10 geweldige voordelen van Eucalyptus etherische olie10 geweldige voordelen van Eucalyptus etherische olie

De eucalyptus is een groenblijvende boom inheems in Australië en wordt gedacht dat de belangrijkste bron van voedsel voor de schattige koala's zijn. Maar hoewel het zeker lijkt gezondheidsvoordelen bieden voor wilde dieren, de essentiële oliën die wij mensen kunnen halen uit deze boom hebben geneeskrachtige voordelen ook zeer krachtig.

Volgens de Britse legende, een Engelsman die in de koloniale Australië vestigde snijden zijn duim met een bijl. Gelukkig, zijn vader was een schar hand met Aboriginal volksgeneeskunde, en hij was in staat om een ​​pleister die rijk eucalyptus bladeren rond de snede was van toepassing was. Duim Man snel genezen en is niet besmet.


Lokale Aboriginals gebruikt eucalyptus om alle wonden te genezen. Dankzij deze, de kennis verspreidde zich snel en het duurde niet lang voordat dat apothekers werden patenteren en marketing van olieproducten eucalyptus voor een winst. Laten we eens kijken naar 10 ongelooflijke voordelen van eucalyptus olie die hebben geweten Australiërs over eeuwen.

De Verkoudheid en griep

Eucalyptus essentiële olie is in principe een slijmoplossend middel dat helpt om het lichaam van schadelijke toxines die je kan pijn doen spoelen - en u kan helpen met het overwinnen van een zeurende koud dat lijkt altijd op het verkeerde moment om te komen!

Om zich te ontdoen van de kou met eucalyptus, is het raadzaam dat een paar druppels van deze olie in uw diffuser, zoals u de zak in de nacht getroffen. Op deze manier zul je de voordelen voor enkele uren zoals slaap voelen.

Hand Cleaner

Dit is een andere één van de fantastische voordelen van eucalyptusolie. Hygiëne is super belangrijk, maar als je in de buurt bent, kan het moeilijk zijn om je handen schoon te maken. Dit kan een probleem zijn als je weet dat je gaat om voedsel op korte termijn te nemen. Dus wat doe je dan?

Eucalyptus essentiële olie is uw redder. Deze essentiële olie is fantastisch om vet uit je handen te verwijderen. Je kunt het gebruiken op elk gewenst moment, zelfs na een dag hard werken. Maak je geen zorgen over hoe vies je handen lijken te zijn - geen baan is te groot voor de essentiële olie van eucalyptus!

Geurverwijdering

Dit is een van mijn favoriete voordelen van eucalyptusolie. Oke, laten we recht op het punt: we ruiken. Op een gegeven moment of een ander, na een lange dag op het werk, in de sportschool, of misschien na een middag lopen, ruikt gebeuren.

Gebeurt in onze oksels, in de schoenen en ook die uitgaan van onze honden.

Gelukkig, eucalyptus essentiële olie is een prachtige remedie voor lichaamsgeur, en het is zo veel gezonder dan spray-on deodorants die worden geladen met giftige stoffen. Om geuren te verwijderen, neem dan een kleine hoeveelheid van de essentiële olie van eucalyptus in een natte doek.

Controles Hoest

Geen vreselijke hoest? Veel mensen zeggen vaak dat het ergste deel van een verkoudheid is niet een hese stem, niet uw borst strak, niet loopneus, en geen van beide is de krassend keelpijn.

Nee, het is altijd het zeurende hoest die alle andere symptomen overleeft ongeveer vier weken.

Soms zijn we wakker in het midden van de nacht met een kriebel dat we bang dat we zullen nooit weer stoppen hoesten!

Eucalyptus essentiële olie is echt de beste vriend die ik wist niet dat hij had. Wrijf wat van eucalyptus etherische olie gemengd met vervoerder olie op de borst en u kunt het slijm los te maken en te elimineren uit je lichaam, het beheer hoest als een goede A '.

Mentale uitputting

Moe, lui en op de rand van all-out stress? Eucalyptus essentiële olie is hier om uw geesten op te heffen, omdat één van de geweldige voordelen van eucalyptus olie is dat het eigenlijk een stimulerend middel dat vermoeidheid en vermoeidheid wereld elimineert en krijgt u terug op uw voeten in een mum van tijd.

Verlichten spier en gewrichtspijn

Spier- en gewrichtspijn kan iedereen, jong en oud. U kunt ook teisteren atleten en al degenen die een fysiek veeleisende baan werken.

Een van de grote voordelen van eucalyptusolie is dat het echt geweldig om al die vervelende pijn en pijn te verlichten. Kan worden bereid als een crème of balsem warme, topisch op pijnlijke gewrichten en spieren. Ze kalmeren in het knipperen van een oog!

Er zijn een aantal recepten die kunnen online voor uw anti-pijn crème in het huis te vinden, of je kan pop in de lokale gezondheid te slaan en te vragen wat zij aanbevelen brouwsel.

Luizen

Je hebt waarschijnlijk nog niet had luizen, omdat je een kind, maar nu als je een ouder zelf, is het bijna onvermijdelijk dat uw kind een aanval van hoofdluis zal lijden op een bepaald punt. Het is gewoon iets dat komt met het grondgebied van de school.

En als het kind luizen heeft, kunt u er zeker als de hel dat je de eieren te kunnen nemen! EEW! Ik weet het!

Voordelen van eucalyptusolie komen weer bij de hand. Eucalyptus essentiële olie komt uit de wildernis van Australis, dus het is een natuurlijk bestrijdingsmiddel die insecten afstoot. Een heleboel mensen hebben gebruikt om hoofdluis verleden en heden te behandelen, en hij is goed voor het haar dat u zal ook het stimuleren van de haargroei, op hetzelfde moment. Fantastisch.

Pearly White Teeth

In al die jaren heb je waarschijnlijk je tanden reinigen met een tandpasta als de rest van ons, toch?

Nou, zou je niet hebben gerealiseerd, maar de essentiële olie van eucalyptus zorgt voor een goede vervanger voor commerciële tandpasta. Niet alleen is natuurlijk mint en smakelijk, maar in feite de plaque, gingivitis en cariës kunnen behandelen. Om de voordelen van grootschalige en mooie parelachtige witte tanden te bereiken.

Wonden

Voordelen van eucalyptus olie kan gaan en op, en hier is nog een van hen, kunt u de wonden en zweren genezen. Eerder vertelden we het verhaal van een Engelsman wiens zere duim werd behandeld met de toepassing van eucalyptus bladeren. De duim werd genezen zonder enige tekenen van infectie!

Tot vandaag, mensen blijven de wonden te behandelen met de essentiële olie van eucalyptus. U kunt zweren, snijwonden, brandwonden, wonden, schaafwonden behandeld enzovoort. Wat!

Zonnebrand

Oke, je ging en blaren uw huid het aanbidden van de zon te lang gisteren, toch? Wat lijkt?

Gelukkig, eucalyptus essentiële olie is een zeer vergevingsgezind en zelfs helpt bij problemen van zelf-toegebracht, zoals zonnebrand. Deze olie zorgt voor een aangename verkoeling gevoel op de huid en helpt de pijn veroorzaakt door zonnebrand te verdoven.

Disclaimer: Het is echt niet helpen om echt, echt slecht zonnebrand te pakken. Je bent alleen!

Je weet dat de andere voordelen van eucalyptusolie?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha