10 GEZONDE IDEEËN lunch voor werk of school10 GEZONDE IDEEËN lunch voor werk of school

Verpakking lunches elke dag, of het nu voor uw kinderen, kunt uzelf of uw partner een echte pijn. Niet alleen heb je te denken aan iets lekkers, maar u wilt ook om te proberen en maken het gezond. Als je merkt dat je je hoofd krabben in de ochtend, proberen te denken aan iets anders dat ze nog steeds goed doen, dan hebben een read van deze tien ideeën over hoe om die gezond lunchpakket te maken:

1. Verpakking echt fruit in plaats van fruitschalen

Een van de eenvoudigste ideeën gezonde snelle lunch is vrucht. Hoe dan ook goed, maar twee keer zo goed voor je, pak een appel of een banaan, in plaats van voorverpakte fruitschalen. Ze kunnen er gezond uitzien maar fruitschalen vaak zuren, suiker en HFCS toegevoegd aan zoeten en fruit bewaring.


2. Swap voor vruchtensappen self-made gearomatiseerd water

De meeste winkel gekocht sappen zijn niet alleen gemaakt van de vrucht; ze zijn gemaakt van geconcentreerd vruchtensap en een aantal van hen bevatten veel suiker als een blikje frisdrank. Uitwisselen van deze zogenaamde vruchtensap voor een drankje geparfumeerd water self-made met vitamine C zal beter zijn voor hydratatie en bevatten minder calorieën en additieven.

3. Wees sneaky met de wijzigingen die u kinderen lunches

Kinderen weten wat ze willen en als je probeert om plotseling veranderen hun lunch, zullen ze het merken en brengt het allemaal weer thuis! Maar het kan een beetje 'sneaky, dus probeer dingen zoals uitwisseling gelatine in hun pindakaas en jam broodjes voor een suikervrije één, en verander het brood in een' half en half 'variëteit en niet in de gaten zelfs volkoren toegevoegd.

4. Maak je koekjes en cakes

Houd gekocht kan handig zijn producten, maar heb je echt weet wat er in hen? Winkels willen dat hun producten aan de hele tijd om de houdbaarheid, zo veel mogelijk, dus zal er additieven en conserveringsmiddelen in hen, omdat ze op de planken te zitten voor jaren en jaren. Maak uw zelfgebakken taarten en koekjes met havermout, noten en gedroogd fruit, evenals andere gezonde dingen, en je weet precies wat de ingrediënten zijn.

5. Probeer een aantal noten

Een van de eenvoudigste ideeën gezonde lunch voor werk of school - probeer noten, of een salade met walnoten. Noten hebben een hele lading van voedingsstoffen, vezels en veel vet vriendelijke hart. Je kunt ze mengen met groene groenten en vetarme kaas, en het gebruik van een gezonde dressing van uw keuze of, voor een zoete, meng walnoten met een beetje 'van gedroogd fruit en zelfs een paar chocolade chips voor een smakelijke en zoete toevoeging aan uw gezonde lunch.

6. zelfgemaakte pizza gezond

De pizza is een gezond idee eenvoudige lunch. Bijna iedereen houdt van pizza, dus probeer een gezonde versie voor uw picknick lunch. Neem een ​​sneetje volkoren brood knapperig en de verspreiding van een aantal magere kaas, voeg wat gesneden tomaten en andere toppings van uw keuze, en je hebt een gezonde koude pizza voor de lunch.

Pastasalade 7.

Uitmaken van de ONE pasta salades en er zijn zo veel verschillende soorten die u kunt komen met gezonde. Vis, kip, bonen ... gewoon blijven met wat je weet is gezond, gebruik vetarme dressings en volkoren pasta, en geef uw kinderen of uw partner een eiwit verpakt, hoge dineren rage die je zal houden.

8. Uitwisseling van Griekse yoghurt

Veel mensen gebruiken yoghurt als een hoofdbestanddeel van hun lunchpakketten, maar een eenvoudige uitwisseling van Griekse yoghurt kan hebben belangrijke voordelen voor de gezondheid. Typisch, Griekse yoghurt is veel romiger en dikker en bevat de helft van de natrium en minder koolhydraten dan gewone yoghurt, en je kunt gemakkelijk jazz een beetje 'met de toevoeging van een beetje' fruit, honing of cacao verse poeder.

9. Wees avontuurlijk met alternatieven voor brood

Maak sandwiches een beetje 'interessanter en proberen met behulp van Naan brood, maken kompressen of muffins plaats. Het doet er niet meer tijd te nemen en, zo lang als je mager vlees, vis en veel verse salade ingrediënten als vullingen gebruiken, zullen de dingen gezond te houden.

10. Do ze eten gezonde lunches

Probeer als je misschien, zult u niet de kinderen of mannen voor die kwestie te krijgen, eten wat je pakken, als je het niet bevalt, dan probeer niet om te zetten in 'goede gezondheid' allemaal tegelijk! Veranderingen door te voeren langzaam waaronder driekwart van wat je weet dat je graag en vierde iets nieuws. Geleidelijk worden ze in de verleiding om de nieuwe dingen te proberen, en misschien zelfs terug te komen vragen om meer.

Wat is uw favoriete gezonde lunch ideeën voor werk of school?

Aarzel dan niet om uw recepten gezonde lunch ideeën en snelle lunch delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   0
Mei 26, 2015 | 15:05:20 | later 54 notulen

Ik reactie geplaatst wanneer ik het vooral leuk een post op een website.

  2   2
Mei 26, 2015 | 17:11:47 | later 3 uur

Geweldige site, blijf daar!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha