10 gezondheidsvoordelen van tomaten die waarschijnlijk niet weten over10 gezondheidsvoordelen van tomaten die waarschijnlijk niet weten over

Hoewel de meeste koks denken van een tomaat als groente, botanisch gesproken, een tomaat is een vrucht. Dit is oud nieuws, maar, en je waarschijnlijk al wist dat, maar wist u dat het debat over de tomaten, nadat het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten bereikt? In 1893 diende het Hof te beslissen over de groenten fruit Vs vragen en gestemd over de zijkant van de tomaat een groente te zijn, voor fiscale doeleinden toch. Wat een tomaat is, het is veelzijdig en lekker aroma wordt gebruikt in vele gerechten zowel rauw en gekookt. Ze bevatten ook veel voedzame ingrediënten die kan echt goed voor je gezondheid en hier zijn tien van die voordelen voor de gezondheid van tomaten:

1. Ze verminderen het risico op hart-en vaatziekten

Voordat een van de grote voordelen voor de gezondheid van de tomaten is dat tomaten kan helpen het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. Een studie van de vrouwen bleek dat degenen die aten 7-10 porties tomaten per week een kans om dertig procent lager tot hart- en vaatziekten dan mensen die minder tomaten te eten te ontwikkelen hebben gehad. De vrucht bevat voedingsstoffen zoals niacine, foliumzuur en vitamine B6, die zijn gekoppeld aan een vermindering van hartziekte.


2. Zij kunnen lagere bloedsuikerspiegel

Een van de geweldige gezondheidsvoordelen van tomaten is dat tomaten een belangrijk onderdeel van het dieet voor diabetici kunnen vormen is aangetoond suikerniveaus helpen in het bloed. Ze bevatten weinig koolhydraten, maar ze zijn een goede bron van chroom, die helpt om bloedsuiker.

3. Het helpt beschermen tegen trombose

Bloedstolsels in de bloedvaten, of trombose, kan worden gecontroleerd door het drinken tomatensap. Een studie wees uit dat mensen die 8 ounces van tomatensap dronk een dag had een beperkte hoeveelheid van de aggregatie van bloedplaatjes in het bloed, dat is de belangrijkste oorzaak van trombose.

4. Zij kunnen DNA-schade te voorkomen

Gezondheid voordelen van tomaten zijn ook het voorkomen van DNA-schade. De hoge niveaus van vitamine C en A die zijn gevonden in tomaten hebben belangrijke antioxiderende eigenschappen die helpen bij het bestrijden van de DNA-schade veroorzaakt door vrije radicalen. Men denkt dat helpen afweren het vroege begin van de tekenen van veroudering.

5. U kunt het gebruiken op je haar

U kunt ook gebruik maken van tomatensap om je haar te versterken en geeft meer glans. Tomaten bevatten vitaminen en mineralen die het uiterlijk van je haar en de zuurgraad van het fruit kan verbeteren balanceert de pH-waarde ook. U kunt tomatensap van toepassing op het haar om het leven weer in te brengen en het zal ook helpen om roos te verminderen.

6. Tomaten houden botten gezond

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van de tomaten is dat tomaten kan helpen de botten gezond te houden. Ze bevatten bot versterking calcium en vitamine K, evenals de antioxidant lycopeen, waarvan is aangetoond botmassa te verbeteren.

7. U kunt ze gebruiken als een huid behandeling

Veel van de dure over-the-counter gezichtsreinigingsmiddelen bevatten een actief ingrediënt genaamd lycopeen, die natuurlijk kunnen worden verkregen bij tomaten. Om de huid voor een natuurlijke reiniging, peeling tomaten te behandelen en de vellen op je gezicht voor ongeveer 5 minuten en zal uw huid schoon en gezond uitziende.

8. het effect van kankerverwekkende stoffen bestrijdt

Tomaten bevatten chlorogeenzuur en coumarinezuur, waarvan bekend is dat kankerverwekkende effecten van carcinogenen te bestrijden, worden zij in stoffen en sigarettenrook.

9. kunt u uw visie te verbeteren

De gezondheidsvoordelen van tomaten onder een nog beter zicht. Tomaten voedsel kan uw visie te verbeteren en te helpen voorkomen staar. Vitamine A en C, gevonden in tomaten, kan uw visie te verbeteren, te voorkomen nachtblindheid en de vrucht bevat ook antioxidant fytochemicaliën, zeaxanthine, luteïne en lycopeen, waardoor de ogen te beschermen tegen lichte schade en helpen bij het voorkomen van de vorming cataract.

10. Zij kunnen ontstekingen voorkomen

Het drinken van een dagelijkse glas tomatensap kan de niveaus van TNF-alfa te verminderen door meer dan 30 procent. Hoge niveaus van inflatie die TNF-alfa veroorzaakt werden gevonden bij mensen die lijden aan degeneratieve ziekten, zoals hartziekten en osteoporose.

Welke andere voordelen voor de gezondheid van tomaten we vergeten te vermelden?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha