10 gezondheidsvoordelen van yoghurt u moet weten ON10 gezondheidsvoordelen van yoghurt u moet weten ON

De meeste mensen pakken yoghurt voor een snelle snack, want het is een handige, lekkere snack en weet dat het beter is voor hen dan chips of snoep. Maar weet je hoe goed het is voor u? Nou, niet alleen komt het op duizend verschillende smaken, het is ook een van de beste voedingsmiddelen die u kunt eten. Hier zijn tien van de gezondheidsvoordelen van yoghurt, een aantal van hen dat je niet hebt begrepen:

1. U kunt uw bloeddruk te verlagen

Verreweg de meeste van ons eten te veel zout, 70%, in feite, in de loop van de tijd en dit kan leiden tot hoge bloeddruk en hartziekten. Een studie toonde aan dat volwassenen die meer yoghurt eten waren 50% minder kans op een hoge bloeddruk te ontwikkelen. Men denkt dat dit het gevolg is van kalium in yoghurt zijn, om weg te wassen overmaat natrium.


2. Het eiwitbron

De werkelijke hoeveelheid eiwitten die je krijgt van een middelgrote doos van yoghurt kan sterk variëren, dus check de labels als u op zoek bent naar een eiwit verpakt yoghurt. Griekse yoghurt, bijvoorbeeld, is laag in natrium en bevat gewoonlijk meer eiwitten, met een gebruikelijke; Eiwitgehalte Griekse yoghurt is ongeveer 17 gram voor 6 ounces, terwijl sommige traditionele yoghurt, gemaakt met volle melk, bevat het minder, zoals 6 gram per 6 oz.

3. maakt de perfecte maaltijd na de training

Yoghurt is het juiste ding na een harde training in de sportschool. De combinatie van eiwitten en koolhydraten om snel te vervangen je energie reserves en, als je je yoghurt te volgen met een glas water, daarna opnieuw te hydrateren sneller.

4. Helpt de spijsvertering

De gezondheidsvoordelen van yoghurt ook een verbeterde spijsvertering. Yoghurt probiotica yoghurts die zijn gefermenteerd zodanig dat de goede bacteriën nog aanwezig in hen, wanneer ze eten. Deze goede bacteriën helpen om voedsel goed zwaarder te verteren en te helpen uw spijsvertering werkt erg goed.

5. "een rijke bron van calcium

Een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van yoghurt is dat het rijk is aan calcium. De meeste mensen weten dat yoghurt bevat calcium, wat goed is voor de botten, nagels en tanden, maar wist u dat vrijwel elke cel in je lichaam bevat calcium? Niet alleen voetbal geeft je sterke botten en tanden, maar heeft ook een belangrijke rol te spelen in de spieren en in de prestaties van uw zenuwstelsel.

6. Het is een grote bron van mineralen en vitaminen

Naast calcium, dat de meeste mensen weten, yoghurt is een goede bron van riboflavine, thiamine, magnesium, kalium, fosfor, vitamine B5, ijzer, selenium en zink. Het bevat ook vitamine B12, die helpt om uw rode bloedcellen te houden en houdt uw zenuwstelsel in goede staat.

7. Versterk uw immuunsysteem

Een van de gezondheidsvoordelen van yoghurt is dat zij het immuunsysteem versterken. Dit vanwege het feit dat yoghurt helpt bij de productie van T-cellen in het lichaam, die verantwoordelijk zijn voor de bestrijding van ziekten verhogen. Het duurt slechts vier ons een dag van yoghurt om het immuunsysteem te stimuleren en te helpen bestrijden van infecties en ziekten.

8. Het kan u helpen gewicht te verliezen

Gezondheid voordelen van yoghurt daar niet stoppen. Yoghurt kan u helpen te verliezen gewicht. Yoghurt weinig vet kan een uitstekend alternatief voor andere zoete voedingsmiddelen, wanneer je geraakt wordt met een verlangen naar suiker. En 'dik en romige smaak dat het verlangen zal voldoen en de yoghurt zal je een vol gevoel, dus niet in de verleiding om opnieuw te eten tot de volgende maaltijd.

9. Het kan helpen bij het bestrijden van osteoporose

Osteoporose is een botziekte die het risico op botbreuken toeneemt. Yoghurt bevat de perfecte combinatie van calcium en vitamine D om te voorkomen dat deze ziekte zich voordoet. Calcium versterkt de botten en vitamine D helpt het lichaam te absorberen calcium efficiënt dergelijke.

10. Het bevat suikers gezond

Het blijkt dat ondanks het feit dat veel yoghurt zoete smaak en fruit bevatten, zijn eigenlijk goed voor de tanden en het tandvlees. Onderzoekers van de Universiteit van Marmara vond dat zelfs degenen die yoghurt met suiker gemaakt, niet eten weg het tandglazuur en het melkzuur in yoghurt, beschermd tandvlees.

Welke andere gezondheidsvoordelen van yoghurt hadden we vergeten in onze lijst op te nemen?

Voel je vrij om je eigen tips delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   0
Oktober 5, 2015 | 13:48:54 | later 1 uur

Wow! goede tips!

  0   0
Oktober 5, 2015 | 15:32:28 | later 3 uur

Ι willen echt wat yoou jongens zijn meestal ook. Dit soort slimme werk en exрosure! Zet het goede werk jongens die ik incorрorated jongens blogroll.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha