10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN KNOFLOOK KRACHTIG10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN KNOFLOOK KRACHTIG

Ook wel bekend als The Stinking Rose, Allium sativum of knoflook wordt gewoon gebruikt in de keuken rond de wereld in vele verschillende soorten keukens en is geroemd om zijn geneeskrachtige eigenschappen voor meer dan 7000 jaar, zowel als een aanvulling en in zijn fris. Het doet, natuurlijk, heeft zijn keerzijde, en dat is dat niet veel voor je ademhaling te doen, aan de andere kant, echter, is zeer goed voor het houden vampiers uit uw huis. Maar, in aanvulling op de mogelijkheid om je veilig te houden door de nacht, jas dragen, roofdieren, er zijn vele andere redenen waarom de toevoeging van knoflook aan uw voedsel nuttig kan zijn en hier zijn tien van hen:

1. Het kan voorkomen voedselvergiftiging

Knoflook heeft een sterke anti-bacteriële en wat onderzoek heeft gesuggereerd dat knoflook bacteriën, zoals salmonella kan doden, bijvoorbeeld. We zijn niet suggereren je knoflook te gebruiken in je eten, in plaats van het volgen van de elementaire voedselhygiëne voorzorgsmaatregelen, maar de anti-bacteriële eigenschappen zijn nuttig als een hulpmiddel dat het immuunsysteem van het lichaam kan helpen om ziekte en infecties te bestrijden.


2. verlaagt de bloeddruk

Het eten van knoflook kan de bloeddruk verlagen op twee manieren. Ten eerste, het blokkeert de activiteit van een stof genaamd angiotensine II, waardoor de bloedvaten contract kan maken en ook releases waterstofsulfide, die de bloedvaten verwijdt.

Voet 3. Behandel atleet

Naast de antibacteriële eigenschappen, knoflook sterke anti-schimmel. Als je last hebt van voetschimmel, dan kunt u direct rauwe knoflook wrijven op het getroffen gebied of genieten van de knoflook voet in het water om de schimmelinfectie die voetschimmel veroorzaakt doden.

4. Beschermt uw hart

Gezond Hart is een van de voordelen voor de gezondheid van knoflook. De knoflook beschermt het hart in een aantal verschillende manieren helpt het vermogen van de slagaders te rekken bij het ouder handhaven, vertraagt ​​de ontwikkeling van aderverkalking en anticoagulerende eigenschappen knoflook helpen om de vorming van bloedstolsels stoppen bloedvaten.

5. Anti-inflammatory

Een van de voordelen voor de gezondheid van knoflook is dat knoflook is erg goed in het verminderen van ontstekingen. Nemen intern, knoflook kan bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem en lokaal gebruikt, zal ook helpen zich te ontdoen van koortsblaasjes, acne, kan worden gebruikt als een behandeling voor psoriasis en kan ook kalmeren kiespijn als je het plaatsen in een zere tand.

6. Het bestrijdt allergieën

Zij zijn de anti-inflammatoire eigenschappen dat knoflook ook een goede behandeling van allergie en allergische reacties maken. E 'bleek effectief bij de behandeling van allergische luchtwegontsteking te zijn en kunnen rechtstreeks worden gebruikt voor insectenbeten.

7. Het werkt als een natuurlijke muggenspray

Het lijkt erop dat de insecten niet te veel van knoflook en een studie in India bleek dat, met name muggen, haat knoflook. Als u niet wilt chemische insectenwerende middelen gebruiken en te gebruiken in plaats van een beetje 'van verse knoflook.

8. Maakt ademhalingsproblemen

Knoflook kan nuttig zijn bij het behandelen van de symptomen van ademhalingsproblemen zoals astma. De antibacteriële eigenschappen en de effectiviteit als een slijmoplossend, ze maken ook een goede behandeling voor de gewone verkoudheid.

9. U kunt helpen beschermen tegen verschillende soorten kanker

Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige consumptie van knoflook het risico op verschillende soorten kanker kan verminderen. De beste manier om de vruchten te plukken dat knoflook te bieden heeft is om te eten vers, hoewel, mier geen supplementen gebruiken.

10. Verwijder splinters gemakkelijk

Niet helemaal er op de lijst van ernstige ziekten, maar als je een beetje van knoflook gelden voor een lont en zet hem vast met een pleister, zal de knoflook snel de splinter uit de huid.

Beauty Bonus tip: U kunt gebruik maken van knoflook als een remedie gele nagels

Wrijf de nagels met wat knoflook sap vers geperst een keer per week en al snel zal je vergeet de gele nagels, omdat de nagels sterker zal worden en zal een gezonde uitstraling hebben.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van knoflook? Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
Maart 28, 2015 | 13:59:53 | later 5 uur

Ik hou ook van de knoflook! Bedankt voor de post en nuttige informatie!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha