10 gezonde voeding voor een goede spijsverteringBehouden hun gezonde darm is erg belangrijk, en een goede spijsvertering is de sleutel voor het. Deze dagen, in het gezicht van de huidige snelle levensstijl dat we leiden, vergeten we het belang van gezond eten elke keer en dit op zijn beurt neemt een tol op onze spijsvertering. De beste manier om de spijsvertering te verbeteren is voedingsmiddelen die helpen in betere spijsvertering eten. Er zijn veel voedingsmiddelen die de darm te helpen. Hier zijn de top 10 voedingsmiddelen gezonde spijsvertering, die u kunt nemen in uw dieet om je darmen om gelukkig te tuffen langs!

Gezonde voeding voor een goede spijsvertering

Bananen:

Deze gele vruchten is ideaal voor de goede werking van de stoelgang en als een extra voordeel; Bananen zijn de vruchten gemakkelijker beschikbaar in India. Het is het eerste voedsel dat in je opkomt wanneer iemand lijdt aan diarree als het helpt het lichaam om zijn verloren elektrolyten en kalium te herstellen. Het is ook vol met vezels, wat essentieel is voor een goede vertering.


Avena:

Iedereen weet dat de haver zijn rijk aan oplosbare vezels, maar niet alles! Ze zijn ook rijk aan selenium, thiamine, vitamine E, etc. Oplosbare vezels gevonden in haver helpt bij een goede werking van het menselijk spijsverteringsstelsel en het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. En is verkrijgbaar in bijna alle winkels en is ook lekker en gemakkelijk te bereiden - kan in enkele minuten just2-3 worden gekookt!

Gember:

Dit kruid is een perfect huis remedie gebruikt om veel maagproblemen, zoals braken, gas, verlies van eetlust, diarree, enz. Te behandelen, en helpt om de spijsvertering te verbeteren. En de Indianen aanbidden! Vergeet niet, adrakwaali chai (Indiase thee met gember)? Elk gezin verbruikt gember gedurende het hele jaar.

Yoghurt:

De probiotica in yoghurt bevat goede bacteriën. Deze probiotica bevorderen van een goede spijsvertering, immuniteit en het bevorderen van de gezondheid van het menselijk lichaam en is ook lekker! U kunt ook een heleboel van gearomatiseerde yoghurt deze dagen.

Rode bieten:

Als u een probleem hebt met constipatie, kan bieten bieden broodnodige opluchting. Bieten zijn enorm rijk aan vezels die kunnen helpen om de afvalstoffen die in een gezond tempo bewegen door onze dunne en dikke darm. Bieten bevatten grote hoeveelheden kalium en magnesium, al deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor het handhaven van de gezondheid van het maagdarmkanaal voering en de gladde spieren fibres.These samenwerken om golven van contracties die stoelgang produceren en creëren beurt steun de beste spijsvertering.

Lijnzaad:

Lijnzaad bevatten hoge niveaus van oplosbare en onoplosbare vezels, die reinigt helpt en ontgift onze darmen. Lijnzaad oliën dragen bij aan een goede spijsvertering smeren ons systeem. Lijnzaad, die uit vlas, zijn ook een evenwichtige bron van vitaminen en mineralen, die als een gezonde naast onze normale voeding.

Zoete aardappelen:

Zoete aardappelen zijn rijk aan vezels, licht verteerbaar en geven een rustige irriteerde stomach.They ook helpen bij de spijsvertering gezond en correct. Zoete aardappelen, samen gegeten met de schillen, hebben een indrukwekkend effect op ons spijsverteringsstelsel. Zij bieden ook een voldoende hoeveelheid vezels en complexe koolhydraten met de extra voordelen van vitamine B6, C, en mangaan die helpt bij de spijsvertering. Zoete aardappelen zijn bruikbaar bij de behandeling van inflammatoire darm problemen en andere ernstige gezondheidsproblemen.

Avocado:

Avocado's zijn lekker vruchten met vezels en gezonde onverzadigde vetten die hen vrij gemakkelijk verteerbaar te maken - zelfs voor kleine kinderen. Avocado helpt ook het behoud van een gezonde spijsvertering en de goede werking van de alvleesklier, lever, galblaas, en vele andere menselijke organen met betrekking tot de spijsvertering.

Appels:

Appels wonderen doen wanneer iemand heeft problemen met de stoelgang. Appels zijn uitgerust met oplosbare en onoplosbare vezels. Deze gezonde voeding voor de spijsvertering wanneer verbruikt met de huid, voorzien het lichaam van cellulose. Cellulosevezels voegt de meeste zo noodzakelijk voor de ontlasting, die helpt om constipatie te verlichten en onderhoudt het verteringsproces beweegt langs soepel.

Volkoren:

Eten granen zoals tarwe brood, havermout, bruine rijst, zijn een goede bron van vezels, die de spijsvertering helpt. Vezels in volkoren granen helpt je een vol gevoel en vermindert cholesterol. Onder andere volkoren in uw dieet en zie het verschil het maakt voor de spijsvertering.

Het '' s van groot belang dat u het belang van onze spijsvertering en werken te begrijpen om te zorgen voor het. Spijsvertering speelt een cruciale rol in alle aspecten van de menselijke gezondheid. U kunt ook bepalen hoe we ons voelen! Een bloeiende en gezonde spijsvertering is gelijk aan een lange levensduur vrolijk! Neem de juiste voeding voor een goede spijsvertering!

Vond je dit artikel nuttig? Neem dan deel je gedachten met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha