10 geweldige voordelen van het liedje is wat je nodig hebt om te weten10 geweldige voordelen van het liedje is wat je nodig hebt om te weten

Nou, hier is de deal: "Ik wil graag zingen" het kan erger zanger in de wereld te zijn, en uw vrienden en familie, heb je waarschijnlijk niet op prijs stellen als u barsten in gezang elke vijf minuten, maar te zeggen dat is niet van plan om de mosterd te snijden met iedereen. Ze gaan je oren en grommen betrekking op je echt nodig hebt om uit te snijden.

Maar als je hen te informeren dat het lied wordt geleverd met een aantal geweldige voordelen, niet alleen zullen ze onmiddellijk vergeven - maar ze daadwerkelijk kunnen deelnemen! Dus, om hun eigen koor DIY vandaag beginnen, nemen we een kijkje op 10 geweldige voordelen van zingen moet je alles weten.


1. Zingen geeft je het gevoel Ecstatic

Dat klopt: het zingen niet alleen je gelukkig voelt, voel je je op de top van de hele verdomde wereld.

Dit komt omdat het nummer bekend is endorfines die zijn gevuld met intense gevoelens van genot vrijgeven.

Tegelijkertijd, het nummer ook releases oxytocine, dat bekend staat als de knuffelhormoon. Dit hormoon helpt om de symptomen van stress en angst te verminderen en maakt je goed in het algemeen voelen.

2. Sing geeft je mentale vermogens een boost

Een van de grote voordelen van het zingen is dat, volgens onderzoek, de zangers gebruiken beide kanten van hun hersenen veel meer dan non-zangers. Dit betekent in wezen dat hun cognitief functioneren is veel scherper dan niet-zangers, waarvan het cognitief functioneren is een beetje 'roestig.

Dus om u te helpen meer helder denken, en de mist van de ochtend uit de hersenen te tillen moe, waarom niet springen in de douche en de band een paar van uw favoriete nummers ?! Immers, je bent gewoon de beste, beter dan al de rest!

Sorry.

3. Het nummer kan de bloeddruk verlagen

Hoge bloeddruk is iets dat velen van ons worstelen met, en zodra onze bloeddruk te hoog leven lijkt een lange strijd met het proberen om het onder controle te houden zijn.

Een geweldige manier om niet alleen toezicht, maar eigenlijk houden van het krijgen van te hoog wordt altijd zingen. Zingen ons te kalmeren en ontspant ons, met als gevolg dat het verlaagt de bloeddruk. Misschien is dat de reden waarom mensen zingen hymnen om zich in het ziekenhuis ...

4. kant verbetert de stemming

Een van de prachtige voordelen van het zingen is dat het aanzienlijk kunnen verbeteren uw humeur. Hoeveel keer heeft een muziekstuk om je uit je blauwe stemming genomen? Er is gewoon niets beter dan onze favoriete nummers elke keer vallen we een slechte dag. Ze maken ons meer positieve kijk op het leven te voelen, vooral wanneer we in staat zijn om in te leven in de teksten.

Maar als je geen muziek bij de hand hebt, barsten in lied het is een geweldige manier om het moreel te stimuleren. Zingen is een veel plezier en laat je haar naar beneden en riem uit een paar nummers te kiezen is het perfecte tegengif voor een slechte dag. Probeer het!

5. Het nummer is een workout routine

Geen zin om naar de sportschool vandaag?

Geen zin om naar de sportschool ooit?

Geen probleem. Een gemakkelijke manier om te trainen, zonder het raken van de loopband of gewichtheffen zingt. Yup, zingen bevordert een goede ademhaling en is een geweldige manier voor onze longen om wat goed moest bewegen. Niet te vergeten, ontvang de pompen van de borst en het bloed pompen.

Het nummer kan ook stimuleren om te bewegen, dansen en verbranden wat energie. Op deze manier, het is een geweldige manier om te oefenen zonder echt huis te verlaten.

6. Zingen Verbeter uw houding

Volgende fantastische voordelen van zingen is dat deze houding kan verbeteren. Operazangers hebben geweldige locaties, en de reden voor die posities straight-as-kleurstof is de hoeveelheid zingen ze doen!

Voor houding indrukwekkend opvallend en maakt mensen denken, "Wow! Er is een zekere persoon die weet wat hij wil!" Je kon veel slechter doen om regelmatig te zingen. Neem de juiste houding en zingen totdat je hart is de inhoud en uw rug is perfect gebogen.

7. Zingen betekent dat je om beter te slapen

Nee, we zijn niet suggereren dat je naar bed en beginnen riem uit de hit van Disney bevroren. Dat zou uw echtgenoot, uw buren en uw huisdieren ergeren. Het zal echt voorkomen dat u uit de slaap terwijl het maken van je kijkt

drukte.

In plaats daarvan, wat we zeggen, is dat vaak het nummer betekent dat je minder gestrest. En als je minder gestresst bent, je meer slapen! Zodat ze zingen tijdens de dag, maar afgesneden wanneer ze op de zak. Tenzij je niet wilt dat een boze dicht bij de hand.

8. Zingen met iemand anders kan je hart te doen Tarieven synchroniseren

Als je vrienden echt onder de indruk van je hand, alles wat je hoeft te doen is hen vertellen dat als ze samen zingen, zal uw hartslag worden gesynchroniseerd.

Er is niet een persoon in leven die niet zal worden onder de indruk van dit. Nog beter, als u en uw partner mee te zingen synchronisatie tarieven van het hart is het meest romantische wat

nooit

.

Tenzij je zingt 'Cop Killer' samen. Hmm, niet zo romantisch.

9. Canto vaker zal u een betere singer

Je kent het wel: hoe meer je schrijft, hoe beter je wordt in het schrijven. Hoe meer je ontwerpen websites, hoe beter je in webdesign. En hoe meer je zingt, hoe beter je te zingen.

Dus als je actief nastreven van een zangcarrière of wilt u een deel van een groep, dan zingen de hele tijd! Zoals, elke minuut van elke dag. Behalve tijd in bed, zoals ik al zei. Ik zing niet op tijd in bed. En "het is verboden.

10. Het nummer kan ook zorgen dat u een betere acteur

Wanneer je zingt, nemen ze op verschillende rollen. Het ene moment ben je verdrietig als hij zingt de liefde verloren en de komende zes extatische tijdens het zingen liefde gevonden. Dan moet je weer verdrietig bent. Hey, het is een fluctuerende business!

De bonus is dat het nemen van al deze verschillende rollen, wordt het verkennen van de karakterisering, die nuttig zullen zijn overleden toen / als je wilt wagen in acteren.

De schoonheid van dit alles is dat je overal kan zingen. Met de auto, karaoke, onder de douche, in de kerk, in een voetbalwedstrijd. Dus ga naar het!

Hoewel

geen

Tina Turner, alsjeblieft.

Kent u andere voordelen te zingen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha