10 Gezondheid voordelen van bosbessen waarschijnlijk niet weet10 Gezondheid voordelen van bosbessen waarschijnlijk niet weet

We hoeven niet aan u redenen om bosbessen te eten, omdat ze smaken zo goed te geven! Maar, als je wilt weten wat er in deze kleine krachten van het goede, dan hebben we hieronder enkele van de vele voordelen voor de gezondheid van bosbessen dat je waarschijnlijk niet weet.

Naast het feit dat lekker, die rijk aan vezels, laag in calorieën en rijk aan antioxidanten en vitamines zijn, dus neem een ​​kijkje bij enkele van de voordelen van het eten van bosbessen:


1. Goed voor uw ogen

Bosbessen zijn rijk aan vitamine A, C en E en carotenoïden en flavonoïden, die goed is voor uw ogen en kan voorkomen visie verlies op oudere leeftijd.

2. Goed voor de blaas

Wist u dat bosbessen zijn net zo goed voor urineweginfecties, zoals bosbessen? Ze bevatten dezelfde stoffen en verbindingen die bacteriën te bestrijden in de blaas.

3. Goed voor de hersenen

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die bosbessen aten uitgevoerd veel beter op tests van het geheugen, van mensen die niet waren. Bosbessen ook helpen om ontsteking die is geassocieerd met verschillende leeftijd gerelateerde ziekten.

4. Geschikt voor het immuunsysteem

Gezondheid voordelen van cranberry's omvatten het verhogen van het immuunsysteem. Een portie bosbessen biedt bijna 25% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C, die essentieel is voor een gezond immuunsysteem af die winter verkoudheid te weren.

5. Goed voor je hart

Een recente studie suggereert dat bessen, zoals bosbessen en aardbeien het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. Volgens het onderzoek, mannen en vrouwen die drie of meer porties van bessen aten een week had een verminderd risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten.

6. Helpt Prevent Cancer

Gezondheid voordelen van veenbessen onder preventie van kanker. De anthocyanines, samen met andere antioxidanten in bosbessen, helpt halte / voorkomen van de groei van kankercellen.

7. Goed voor de spijsvertering

De bessen zijn rijk aan vezels en bevat koper, fructose en natrium, die bijdragen tot het behoud van een gezonde spijsvertering.

8. Goed voor de huid

Antioxidanten in bosbessen helpen neutraliseren vrije radicalen in je lichaam en zal dit huidcellen tegen schade te stoppen en helpt hen om zich te herstellen, met als gevolg dat je jonger en gezonder uitziende huid.

9. Voor het gewichtsverlies

Gezondheid voordelen van veenbessen bevatten gewichtsverlies steun. Hoe dan ook goed, maar veel gezonder dan een chocoladereep! Laag in calorieën, bosbessen zijn een geweldig alternatief voor andere ongezonde snacks en maak je vol voor een behoorlijk lange tijd voelen.

10. Antidepressiva

Bosbessen zijn in sommige studies aangetoond zeer goede antidepressiva zijn. Dus als je gevoel omlaag of hebben behoefte aan een boost van energie, een snack met verse bosbessen, en hebben geen bijwerkingen, dat is ook geweldig.

De lijst van voordelen voor de gezondheid van de cranberry's kan gaan en op. Vergeet niet, hoe dieper de blauwe kleur van bosbessen, zijn hoger aan vitaminen en hoe groter hun geneeskrachtige voordelen.

Voel je vrij om andere voordelen voor de gezondheid van bosbessen in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   2
Mei 15, 2015 | 11:32:37 | later 2 uur

I love it!

  3   2
Mei 15, 2015 | 15:28:33 | later 6 uur

Prachtige site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha