10 geweldige voordelen van yoga voor atleten?Dus jij denkt dat yoga en andere oefeningen zijn alleen voor de zwaarlijvige en slap; dit zijn degenen die het nodig hebben om uit te werken, toch? Verkeerd! Fysieke oefeningen zoals yoga zijn gemaakt om in vorm te blijven, niet alleen om gewicht te verliezen. Een dunne persoon moet werken als een persoon met overgewicht.

Yoga is niet alleen bedoeld voor mensen hijgen hun manier om gewicht te verliezen. Zelfs professionele sporters de voorkeur aan yoga. Deze atleten zweren bij yoga en de voordelen ervan. Vraagt ​​u zich af waarom deze mensen in de vorm ze yoga in hun leven nodig hebben? Dit komt vooral omdat yoga niet alleen het welzijn van het lichaam. Het is ook het ontspannen van de geest en het ondergaan van een ervaring die is holistisch, en leidt tot een all-round ontwikkeling.
Enkele van de redenen waarom professionele atleten zweren bij yoga:


Voor professionals, yoga is een geweldige manier om te ontspannen en op hetzelfde moment, het stimuleren van het lichaam en de geest te kalmeren. Helpt hen richten voor een wedstrijd en ook om pijn te verlichten na de wedstrijd. Een uur of anderhalf uur oefenen voordat een spel wordt als zeer nuttig om de flexibiliteit van het lichaam moet vergroten.

Yoga leert dat de ademhaling kan worden gereguleerd en gecontroleerd voor diverse gezondheids- en geestelijke voordelen. Dit is zeer essentieel in vele sporten zoals zwemmen of gymnastiek. Maakt scherpere focus van de geest en dit is enorm nuttig voor sporters die sporten zoals schieten of cricket spelen. Aldus yoga verschaft een ontwikkeling in de ronde, die anders alleen kan worden bereikt met behulp van een aantal verschillende trainingen.

Verhoogde inname van zuurstof, hartslag verlaagd en een beter begrip van de relatie tussen de geest en het lichaam zijn enkele van de atleten ontlenen voordelen van yoga. Verhoog zelfbewustzijn en maakt de persoon meer fit - zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Je moet nooit vergeten dat yoga is ook een vorm van meditatie en verhoogt de gemeenschap met het zelf.

Functionele kracht en flexibiliteit zijn ook toegenomen in professionele atleten, met de hulp van yoga. Verhoogt de mentale helderheid, het vermogen om stress te weerstaan ​​en helpt om te gaan met de lange uren en straffen de praktijk dat de atleten door moet krijgen. Yoga zorgt voor een zekere mate van flexibiliteit, als het gaat om mentale kracht. Het staat u toe om voortdurend de grenzen van je lichaam.

Enkele andere voordelen van yoga voor atleten:

Yoga verhoogt de pijn van de honger, maar biedt ook de body met een manier om te gaan met de extra voedsel. Verhoogt de basale stofwisseling van het lichaam en zorgt ervoor dat de kans op het verkrijgen van het gewicht aanzienlijk worden gesneden op een gezonde manier.

Het is een grote hulp voor atleten die proberen te herstellen van blessures. Zoals bekend, kan sport soms zeer schadelijk voor de gezondheid. Slijtage en constante spierscheuring komt in het dagelijks leven en meer met professionele atleten. Yoga helpt om je lichaam om sneller van een blessure te herstellen. Evenzo draagt ​​ook de kans op letsel in de eerste plaats.

Yoga werkt, zodat atleten om hun capaciteit voor de zuurstofopname tijdens weerstand training te verhogen. Daarom yoga ook aanbevolen als onderdeel van militaire praktijk en gezien de overeenkomsten tussen sport en militaire oefeningen, de voordelen zijn vergelijkbaar voor beide.

Yoga is vooral handig voor een lagere bloeddruk en pijn te verlichten en algemene pijn in het lichaam. De dageraad is het beste moment om yoga te oefenen; wanneer het lichaam en geest zijn op hun cool. Het integreert ook alle vormen van cross-training programma's en werkt als een cardiovasculaire training voor hardlopers. Met andere woorden, kan een intense yogazitting wat slechts een even intens running.

Bikram Yoga wordt vaak beoefend door atleten, want het is intens, maar het kost minder tijd.

Dus yoga voor atleten is geen overbodige luxe. Het is een noodzaak. Moet een zekere mate van yoga in hun dagelijkse trainingsprogramma om fit te blijven.

Dus als de werken van yoga voor atleten van eerste kwaliteit, het zal zeker werken voor je, vind je niet?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha