10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN TEFF10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN TEFF

Op schoonheid en suggesties, we willen praten over granen, omdat ze zijn super gezond, en zeer eenvoudig te introduceren in uw dieet. Teff is een uitstekende korrel met een krachtige veel macht - en een krachtige veel smaak. Niet groter dan een maanzaad, is beschikbaar in een brede waaier van kleuren, waaronder wit en rood. Groeide op in Ethiopië, wordt er gebruikt om een ​​vorm van hazelnoot taart die je dieet geeft een nutritioneel punch te maken.

Maar er zijn verschillende manieren waarop je kunt eten. U kunt wisselen voor granen voor het ontbijt, rijst voor de lunch, of zelfs pasta diner. En 'super makkelijk om te koken, en je kunt ook koken met meel om een ​​belasting van brood te maken.


Laten we eens een kijkje nemen op 10 gezondheidsvoordelen van Teff.

1. Teff eiwitrijk

We moeten allemaal meer eiwitten te eten, en één manier kunt u uw fix eiwitten gemakkelijk en tastily is via Teff.

In tegenstelling tot Quinoa, Teff is niet een volledige eiwit. Maar slechts een 2 oz portie van deze korrels bevat nog tot 7 gram eiwit, wat overeenkomt met een groot ei in meer!

Fantastisch. Daarnaast is ook een grote bron van acht essentiële aminozuren ook. Essentiële aminozuren zijn wat het lichaam niet, en als zodanig je nodig hebt om ze te vinden in uw dieet.

2. Teff is geladen met calcium

Meer en meer van ons nemen jaarlijkse reizen naar de tandarts. En laten we zeggen een jaar, betekent dat om de zes maanden. En maar al te vaak de tandarts vertelt ons dat er iets mis is en dat u ons een vulling te geven - of zelfs een wortelkanaalbehandeling!

Niet alleen is een verontrustende nieuws is ook duur. Als u wilt een beetje 'meer kijken na uw tanden, moet je meer calcium verbruikt. U kunt dit doen door Teff, die 180 mg calcium per 100 gram bevat. In wezen, een kop bevat evenveel als een half gekookt kopje spinazie. Griet!

3. Teff is gluten

Omdat gluten-gevoelig kan echt frustrerend. U moet zeer selectief over wat je eet, en heel voorzichtig zijn als het gaat om uit eten. Een verkeerde beweging kan een ramp en ruïneren uw dag.

Gelukkig Teff is vol gezonde goedheid - en is ook glutenvrij. Dit betekent dat we vrij veel kunnen genieten van de dingen!

Gluten is een eiwit dat normaal in granen en graangewassen - zoals rogge - en kunnen opzwellen, gas en constipatie veroorzaken bij sommige mensen. Teff is anti-inflammatoire en makkelijk te verteren, waardoor het een levensvatbaar alternatief voor de hoger geraffineerde granen.

4. Teff kan bloedsuikerspiegel te reguleren

Patiënten met diabetes weten allemaal maar al te goed dat het beheer van de suiker in het bloed hard werken kan zijn. U moet zeer selectief te zijn als het gaat om uw dieet, en te voorkomen dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Dit betekent dat er soms verlies je de super voedingsmiddelen, zoals granen, die anders uw lichaam zou een impuls te geven.

Je hoeft niet op te geven Teff, dat wel. Teff helpt reguleren bloedsuikerspiegel, laag te houden hen. Het bevat tot 40% van resistente zetmeel en een lage glycemische index, wat cruciaal als het lagere bloedsuikerspiegel. Mooi.

5. Teff is vetarm

Je weet hoe het is als je probeert om wat 'gewicht te verliezen. Je wilt eten voedsel dat laag in vet zijn, maar soms moeilijk om een ​​goed afgerond, gezonde maaltijd, dat is goed te maken, en die goed vult.

Evenals al zijn voedingswaarde, Teff is fantastisch om te helpen je verliest een paar pond. En 'ongelooflijk laag in verzadigd vet, wat betekent dat je kunt verzamelen zo veel op je bord als je wilt om de smaak en textuur aan uw maaltijden te verbeteren.

6. Teff geeft je energie duurzamer

De meesten van ons zouden waarschijnlijk toegeven dat we graag een beetje 'meer macht, en velen van ons afhankelijk zijn van koffie in de ochtend om ons dat kick momenten die ons door die eerste uren van inspannend werk.

Maar hoe Teff introduceren in je ontbijt? Teff is rijk aan aminozuren en heeft meer dan vele andere granen. En het is deze aminozuren die energie niveaus ondersteunen, geeft een boost die je helpt om te blijven op je tenen nog meer koffie. Ook niet dragen het vechten slechteriken of verwarring we associëren met cafeïne.

7. Teff houdt u regelmatig

Iedereen wil een normale zijn. Als je niet normaal, is de dikke darm gevuld met giftige stoffen en afval, dat een onaangename ervaring kan maken.

Teff bevat ongeveer vijf gram vezels per ounce portie. Dit is in schril vergelijking met tarwemeel voor alle toepassingen, die slechts één gram per een ounce portie bevatten.

Kortom, hoe meer vezelrijke granen die je eet, hoe meer het zal regelmatig worden.

Nog beter, de meer vezels je eet, hoe minder je het gevoel dat snacken tussen de maaltijden. Bonus.

8. Teff is gevuld met vitaminen en mineralen

Veel ontbijtgranen bevatten een aantal vitaminen en mineralen, maar enkele bevatten ook de machtige Teff. Deze echte krachtpatser van de wereld graan bevat meer voedingsstoffen dan de gemiddelde tarwe, dat is waarom het een fijne korrel wordt genoemd. Het is eigenlijk duurder dan quinoa, maar de voedingswaarde is immens.

Niet alleen is rijk aan magnesium, ijzer, vitamine B6, calcium en eiwitten, maar het is ook alleen zaad oude vitamine C bevatten! En vitamine C is een van de voedingsstoffen effectiever en kan beschermen tegen immuunsysteem tekortkomingen, het risico op hart-en vaatziekten, en kan ook voorkomen vroegtijdige veroudering.

9. Teff is zeer geschikt voor veganisten

Als je een veganistisch en zijn op zoek naar nieuwe manieren om meer eiwit op te nemen in uw dieet, kon je veel erger dan wenden tot Teff doen. En "rijk aan aminozuren en is ook voedingsstoffen dicht dan de meeste andere eiwitten.

10. Teff is rijk aan koper

Teff bevat ook koper, die is uitgerust met talrijke gezondheidsvoordelen. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen, en kan je zenuwstelsel en cardiovasculaire tegen tekortkomingen te beschermen. De koperen vertraagt ​​ook het verouderingsproces, ervoor te zorgen dat je haar houdt haar levendige kleuren voor langer. Het bevordert ook de gezondheid van de hersenen en de elasticiteit van de huid. Uitstekend!

Weet jij de gezondheidsvoordelen van Teff?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha