken weer op te nemen.

4. Uw huid in staat zal zijn om te ademen

Je zou zelfs kunnen vinden dat uw teint verbetert omdat uw huid in staat zijn om de hele dag ademen zal zijn. Het kan zijn dat de truc die wordt gebruikt om vlekken en onvolkomenheden in de huid te verbergen is wat ze veroorzaakt in de eerste plaats.

5. U kunt lachen en huilen zonder zorgen over oogmake-up

Een van de grote voordelen van het niet dragen van make-up is dat je in staat om te lachen om de tranen over de wangen en niet eindigen op zoek als iets uit een horrorfilm zal zijn! Niet meer gekleurd, of hardlopen oog make-up te maken dat zal betekenen dat u echt kunt laten gaan en jezelf.

6. Geen vlekken op kleding

Geen enkele andere make-up vlekken op uw kleding of nek. Dat betekent geen genante momenten tijdens de dag en niet meer hard werken proberen om vlekken te verwijderen van kleding later. Je zal niet vallen stof op de badkamervloer of werkbladen om het schoon te maken.

7. U zult weer vrij voelen

Als je zijn gedragen om elke dag te doen, dan heb je waarschijnlijk vergeten wat het is om de zon op je gezicht en de wind te voelen. Je kan heel bevrijdend gevoel elementen vrij te voelen op het eerste gezicht, maar kan me niet herinneren aan zonnescherm te dragen, natuurlijk.

8. Er zal geen fouten meer make-up zijn

Als u stopt met het dragen van make-up zul je nooit het gevoel dat weer zinkt wanneer je in de spiegel kijken en beseffen dat de tijd had je make-up vroeg in de ochtend, niet zo groot lijken in het koude licht van de dag. Nooit meer vragen dit zal werken of het zal werken. Gewoon opstaan, spatten koud water op je gezicht en gaan!

9. U kunt overal in slaap vallen, op elk gewenst moment

Je zult in staat zijn om in slaap te vallen op de bank en niet een vlek achter op de hele make-up kussens. Een van de grote voordelen van het niet dragen van make-up is dat je ook kunt gaan meteen naar bed wanneer u maar wilt en weet dat er geen behoefte aan een make-up producten te verwijderen voordat u.

10. U kunt kussen en knuffelen je man, zonder een spoor

U zult ook in staat zijn om te dichtbij en intiem met je man, zonder een spoor van lippenstift of make-up op haar gezicht en kleding. En 'ideaal voor benoeming tijdens de lunch, toen hij in staat zijn om weer aan het werk was.

Natuurlijk, we niet proberen om het leven prediken zonder make-up, en zijn op geen enkele manier u aanmoedigen om te stoppen met het dragen van make-up op alle, vooral als je niet wilt; maar een klein experiment voor één of twee dagen vrij make-up kan je standpunt te veranderen en je zou zelfs willen niets of minimale make-up dragen. Probeer het!

Als make-up elke dag? Kent u andere voordelen van het niet dragen van make-up?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha