10 gezondheid en schoonheid TIPS Elk meisje behoeften WETEN10 gezondheid en schoonheid TIPS Elk meisje behoeften WETEN

Je kunt nooit genoeg krijgen suggesties van gezondheid en schoonheid, omdat iemand, ergens, zal altijd denken aan iets dat je had. Of het nu een aantal nieuwe stuk van advies over haarverzorging, een verrassende manier om te besparen op de make-up of een goede, gedegen advies over hoe u uw lichaam gezond en op zoek mooi te houden. Dus, in willekeurige volgorde, hier zijn tien tips voor gezondheid en schoonheid de kans om toe te voegen aan de lijst van know-how dat elk meisje moet zich bewust zijn.

1. Hiding ogen kater?

De grootste giveaway dat je bleef de hele nacht feest zijn de ogen, hier is een eenvoudige tip over hoe u kunt verbergen ogen rood omrande. Als rode ogen zijn veroorzaakt door een allergie, een koude, of de gevolgen van de avond ervoor, kunt u eenvoudig uw ogen open en maken ze er minder moe, met een kleine hoeveelheid van vleeskleurige oogpotlood op de binnenste hoeken van je ogen alsmede op de waterlijn.


2. Herstel gebleekt haar uit de groene terug naar blonde

Gebleekt haar kan op een groene tint na een duik in een zwembad met chloor. U kunt de effecten van chloor snel te neutraliseren, zal je niet geloven, ketchup! Deze truc werkt omdat rood en groen zijn tegenstellingen op het kleurenwiel en deze twee kleuren kunnen gemakkelijk met elkaar te neutraliseren. Dus, shampoo en spoel je haar zoals gewoonlijk, dan massage in sommige ketchup, laat ongeveer vijf of tien minuten voor het spoelen, en de groene tint aan het haar zal worden gegaan.

3. Drink warm citroen water in de ochtend

Een van de grote gezondheid tips en schoonheid is om elke dag te beginnen met een glas warme citroen water. Niet alleen een kopje koffie in de ochtend; drink een glas water ook. Drink meer water in de vroege ochtend hydrateert de huid en waardoor je het gevoel veel meer alert ook. Iedereen moet veel water te drinken gedurende de dag om gezond en mooi te blijven, maar je 's ochtends dosis van H2O is wat echt je klaarstoomde voor de dag.

Voeg wat 'citroensap in warm water, en dan, de lijn van de rand van het glas met een beetje' van honing; deze prachtige drank elke ochtend zal kickstart 'loodgieterij' helpen in uw systeem en spoelen toxinen. En het smaakt ook heerlijk!

4. Houd uw kussens schoon

Kussens en kussenslopen kunnen vastklampen aan bacteriën en vet, dus schoon te houden, en zal acne aanzienlijk verminderen en kan helpen voorkomen dat je last hebben van allergieën ook. Zet op schone kussenslopen keer per week en vergeet niet om uw kussens te wassen een keer per maand, omdat ze het huis voor mijten en bacteriën, zelfs als ze niet schoon gehouden kan worden.

5. De eenvoudigste en meest effectieve haarmasker

U kunt een heleboel ingewikkelde recepten voor haar maskers die een heleboel verschillende ingrediënten te zien, maar wist u dat het haar masker eenvoudigste en meest effectieve is avocado? Pureer het vruchtvlees van de avocado geschild, gemasseerd op het haar en laat voor ongeveer vijftien minuten. Avocado bevat alle oliën en voedingsstoffen die nodig zijn om het haar zacht, glanzend en gezond ogende houden.

6. Oefening elke dag

Een ander zeer belangrijk gezondheid tips en schoonheid is om regelmatig te oefenen. De oefening is niet alleen om gewicht te verliezen, houdt het lichaam gezond en geeft je het gevoel te groot. Als je niet kan krijgen naar de sportschool elke dag of geen tijd voor een strenge training regime niet, dan in ieder geval voor zorgen dat je dagelijkse oefening door te lopen, rennen de trap op of sporten. Dagelijkse oefening houdt je hart en cardiovasculaire systeem gezond, en je voelt je meer alert en creatief ook.

7. Gebruik altijd zonnebrandcrème

Gezondheid en schoonheid lijst tips kan niet compleet zijn zonder vermelding van de zonnebrandcrème zijn. Gaan nooit zonder eerst te zetten zonnebrandcrème. Niet alleen de UV-stralen van de zon veroorzaakt huidkanker, ze zullen ook de leeftijd sneller te maken. Laat de wolken dwaas u ook niet, omdat UV-stralen kan ook komen door de wolken.

8. dep Altijd droog haar

Je moet nooit je haar met een handdoek wrijven; altijd zachtjes in plaats drogen. Krachtige wrijven zal je haar kroezig gaan, en je kunt ook te breken en schade haar. Een goede manier om te drogen je haar snel, zonder te wrijven, is te persen uit het water met een absorberende papieren handdoek.

9. Heb een mooie dag in de week

Plannen op een dag de schoonheid van een week, als je jezelf kunt verwennen en doen alle dingen die je liefde, maar hebben geen tijd om te maken gehad, het heeft grote voordelen. En 'de dag waarop u zorg voor niet alleen uw uiterlijke schoonheid kunnen nemen, maar ook om te investeren in uw innerlijke wereld. U kunt deze dag door te brengen, niet alleen doen al manicures, pedicures en andere beauty rituelen, maar ook kunt u quality time doorbrengen met uw vrienden en familie, het bekijken van uw favoriete film, naar het strand of genieten van een aantal meditatie , ontspanning of gebed. Wat uw ziel begeert!

10. De praktijk dankbaarheid en glimlachen elke dag

Dankbaarheid, evenals opzettelijke, bewuste praktijk van de glimlach kan uw leven veranderen. Begin elke dag met een glimlach en dank God voor minstens tien dingen die je dankbaar voor elke ochtend zijn. U zult zien hoe uw stemming zal ophelderen en hoe deze positieve sfeer zal met u de hele dag door! Denk er ook aan iedereen u met uw mooie glimlach te begroeten!

Wat is uw favoriete schoonheid en gezondheid tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha