10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN MATCHA groene thee poeder10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN MATCHA groene thee poeder

Waarom zo veel mensen houden van Matcha groene thee poeder? Deze groene thee poeder, dat is ingebed in de Japanse cultuur en wordt beschouwd als een krachtige gezonde drank met een zeer grote in antioxidanten, zodat de voordelen voor de gezondheid. Wist u dat een kopje matcha groene thee is gelijk aan 10 kopjes groene thee per gebruikelijk, als het gaat om de voedingswaarde en het gehalte aan antioxidanten?

Hier zijn 10 redenen waarom je deze krachtige groene thee moet opnemen in uw dieet:

L-theanine, een aminozuur aanwezig in thee Matcha, geeft een gevoel van ontspanning en rust. De Japanse Zen boeddhistische monniken en Chinese taoïsten drinken ook deze thee, zodat ze niet alleen in staat om te ontspannen, maar ook om te mediteren en waakzaam te blijven.

Degenen die regelmatig deze thee drinken hebben meestal lagere niveaus van slechte cholesterol en hogere goede cholesterol. Mannen die regelmatig onder

Matcha

in hun dieet zijn een beetje '11% minder kans op hart-en vaatziekten, vergeleken met degenen wier voorkeur is exclusief drankjes deze thee.


De reden waarom de kleur

Matcha

groen is vanwege het hoge gehalte aan chlorofyl, dat een zeer belangrijk element dat helpt om het lichaam te ontgiften. Dus als je deze thee te drinken, het van nature verwijdert chemische giftige stoffen en zware metalen uit uw systeem.

Catechinen zijn organische verbindingen in groene thee. Catechinen worden beschouwd als de meest bruikbare en krachtige antioxidanten. Matcha groene thee poeder bevat 60% EGCg, dat is een specifiek catechine, dat bekend is om de eigenschappen die essentieel zijn in de strijd tegen kanker bevatten.

Matcha groene thee verhoogt de stofwisseling en helpt het lichaam vet te verbranden sneller. Het is een helper van het dieet dat geen bijwerkingen, zoals verhoogde bloeddruk en hartslag te hoog is.

Matcha groene thee poeder heeft stimulerende eigenschappen. Het bevat een speciale combinatie van voedingsstoffen, die een sterke boost van energie kunnen geven. Het is schoon en goede energie die vrijkomt. Hoewel stimulerende algemeen veroorzaken hoge bloeddruk en nervositeit, zoals bijwerkingen, die thee Matcha drinken niet deze bijwerkingen als gevolg van de L-theanine in.

Donkere chocolade, groene groenten en rauwe groenten bevatten antioxidanten. Matcha groene thee poeder heeft het hoogste niveau van antioxidanten dan alle van deze voedingsmiddelen, dus kan sterk verbeteren van de uitstraling van uw huid, waardoor het lijkt gezonder, meer gloeiend en gewoon onberispelijk; Het kan ook helpen vertragen van het verouderingsproces. Het is niet perfect ?!

L-theanine in groene thee Matcha produceert chemicaliën, zoals serotonine en dopamine. Deze chemicaliën verbetering van het geheugen, het verbeteren van stemming en verhoging van de concentratie.

Matcha groene thee poeder bevat kalium, ijzer, calcium, eiwitten en vitaminen C en A. Naast deze nutriënten, deze thee bevat ook antibiotische eigenschappen die nodig zijn voor de bevordering van de gezondheid in het algemeen.

Matcha groene thee niet nodig citroen, melk of suiker naar smaak toe te voegen, want het heeft al een zoute smaak. Het drinken van deze prachtige thee, dat is allemaal natuurlijk, zonder ongewenste componenten maakt niet alleen je een goed gevoel, maar is ook gunstig voor uw algehele welzijn.

In feite kan de lijst van voordelen voor de gezondheid van Matcha groene thee poeder gaan en op ... Op mijn mening, Matcha is gewoon de beste en de meest gunstige vorm van groene thee dat je een dag d 'kunnen vinden vandaag.

Vind je het leuk om thee te drinken? Zo ja, welke is uw favoriet? Voel je vrij om je gedachten te wisselen over dit onderwerp in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 8
  3   0
Mei 25, 2015 | 17:32:16 | later 19 notulen

Wow grote artical, ik was het drinken van thee, toen hij werd readng Boatshow thee is gewoon de beste hoop om wat meer 'als de articals lezen.

  0   1
Mei 26, 2015 | 00:13:31 | later 7 uur

Dankzij Alexis 😉

  4   0
Mei 26, 2015 | 01:35:48 | later 8 uur

Wow grote artical, ik was het drinken van thee, toen hij werd readng Boatshow thee is gewoon het beest Ik hoop om wat meer 'te zien, als je items.

  2   1
Mei 26, 2015 | 04:12:21 | later 10 uur

Ik kon gewoon niet vertrekken voor uw website Ik stel voor dat ik echt genoten van de informatie levering aan uw bezoekers. Sara 'continu te onderzoeken cross-check nieuw bericht

  0   0
Mei 26, 2015 | 06:09:19 | later 12 uur

groot artikel!

  0   2
Mei 27, 2015 | 10:00:47 | later 1 dag

Deze site is zo geweldig !!

  1   1
Mei 27, 2015 | 16:30:35 | later 1 dag

I love it!

  5   2
Mei 28, 2015 | 01:21:57 | later 2 dagen

Heel goed, dank u voor het delen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha