10 geweldige voordelen van smoothies GREEN10 geweldige voordelen van smoothies GREEN

U hebt waarschijnlijk gehoord hoe goed groene smoothies zijn voor u, maar weet je waarom? Groene Smoothies kunnen omvatten fruit zoals mango, banaan, dennen appels, perziken, appels en bessen, samen met groene bladgroenten, zoals boerenkool, spinazie, koriander, waterkers, selderij, enz., En je kunt nog veel meer te doen die alleen toe te voegen aan de dagelijkse consumptie van verse groenten, maar ook te pakken een krachtige voedingswaarde punch. Groene smoothies zijn geliefd bij iedereen en zelfs kinderen drinken ze, dus ze zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat kinderen daadwerkelijk krijgen hun greens. Als u nog steeds met de trend groene smoothie te krijgen, lees dan verder en vind tien ongelooflijke voordelen van groene smoothies.

1. Ze geven je een vol gevoel

Het hoge vezelgehalte betekent dat groene smoothies zijn een geweldige snack te eten als je op je gewicht let. Ze zijn gezond en wel en dat zal je voller gevoel langer dan de meeste, tussen de maaltijden, snacks. U kunt ook proberen het drinken van een groene smoothie voor een hoofdmaaltijd en dan heb je niet wilt dat dergelijke grote porties.


2. Ze zijn gemakkelijk verteerbaar

Een ander voordeel van prachtig groene smoothies is dat zij niet alleen rijk aan gezonde voedingsmiddelen, maar ook gemakkelijk verteerbaar. Want ze zijn al gemengd, is het lichaam niet nodig om heel hard werken om het voedsel afbreken, zodat al het goede en vitaminen kan direct gaan en staan ​​waar je lichaam ze nodig, snel.

3. Ze zijn een goede bron van energie

Naast een van de grote voordelen is dat groene smoothies zijn een geweldige bron van energie. Alleen fruit is een goede bron van energie, maar dat energie kan van korte duur zijn. Wanneer gemengd met groene bladgroenten, maar de greens bieden een veel betere evenwichtig aanbod van suiker dat je een meer duurzame bron van energie zal geven en dat zal een piek in de bloedsuikerspiegel niet te creëren.

4. Ze zijn goedkoop te maken thuis

Drink een groene smoothie een dag zal een evenwichtige bron van vitaminen, dat is nog beter voor u en goedkoper dan het nemen van multivitaminen zou bieden. Niet afschrikken door de hoge prijzen groene smoothies bij juice bar, want als je ze thuis, elk glas slechts een paar cent kost bij de meeste.

5. Ze zijn een geweldige manier om bladgroenten te maskeren

Als u een van die mensen die gewoon niet graag groene bladgroenten, hoewel je weet wat goed voor je is, dat dan zijn groene smoothies het antwoord voor je kan houden. Wanneer u een groene smoothie met fruit te maken, je nauwelijks merkt dat de smaak van de groenten, dus het is een geweldige manier om alle voordelen van groene bladgroenten, zelfs als je niet van ze op te eten.

6. Hebben anti-inflammatoire

Een van de grote voordelen van groene smoothies is dat ze ontstekingsremmende. Al die groene goedheid zal ook helpen het lichaam te ontdoen van gifstoffen en re-alkalizing het lichaam. Dit is een belangrijke stap om het effect van bepaalde fastfood en gemaksproducten neutraliseren en kan helpen bestrijden van ziekten, zoals hartziekten en sommige vormen van kanker.

7. U kunt duidelijke huid geven

Een ander belangrijk effect van groene smoothies is om te helpen de huid te verduidelijken. De vezel in smoothies helpt de spijsvertering en de lever in goede staat, zodat ze beter in staat om giftige stoffen uit het systeem te verwijderen. Als de lever niet 100% gezond, dan de toxinen verwijderd uit het lichaam via de huid, die puistjes en doffe huid veroorzaken.

8. Ze zijn een krachtige bron van antioxidanten

Volgende prachtige voordelen van groene smoothies is dat ze een krachtige bron van antioxidanten. De toevoeging van groene bladgroenten om uw smoothies betekent dat u profiteren van een verhoogde inname van anti-oxidanten. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen allerlei ziektes en cellen en DNA beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door vrije radicalen, die kanker kunnen veroorzaken.

9. Ze verbeteren mentale helderheid

Voordelen van groene smoothies kunnen gaan en op, en hier is nog een van hen: groene smoothies kan helpen bij het verbeteren van mentale helderheid. U voelt zich meer wakker je beginnen met het drinken op zijn minst een groene smoothie per dag. Groene smoothies zijn rijk aan vitamine B en kalium, waardoor het functioneren van het zenuwstelsel goed helpt en voelt u zich meer alert.

10. Zij faciliteren zure oprispingen

Groene smoothies zijn de perfecte remedie voor maagzuur of zure reflux. De groene bladgroenten zijn van nature basisch en snel neutraliseren van de zuurgraad van de maag en de rust zure oprispingen.

Je weet dat de andere voordelen van groene smoothies?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha