10 gewoontes die je haar THINNER10 gewoontes die je haar THINNER

Hoe dik je haar is deels te maken met de genetica, en je kunt niet veranderen wat je geboren. Het kan echter zijn waardoor het haar dunner door een aantal van uw gewoonten en levensstijl keuzes. Als u de gezondheid van uw haar te verbeteren en het volume te verhogen, lees dan deze tien gewoonten die kunnen worden veroorzaakt uw haar subtieler dan het zou kunnen zijn:

1. Draag uw haar te strak

Strakke kapsels, zoals paardestaarten en vlechten, kan overmatige spanning op de haarzakjes en veroorzaken onherstelbare schade. Draag je haar vaker of los je stijl. Als je dat niet doet, kan je eindigen met wat bekend staat als traction alopecia, een niet-omkeerbare haaruitval veroorzaakt door strakke kapsels.


2. Het nemen van warme douches

Verlaag de temperatuur van uw douche omdat er te veel warmte droogt het haar, waardoor het meer kwetsbaar en daarom kan schieten. Warme douches ook ontdoen van de natuurlijke oliën van je haar en het kan ook leiden tot schade en haaruitval.

3. Lummelen en handen

Je bent een tornado haar zenuwachtig? Nou, dit zal zeker leiden tot beschadiging van je haar en dunner. Laat je haar alleen of je zou zelfs kunnen vinden zelf met een paar kale plekken op de hoofdhuid.

4. Te veel zon

Niet alleen is de huid die beschadigd kunnen raken door UV-straling van de zon; het haar is ook in gevaar. Langdurige blootstelling aan UV-straling verzwakt de haren, die haaruitval kunnen veroorzaken, te bedekken met een hoed of een sjaal wanneer ze buiten in de zon.

5. Niet vaak off shampoo

Het springen de shampoo voor langere tijd zal het haar verzwakken. Als je je haar niet regelmatig te wassen, dan is de accumulatie van product en dode huidcellen kunnen follikels verstoppen waardoor het moeilijk voor nieuw haar te groeien.

6. Overmatig dieet

Crash dieet zal je haar dunner, maar ook je taille te maken. Het haar moet voedsel en als je verhongeren, zal het beginnen te vallen. In feite is een van de symptomen van anorexia is de haaruitval.

7. Omdat het te ruw met natte haren

Wanneer je haar nat is, is zeer fragiel, dus wees voorzichtig bij het drogen van je haar. Klopte voorzichtig met een handdoek is alles wat je nodig hebt, omdat krachtig wrijven de haarlokken zal breken en kan de follikels beschadigen.

8. Het gebruik van haarproducten super-hold

De echt sterke, duurzame haarlak en haargel maken rigide en dus meer kans op breken. Ze hebben ook droog haar, dus als je borstel uit, zul je ook het nemen van uw haar. Vermijd alle producten die je haar echt hard of plakkerig te maken.

9. Geen föhn ondersteboven

Flip je hoofd ondersteboven, als je droog te blazen, en zal je haar meer volume geven veel. Drogen van de regelmatige klim kan plat haar tegen je hoofdhuid en maken het kijken veel dunner dan het eigenlijk is.

10. zijn hoofd krabben

Als u een jeukende hoofdhuid, probeer dan een shampoo of met een paar druppels tea tree olie in het of, als de jeuk blijft bestaan, een bezoek aan uw arts. Echter niet, houd je hoofd krabben, omdat het de haarfollikel kunnen beschadigen en leiden tot haaruitval.

Welke andere gewoonten maken het haar dunner?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha