10 geweldige voordelen van het schrijven van een dankbaarheid dagboek10 geweldige voordelen van het schrijven van een dankbaarheid dagboek

Als je door de dag, zijn er vele positieve en verheffende dingen gebeuren voor u, maar vaak je ze niet herinneren en soms niet eens te merken. Dat is waarom ik blijf een dankbaarheid tijdschrift kan zo verheffend zijn voor mensen, want het maakt je stoppen en aankondiging dingen die je kunt dankbaar zijn. Het is een eenvoudige en makkelijk te doen, het duurt maar een paar minuten van uw tijd, maar het kan zo nuttig zijn. Hier zijn tien goede redenen waarom u uw dankbaarheid dagboek en voordelen die je krijgt van het doen dus moet schrijven.

1. U kunt dan de slechte dingen te zien

De slechte dingen die gebeuren in een dag zijn degenen die zal blijven in je geest en kan vaak druk op de positieve dingen goed uit je hoofd. Neem de tijd om rustig te zitten en schrijf de goede dingen die er met je gebeurd, maar, en niet alleen hen te herinneren, maar ze zullen ook op de voorgrond treden.


2. Schrijf je eigen dankbaarheid tijdschrift zal je leven in perspectief te houden

Herinner jezelf van wat je dankbaar voor zal ook helpen dingen in perspectief te houden voor u. Stopt u fixeren op een paar punten van de dag en helpen de balans met de goede dingen.

3. Je zal je geest te trainen om de goede dingen te vinden

Onderzoekers hebben aangetoond dat het houden van een dankbaarheid dagboek eigenlijk train je geest te kijken naar de positieve dingen in je leven. In een paar weken, zal uw onbewuste geest begint te zoeken naar de positieve en u zult beginnen te profiteren van een meer positieve algemene mening.

4. Schrijf een dankbaarheid tijdschrift zal je minder materialistisch maken

Veel van de dingen die we denken dat we dankbaar zijn voor de kosten absoluut niets zijn. Houd een dankbaarheid dagboek zal u helpen dit te zien, minder bezig met materiële dingen die andere mensen en je meer tevreden met de dingen die je hebt te worden.

5. U zal heerlijk slapen

Het is aangetoond dat wat er in je geest, net voor het slapengaan, zal invloed hebben op wat je droomt. Dus, als je niet wilt wakker te worden in de nacht, met een slechte droom gehad, noteer al uw positieve gedachten in uw magazine, net voor het slapen gaan. U krijgt zal zijn versterkt beter slapen 's nachts en positieve emoties, terwijl u sliep.

6. Het zal je gevoel van eigenwaarde te vergroten

Houd een dankbaarheid dagboek uw perceptie van jezelf te veranderen ook. Zodra je je realiseert je dingen om dankbaar te zijn en uw kijk op het leven begint positiever te worden, zal je beginnen om gedachten beter dan jij ook. U zult zien dat mensen komen om uw hulp en doe leuke dingen voor jou en je zal je gevoel van eigenwaarde te vergroten.

7. Je wordt minder egocentrisch

Een dagboek van dankbaarheid ook meer na te denken over andere mensen en hen waarderen. Veel van wat we dankbaar moeten zijn te komen van anderen. Dit kan in de vorm van hulp en advies van een vriend, een glimlach van een vreemdeling op de straat. Het zal allemaal helpen om te begrijpen dat met eenvoudige soort gebaren, kunt u een groot verschil maken voor iemand anders dag te maken.

8. U zult een mooier persoon te worden

Dankbaarheid maakt ons meer vertrouwen en waardering voor andere mensen en dat zal u een veel toegankelijker en sympathiek. Immers, zou je gunsten voor iemand die zegt nooit 'dank je wel' te doen?

9. Dankbaarheid is ook goed voor uw gezondheid

Dankbaarheid kan niet op magische wijze genezen ziekten, maar het kan helpen bij het bevorderen van een goede gezondheid. Het hebben van een positieve mentale houding vermindert stress en versterkt het immuunsysteem en zal ook zorgen dat u beter in staat om mentaal omgaan met de ziekte.

10. Je zal blij zijn

Het eindresultaat van al deze subtiele veranderingen die een dankbaarheid dagboek zorgt ervoor dat je een gelukkiger persoon zal zijn. Je zal een meer positieve kijk te krijgen, minder zorgen te maken over triviale dingen, en uw algemene stemming zal veranderen voor de betere. Stel je voor, je kunt dit omzeilen door gewoon het schrijven van een paar regels van dank elke dag.

Kent u een aantal andere voordelen van het schrijven van een dankbaarheid dagboek?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha