10 goede dingen die je vrouwelijkheid VAN moeten omarmen10 goede dingen die je vrouwelijkheid VAN moeten omarmen

Ongeacht de vorm en grootte je bent, moet je trots om een ​​vrouw te zijn. In oude beschavingen, werd vrouwelijkheid vereerd, omdat vrouwen zijn mooi, ze brengen leven in de wereld en het voeden van de jongeren. Vandaag de dag, vaak vrouwen werken en spelen een gelijkwaardige rol bij de mensen, maar er is geen reden om nog steeds trots om een ​​vrouw te zijn. Hier zijn tien dingen te vrouwelijkheid die elke vrouw moet liefhebben en omarmen.

1. In staat zijn om nieuw leven in de wereld te brengen

Het hebben van kinderen is niet het 'begin en het einde van alle' voor alle vrouwen, maar het is zeker iets om te vieren. De gave van de mogelijkheid om een ​​nieuw leven in de wereld te brengen, om te zorgen voor het te nemen en te helpen bij het groeien is een prachtig geschenk inderdaad.


2. Vrouwen zijn de pijlers van steun en kracht

Wanneer de mensen beginnen in paniek, beginnen de vrouwen komen in zijn eigen. Vrouwen hebben een inherente vermogen om alleen te zijn wanneer ze nodig hebben om, en ondersteuning bieden in tijden van crisis. Naast natuurlijk om andere mensen in nood te bereiken en hen te helpen door moeilijke tijden ook.

3. Wees trots op je lichaam

Vier uw lichaam, omdat elke vorm of grootte je bent, het lichaam van een vrouw is oneindig veel aantrekkelijker dan een man! Dat is de reden waarom de grote meesterwerken van kunstwerken verbeelden vaak naakt vrouwelijk lichaam, en niet de man, trots op de schoonheid die je hebt zo te zijn.

4. Vrouwen zijn veel meer in staat om op meerdere rollen te nemen

Een vrouw kan een moeder, een partner sensueel, een verpleegster en een meisje drukke carrière, alles in de ruimte van een dag. Dit is één aspect van vrouwelijkheid die echt voorbij genres en een vrouw rollen kunnen ruilen in het knipperen van een oog.

5. U kunt multi-tasken

Dit wordt vaak gezegd als een grap, maar het is absoluut waar. U probeert een man te verzorgen van een baby, koken, houden een baan te vinden en nog steeds ziet er geweldig uit aan het eind van de dag!

6. U kunt uw hoofd draaien te maken

Je kunt maken hoofden draaien als je loopt in een kamer ook. Je houding, je energie, je stijl, evenals uw uiterlijk kan je in de menigte zag, vooral als het toont de wereld dat u trots om een ​​vrouw te zijn.

7. Je bent emotioneel sterk

Vanaf jonge leeftijd, vrouwen hebben om de problemen van de vele verschillende soorten verdragen en dat al snel leert hen om sterk te zijn. Men zou goed in het verbergen van zijn emoties, maar zijn in geen geval zo goed als vrouwen zijn overweldigd.

8. Embrace wie je bent zonder make-up en mooie kleren

Dat gezegd, een vrouw moet kunnen omarmen wie hij is wanneer hij voor de spiegel, naakt en zonder makeup. Het dragen van make-up en stijlvolle kleding dient alleen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren, maar maakt het niet.

9. Uw medeleven is ook een onderdeel van wat maakt een vrouw

Het moet ook trots op de compassie en vriendelijkheid die je anderen kunt laten zien. Uw bereidheid om te willen stoppen met het kwaad en pijn in andere mensen is een bewonderenswaardige eigenschap dat de mannen de meeste mannen niet hebben.

10. Uw Stretch Marks

Wat maakt een vrouw mooi is meer dan alleen een platte buik en een perfecte huid. Het maakt niet uit hoe je lichaam verandert, kunt u nog steeds trots zijn. Striae en een minder dan perfect platte buik zijn niets voor te schamen; Ik ben een herinnering dat u een vrouw bent die het leven leeft.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   0
Oktober 17, 2015 | 13:13:12 | later 3 uur

Ik hou van deze

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha