10 gezonde eetgewoonten VAN magere meisjes10 gezonde eetgewoonten VAN magere meisjes

We zijn allemaal geboren min of meer dezelfde vorm en grootte, dus hoe komt het dat sommigen van ons blijven dun en sommigen van ons niet? Medische aandoeningen terzijde, de reden, natuurlijk, ligt in de keuzes die we maken, als je ouder wordt. Wat we eten en hoe we kunnen uitoefenen als we jong spelen een belangrijke rol bij het wel of niet we zijn dun omdat we ontwikkelen van dit soort gewoonten als we jong zijn. Maar, kunnen slechte gewoonten worden geëlimineerd en de goeden worden genomen, dus lees deze 10 gezonde gewoonten dun meisjes en begin uw reis naar een slanker en fitter:

1. Eet vers voedsel, niet vooraf bereide

Als algemene regel, zal vers voedsel altijd beter voor u, eten pre-bereid of verduurzaamd zijn. Eet verse groenten, vers fruit en koken met verse ingrediënten; U zal onmiddellijk verminderen van de calorieën die je aan boord nemen van de toevoegingen en conserveringsmiddelen die zijn gevonden in voedsel bereid of verduurzaamd.


2. Oefening portie controle en herinneren - niet hoeft te uw bord leeg

Koken thuis is beter, omdat je de ingrediënten en portiegroottes te kiezen. Niet overbelasten uw bord, koken meer groenten en vergeet niet om alleen te eten wat je nodig hebt. En vergeet niet, ondanks wat je moeder je geleerd, niet altijd verwijderen van uw bord, als je genoeg te eten hebben gehad.

3. Alleen eten wanneer je honger hebt

Maak er een gewoonte van om te eten alleen wanneer ze honger hebben en niet omdat je je verveelt, emotionele of gewoon uit gewoonte zijn. Uw lichaam zal u vertellen wanneer het voedsel nodig heeft en er is geen noodzaak om te eten wanneer je honger hebt.

4. genieten van het eten, geniet van elke hap

Neem de tijd met maaltijden en genieten van het eten. Het is altijd beter om te zitten aan een tafel om te eten, in plaats van op uw bureau op het werk of uw eigen bank. Afleidingen zoals tv of computer daadwerkelijk je meer eten, dus neem je tijd, kauw goed en geef uw lichaam de kans om u te vertellen als je vol bent.

5. meer Stand up

Onderzoek heeft aangetoond dat als je gaat zitten voor een uur of zo, het lichaam vertraagt ​​de productie van enzymen die vet branden tot 90%. Dunne mensen kunnen nooit stil zitten voor langere tijd, dus neem een ​​blad uit hun boek en zorg ervoor dat je opstaan ​​en lopen rond een beetje ', ten minste eenmaal per uur.

6. Eet geen calorierijke na het diner

Vermijd de verleiding van een 'niet eten na het diner' regel van om zich te vestigen met een reep chocolade en een blikje frisdrank elke avond en stel jezelf. Dit is het aantal mensen die zich ophopen op de pond, dus als je honger voelen, hebben een beetje 'van vers fruit in plaats.

7. meer Wandelen en kies de trap in plaats van de lift

Wandelen is de makkelijkste manier om te bewegen zonder de noodzaak om een ​​sportschool te bezoeken of te kopen apparatuur. Maak een korte wandeling tijdens de lunch, kiezen voor de trap in plaats van de lift en de auto thuis te laten waar mogelijk. Het komt allemaal neer op meer ponden verbrand en nauwelijks merkt dat u te oefenen.

8. Gezond Ontbijt is je vriend

Vraag een willekeurige dunne meisje wat hij had voor het ontbijt, en we wedden dat je het niet helemaal overslaan. Eet altijd een gezond ontbijt elke dag, omdat het kick start uw stofwisseling en helpen u om de verleiding om over-indulge in snacks later voorkomen.

9. Cut koffie zoete en romige

Als je pak een espresso in de ochtend, op de zwarte toen. Vergeet niet, is melk ontworpen door de natuur om kalveren snel vet te mesten, dus dat gaan om hetzelfde te doen voor u! Enkele eenvoudige veranderingen als dit kan al snel oplopen tot een paar pond verloren.

10. Drink veel water te snijden en dun te houden

Het is gemakkelijk om de honger signalen te verwarren met die van de dorst, dus zorg ervoor dat u het drinken van veel water gedurende de dag. Deze manier zal u niet misleiden in het eten van meer dan nodig is.

Kent u een aantal andere gezonde gewoonten van magere meisjes?

Voel je vrij om uw suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Blijf gelukkig, gezond en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  4   2
September 26, 2015 | 18:26:43 | later 5 uur

Bedankt voor het delen van de post !! Het lijkt een goed advies die zeker lichaamsvet kan verminderen en houd ze fit en perfect !!

  0   0
September 26, 2015 | 19:37:46 | later 6 uur

Goede tips! I love it!

  1   2
September 27, 2015 | 01:51:44 | later 12 uur

Ongelooflijk!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha