10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN KOOL FABULOUS10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN KOOL FABULOUS

Kale is snel uitgegroeid tot de nummer een super voedsel dat wordt gezegd dat het meer levens dan Spiderman redden. Yup, dat is hoe goed het is. In feite is het zo goed dat het is beschreven in sommige kringen als de nieuwe rundvlees, en de "Koningin van Groen".

In feite, van alle groene fab die goed voor ons zijn, niemand kan helemaal overeen koning kool, als het gaat om voeding en fitness. Geladen met gunstige verbindingen, kool is de go-to green, als je een boost van de gezondheid nodig. Laten we eens een kijkje nemen op de top 10 voordelen voor de gezondheid van deze fabuleuze voedingswaarde powerhouse.


1. Kale is laag in calorieën en minder vet

Kale heeft eigenlijk nul vet, en een enkele kop kool bevat slechts 36 calorieën. Daarnaast bevat het een mega 5 gram vezels.

Dankzij het vezelgehalte, kool is geweldig om je spijsvertering te stimuleren, en elimineert toxines nuttig vervelende dat ongeveer op de loer en ravage aan te richten met je darmen.

2. Kale is rijk aan vitamine K

Vitamine K is een van onze favoriete vitaminen, omdat het helpt het lichaam in de strijd tegen kanker. Maar vitamine K is ook nodig om gezonde botten te behouden, evenals het helpen ons bloed te stollen. Kortom, zonder voldoende vitamine K kon sterven. Eek!

Gelukkig, kool is rijk aan vitamine K, en is ook het vermelden waard dat deze waardevolle vitamine helpt ook om het leven een beetje 'makkelijker voor de mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer te maken.

3. Kale werkt zoals voedsel Detox

Een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van de kool is dat het werkt als een food detox. U hebt waarschijnlijk gehoord over het ontgiften van het lichaam, en voor het geval u overweegt probeert, kool is een zeer geschikt voor dit!

U hoeft niet kauwend kool alleen, natuurlijk. . In plaats daarvan kunt u ook in een breed scala aan creatieve gerechten, vruchtensappen en vers fruit, smoothies, salades, volkoren pasta, bonen soep, twee of omelet gestoofde kool. In wezen is de kool recepten verre van boring.

4. Boerenkool is rijk aan antioxidanten

Naast een van de prachtige voordelen voor de gezondheid van de kool is dat het rijk is aan antioxidanten, die zijn wat bijdragen aan de strijd tegen vrije radicalen vervelend, die zijn samengesteld schurkenstaten die kanker, evenals het aanzetten tot vroegtijdige veroudering kan veroorzaken te maken. Zijn in principe

niet cool.

Gelukkig, kool heeft meer antioxidanten dan je je kunt voorstellen, en het wordt gebruikt om de schade aan ons lichaam tegen vrije radicalen tegen te gaan. Antioxidanten ook helpen handhaven van de cardiovasculaire gezondheid, lagere bloeddruk, en hebben anti-inflammatoire en anti-aging ook.

5. Kale is uw nummer een bron van vitamine C

Vitamine C is een van de belangrijkste voedingsstoffen rond en zonder dat onze cellen niet goed zou functioneren. Ze gaan eigenlijk gek, een feest en laat ons met een hel van een kater die kan jaren duren.

Kale heeft een vitamine C-gehalte hoger is dan veel van zijn collega vegetarisch, en heeft eigenlijk vier keer zoveel C als spinazie. Dus als u op zoek bent naar meer vitamine C te injecteren in je leven, het klinkt als kool is de weg vooruit. Get over it.

6. Kale kan u helpen gewicht te verliezen

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van de kool is dat het kan helpen gewicht te verliezen. In wezen, de mens heeft absoluut geen vet en slechts een handvol van calorieën, dus het feit dat het van groot hulp gewichtsverlies is een eitje. Inbegrepen in uw ontbijt maaltijd of een smoothie, of serveer met uw gerecht avond is een gemakkelijke manier om buikvet te snijden.

Nog beter, kool is ook een geweldige manier om uw dikke darm en lever schoon en vrij van giftige stoffen te houden. Het is eigenlijk de super eten degenen die altijd terugkomen.

7. Kale kan verlichten van de symptomen van de menopauze

Gezondheidsvoordelen van kool zijn zeer talrijk, en een daarvan is dat kool overgangsverschijnselen kunnen verlichten. Heer, je weet hoe verschrikkelijk stressvol menopauze kan zijn. De symptomen, vooral wanneer op hun meest intense, kan je het gevoel verdrietig, gestresst en erg ongelukkig. Gelukkig kool fungeert als een tijdige bestand.

Een reden kan zijn dat menopause test is omdat het een tekort aan magnesium. Dit komt omdat onze hormoonspiegels fluctueren. Boerenkool is rijk aan magnesium, wat betekent dat het kan helpen bij het invullen van de lacunes achtergelaten door de effecten van de menopauze. Sterker nog, het vitamine K in kool vermindert het risico op borstkanker en eierstokkanker.

8. Kale kan helpen handhaven gezond haar, nagels en huid

Als je een vrouw wat ze meer dan wat in de wereld graag vragen, is het meestal gezond, gelukkig te zijn en om een ​​man die ze houdt van te hebben. Volgende op de lijst is het vaak gezond haar, huid en nagels. Mooie, gloeiende huid en haar is wat maakt ons een goed gevoel, en er is niets erger dan het verlaten van het huis elke dag met een ongezonde, moe haar dat maakt ons rot voelen.

Kale is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren die bijdragen aan een gezonde, glanzend haar en glowingskin, evenals sterke nagels. Het is ook vol met veel belangrijke voedingsstoffen die onze huid nog meer te stimuleren. Boerenkool is in principe leven.

9. Kale Behoudt gezondheid van het oog

En 'de eeuwige vraag: Zou je liever blind of doof?

Er is echt geen manier om deze vraag te beantwoorden, aangezien beide handicap serieus schadelijk zou zijn en zou ons leven voor altijd veranderen. Maar als je de kans om de gezondheid van uw ogen te houden kregen, zou u zeker nemen.

Kale bevat een goede hoeveelheid vitamine A, voldoende om het risico van visuele verstoring die vaak het gevolg van veroudering te voorkomen. Daarnaast is een van de fantastische voordelen voor de gezondheid van de kool is de groente die is echt goed in het opslaan van vitaminen in het netvlies en kan ook helpen voorkomen staar. Bonus!

10. Kale kan helpen lager cholesterol

Door de groei en de opkomst en de opkomst van diabetes, de dreiging van cholesterol was een beetje 'vergeten. Het is echter nog steeds en is nog steeds zeer reëel en zeer gevaarlijke bedreiging.

Het goede nieuws is dat er manieren zijn om de strijd tegen cholesterol te winnen, en een van hen is om meer kool eten. Wat gebeurt er als je eet kool is dat onze galzuren in actie. Boerenkool helpt ons om deze zuren slechte verdrijven, en wanneer dit gebeurt ons cholesterolgehalte zinken. Hoera kool!

Weet jij de voordelen voor de gezondheid van de kool?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha