10 gezondheidsvoordelen van hennepzaad10 gezondheidsvoordelen van hennepzaad

Hoewel hennepzaad niet afkomstig van een plant van dezelfde familie, zoals marihuana en zijn verboden in sommige landen, laat dat niet zorgen, omdat de hoeveelheid THC of tetrahydrocannabinol, de inhoud in de zaden is zo klein dat het zou niet eens tonen op een standaard test. Hennep zaden worden in feite een zeer voedzaam en hier zijn tien van de gezondheidsvoordelen die kunnen worden bereikt met de toevoeging van hennep zaad uw dieet:

1. Zij vormen een rijke bron van vezels

Een portie van hennep zaden, ongeveer drie eetlepels, zal 7 gram vezels, die helpt om cholesterol uit het lichaam te verwijderen en te houden bloedsuikerspiegel stabiel.


2. Ze zijn licht verteerbaar

Hennep zaden zijn een van de makkelijkste zaden en noten om gezond te verteren en veroorzaken geen overtollig gas of een opgeblazen gevoel.

3. Ze zijn een goede bron van omega-3 vetzuren

Drie eetlepels hennepzaad bieden dezelfde hoeveelheid omega-3, zoals het nemen van visolie supplement capsules trailer, met het oog op een grote bron van vette hart vriendelijk voor veganisten te maken.

4. Het is een fantastische bron van complete eiwitten

Hennep zaden zijn de enige niet-dierlijke bron van zogenaamde volledige proteïne gemaakt met acht essentiële aminozuren. Een portie van hennep zaden zal het equivalent van meer dan 10 gram compleet eiwit te bieden.

5. Zij kunnen artritis en gewrichtspijn verlichten

In een studie uitgevoerd door het tijdschrift Arthritis and Rheumatism, vonden de onderzoekers dat het eten van hennepzaad verminderd symptomen van artritis tot 25%.

6. Ze kunnen gewichtsverlies steun te helpen

Sommige deskundigen adviseren dat, als je 3-4 eetlepels hennepzaad toe te voegen aan uw ontbijtgranen, die bijdragen tot het verminderen verlangen naar suiker en onderdrukt de eetlust. Hennep zaden is bekend dat ze een natuurlijke eetlustremmer en het effect zal duren voor een hele dag.

7. Zij helpen bij het opbouwen van spiermassa

Een van de grootste uitdagingen in gewichtsverlies vet te verliezen, maar het verkrijgen van spiermassa tegelijk. Hennepzaad bieden dubbele voordeel van het verminderen van de eetlust, terwijl het verstrekken van het eiwit nodig is om nieuwe spieren op te bouwen, en het stof van hennepzaad wordt vaak gebruikt als een aanvulling door bodybuilders.

8. Ze helpen om angst en stress te verminderen

Hennep zaden zijn rijk aan magnesium en andere mineralen en vitaminen die de hersenfunctie kunnen stimuleren en het verminderen van stress en angst. In feite zal een gedeelte van 1 ounce van hennep zaden geven 300 mg magnesium, die ongeveer 75% van de totale aanbevolen dagelijkse inname van het mineraal.

9. Ze zijn goed voor de teint

Het eten van hennep zaden kunnen verminderen acne en houdt je huid jong en fris. Ze bevatten een goede bron van omega-3 vetzuren die de huid voeden en ontsteking te verminderen en voldoende eiwit om groei van nieuwe huidcellen te bevorderen.

10. Het volgende kan helpen kanker te voorkomen

Er zijn een groot aantal verschillende studies die hebben aangetoond dat hennepzaden kan helpen voorkomen en vertragen de voortgang van kanker en aangenomen wordt dat hennepzaden onderdeel van een gezonde kunnen vormen, voorkomen van kanker, dieet.

Je weet dat sommige van de gezondheidsvoordelen van hennepzaad?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha