10 GOED voedsel te eten voordat bed10 GOED voedsel te eten voordat bed

Laten we eens kijken naar een aantal zeer goede en bevredigend snacks om u te helpen beter te slapen.

Ik kan niet slapen? Dan is het misschien zijn omdat je het eten van het verkeerde voedsel, vlak voor het naar bed gaan. Als je honger hebt 's nachts, maar je wilt om ervoor te zorgen dat u een goede nachtrust te krijgen, probeer een aantal van deze die aan de late night snacks die opvult en helpen u een aantal gesloten ogen krijgen:


1. Havermout

Een van de goede voedingsmiddelen te eten voor het slapen is havermout. De meeste mensen eten havermout voor het ontbijt, maar maakt ook een grote late night snack. En "warm en comfortabel en bevat ook slaapverwekkende mineralen calcium, magnesium, fosfor en kalium.

2. Banaan smoothie of verse

Een banaan is een snack verrassend bevredigend en is perfect voor een feestavond laat. Ze zijn een uitstekende bron van kalium en magnesium, die helpen om de spieren te ontspannen en bevatten ook serotonine, die het lichaam gebruikt om de hormonen die kalmeren maken. Als je niet wilt eten van bananen slecht, proberen om een ​​banaan in een blender, een handvol verse bessen en een beetje 'van het water te gooien, en te genieten van heerlijke en bevredigend smoothie nacht.

3. Kersen

Kersen zijn zeer goed in versterking leveren van melatonine, die is gevonden in studies om mensen met slapeloosheid sneller in slaap vallen buiten het lichaam. Het eten van een kom van kersen voor het slapen gaan, of het drinken van een glas kersensap, zal het helpen u snel dommelt.

4. Amandelen, maar niet te veel

Amandelen zijn een geweldige late night snack tijd, omdat ze eiwitten, die helpen om de bloedsuikerspiegel stabiel, en zijn een goede bron van magnesium, waarvan de spieren ontspant en bevordert de nachtrust, maar niet te veel te eten, omdat ze bevatten Ook zeer calorierijke voedsel.

5. Gekookte eieren

Gekookte eieren is een andere goede voedingsmiddelen te eten voor het slapengaan. Een van de redenen dat u kan vinden het moeilijk om te slapen, is dat je het eten van te veel suiker 's nachts, waardoor je een piekniveau van de bloedsuikerspiegel die je wakker houden geeft. Als je eet een gekookt ei, zal dat u ondersteunen gedurende de nacht zonder dat je dat de piek in alertheid.

6. Donkere chocolade

Blijf weg van melkchocolade, in de avond, die fungeert als een stimulerend middel, dat je wakker houden. Donkere chocolade is OK als; Het bevat serotonine, die het lichaam ontspant en donkere chocolade is veel beter voor u toch.

7. Verse kruiden

Verse kruiden hebben een groot kalmerend effect op het lichaam, dus probeer die samen rond zelfgemaakte pasta saus met basilicum en salie. Zelfgemaakt is het beste, omdat het minder zout en suiker te bevatten.

8. Tea

Kruidenthee is een andere goede voedingsmiddelen te eten voor het slapen gaan, of, om precies te zijn, de drank te drinken voor het slapengaan. Vermijd gewone thee, want het bevat cafeïne, maar kruidenthee, zoals kamille thee of groene thee, kan een kalmerend effect op de zenuwen en slaap steun hebben.

9. Bruin Brood

Wat is niet nodig, voor het slapen gaan, zijn eenvoudige koolhydraten, zoals die vervat in snoep of frisdrank. Het zal een piek in de suiker die je zal houden om te beginnen, en laat je honger later te creëren. Granen, zijn echter langzamer verteerd, dus dat zal vertrekken tevreden en geeft een meer geleidelijke afgifte van voeding.

10. Bedtime ontbijtgranen met verse bessen

Een kom ontbijtgranen met wat verse bessen in, net voor het naar bed gaan, is het een ideale snack. Het kan veel van de ingrediënten die we al hebben vermeld bevatten: honing, volkoren granen, melkeiwit en u kunt kiezen voor de verscheidenheid van de lage suiker aan de suiker spike voorkomen. En 'de prefect night snack te vertrekken tevreden en slaperig, net wanneer je het nodig hebt.

Wat te eten voordat je naar bed? Wat is uw favoriete voedsel goed te eten voor het slapen gaan?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha