10 gezonde snacks voor gewichtsverlies10 gezonde snacks voor gewichtsverlies

Snacken niet uw gewichtsverlies programma ruïneren, zo lang als u kiest voor de juiste voeding voor een snack. In feite is aangetoond dat mensen die eet gezond, caloriearm voedsel tussen de maaltijden, gewicht te verliezen sneller en beter in staat om dat gewicht af te houden ook. Snacken op gezonde voeding zal helpen om hongergevoel te beteugelen, ze maken je minder tijdens de maaltijden te eten en houd je lichaam gevoed met de voedingsstoffen die je nodig hebt voor je de hele dag. Als u al op jacht naar advies over wat snacks zijn OK om te eten als je op een plan van het gewichtsverlies, om te lezen, en je zult vinden tien van de beste gezonde snacks voor gewichtsverlies.

1. Grapefruit

Hoewel sommige mensen de reputatie die grapefruit heeft een hulp aan gewichtsverlies kan zich afvragen, is er veel bewijs om te suggereren dat in feite kan een van de beste gezonde snacks voor gewichtsverlies te eten wanneer je probeert om wat pondjes kwijt. Een recente studie bleek dat grapefruit helpt eetlust onderdrukken en in één studie werd aangetoond dat mensen die grapefruit aten bij elke maaltijd verloor meer dan £ 3 zonder toepassing van andere maatregelen om gewicht te verliezen helemaal.


2. Appels

Appels zijn een ander fruit dat heeft verborgen de voordelen als het gaat om gewicht te verliezen. Het fruit, dat een prachtig snack maakt, is gebleken dat de gewichtstoename onder controle te houden. In een Braziliaanse studie, vonden de onderzoekers dat mensen die drie appels aten een dag verloren meer gewicht dan degenen die dat niet deden.

3. Amandelen

Amandelen zijn een andere goede gezonde snacks om gewicht te verliezen; ze zijn laag in calorieën, maar vol eiwitten en vezels die u vullen en geven je veel energie. Slechts een handjevol amandelen zijn de beste manier om de honger op afstand te houden en ook helpen te verminderen het slechte cholesterol in het bloed. Als u niet wilt dat te veel amandelen eten, echter, omdat ze veel vet bevatten.

4. Avocado

Veel mensen vermijden avocado's, omdat ze geloven dat avocado's bevatten te veel vet. Dit is niet helemaal waar, want het vet met avocado is de goede soort vet dat niet inch zal toevoegen aan uw taille. Het goede is dat avocado's zijn ook zeer overvloedig, zodat zeker verdienen een plek op onze lijst van gezonde snacks voor gewichtsverlies.

5. Popcorn

Zolang je eet de juiste soort popcorn, dan maakt ook een grote proeverij caloriearme snack. Zorg er wel voor dat je niet kopen boter besmeurd of suikerhoudende soort popcorn, of niet zal helpen uw gewicht verlies plan helemaal. Popcorn moet eenvoudig zijn, maar het zal nog een positieve verandering van groenten en fruit. Het is het beste om een ​​goede kwaliteit biologische popcorn kiezen.

6. Donkere chocolade

U kunt donkere chocolade te eten als je probeert om gewicht te verliezen. Een paar pleinen van donkere chocolade die zal voldoen aan uw zoete tand en helpen stoppen met pieken in de insuline. Niet vals spelen, moet echter enkel, donkere chocolade zelf tegen een en 80% bedragen.

7. Pompoenpitten

Pompoenpitten zijn een ander een van gezonde snacks om gewicht te verliezen; Het kan zeer nuttig zijn bij het verplaatsen van dat alleen geeft je 200 calorieën, als je eet een kwart kopje van hen. Naast eiwitten en vezels, die een van de beste bronnen van magnesium, waarbij de botten versterkt en verbetert de bloedcirculatie. Een extra bonus krijg je met pompoenpitten is dat magnesium hen zal helpen bestrijden van de zwelling.

8. Almond boter

Amandelboter is iets duurder dan de reguliere pindakaas, maar het is veel beter om amandelboter als je probeert om gewicht te verliezen eten. U kunt amandelboter eten met wat fruit opties die we spraken met enkele toegevoegde eiwit aan uw snack. Het zou, bijvoorbeeld, verspreid amandelboter in plakjes appel tot een meer evenwichtige, hoge-energie snack.

9. Selderij

Een stok van selderij scherpe bestaat voornamelijk uit water en vezels, en is een van de prachtige gezonde snacks voor gewichtsverlies. De fantastische ding over selderij is dat je meer calorieën te kauwen en te verteren, als je te eten in de eerste plaats, de meest verbazingwekkende bos van vitaminen en mineralen!

10. Smoothies

Er is geen einde van de smoothie recepten die je kunt kiezen voor een low-calorie snack, zodat je niet te vervelen. Meng uw keuze aan verse groenten en fruit en mix tot een heerlijke en voedzame smoothie. Enkel ben zeker om de ongezonde dingen die kunnen worden toegevoegd aan smoothies, zoals room en andere calorierijke ingrediënten te vermijden.

Wat is uw favoriete gezonde snacks om gewicht te verliezen?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha