10 geweldige voordelen van Cascara Sagrada voor huid, haar en GezondheidIn het Spaans, cascara sagrada betekent 'heilige bark'! Voor Native Americans, dit kruid is veel meer van een medicinale plant. Het is een deel van hun cultuur. Kweek meer dan 20 meter lang, deze boom heeft dunne gekarteld en een roodbruine bast. Hij bloeit in het voorjaar en wordt gevolgd door donkere bessen giftig. De schors van de boom wordt meestal gebruikt in droge vorm om zijn geneeskrachtige waarde, omdat verse schors je erg ziek kan maken, waardoor misselijkheid en braken. Cascara Sagrada schors, ook wel bekend als de cortex chittem, is bitter van smaak en wordt gebruikt om de nagels van jonge jongens te schilderen om hun gewoonte van het nagelbijten af ​​te remmen.

Cascara sagrada kruid staat bekend om haar verschillende medicinale voordelen. Lees verder om te weten hoe deze verbazingwekkende kruid om u allen een goede gezondheid te geven!


Huid Voordelen van Cascara Sagrada:

Op zoek naar een natuurlijk product om te helpen uw huid er stralend? Waarom niet een les in de huid verzorgen door indianen en zet voor Cascara Sagrada? Hier zijn een aantal manieren waarop dit wonder schors uw huid kan helpen:

Anti-aging eigenschappen:

Cascara Sagrada helpt zich te ontdoen van rimpels en vlekken die verschijnen met de leeftijd op de huid en maakt het een jeugdige uitstraling.

Geneest de huid:

Voor tieners en meisjes naderende puberteit, acne is een veel voorkomend huidprobleem. Dit kan worden verminderd en vermeden met behulp van kleurstoffen cascara sagrada. Fragmentarisch huid kan worden behandeld met regelmatige toepassing van ijsthee met extracten cascara.

Hydraterende eigenschappen:

Verschillende body producten zijn gemaakt met dit kruid om zijn hydraterende eigenschappen te exploiteren. Cascara sagrada helpt de huid gehydrateerd te blijven en maakt het er mooi en fris.

Voordelen voor Haar Cascara Sagrada:

Haarverzorging kan een pijn, wat met de vele producten die beweren dat al je haar problemen op te lossen. Maar doen ze echt te leveren? Nou, Cascara Sagrada doet zeker!

Voorkomt haarproblemen:

Cascara sagrada reinigt het lichaam intern en voorkomt problemen van haar en hoofdhuid, zoals schilferige hoofdhuid, roos en luizen. Haarproducten gebaseerd Cascara sagrada zijn populair vanwege hun medicinale waarde en worden gebruikt om veel haar problemen te behandelen. Mensen met problemen van haaruitval kan ook Cascara sagrada oraal supplement te nemen om verstoppingen van de poriën op de hoofdhuid die haaruitval veroorzaken te voorkomen.

Bevordert gezond haar:

Cascara Sagrada faciliteert de groei van gezond haar. Het kan ook worden gebruikt als een conditioner voor het haar zacht, glanzend en sterk. Regelmatig gebruik van dit kruid kan helpen versterken van de haarzakjes en ze geven je het haar stralend!

Gezondheidsvoordelen van Cascara Sagrada:

Cascara Sagrada is een kruid dat getest werd gebruikt in alternatieve geneeskunde lang. Het werkt als een tonicum voor de lever, een laxeermiddel en kan ook geelzucht genezen! Dit geneeskrachtig kruid is vooral nuttig voor de goede gezondheid van het spijsverteringsstelsel. Welke andere voordelen voor de gezondheid doet het aanbod 'heilige bark'? Nou, heel veel!

Verlicht Constipatie:

De plant wordt vooral gebruikt voor de behandeling van constipatie door het grondig reinigen van de dikke darm. Het is een van de beste kruiden voor het gehele spijsverteringskanaal en begint te werken binnen 8 uur na consumptie.

Behandeling van maagaandoeningen en galstenen:

Het kruid heeft eigenschappen die de spijsvertering en gastro-intestinale functies te verbeteren in het lichaam waardoor het systeem te reinigen en houden de organen in goede vorm. Galstenen kunnen worden behandeld en gemakkelijk te voorkomen met cascara sagrada. Het kruid bevordert spijsverteringssappen en vereenvoudigt de vertering van voedsel, dat op zijn beurt voorkomt stenen opbouw. Kruidengeneesmiddelen op basis van zijn extracten worden gebruikt om ernstige ziekten zoals cirrose, leververgroting en geelzucht te behandelen.

Behandeling van slapeloosheid:

Het kruid heeft aangetoond succes in het kalmeren van de zenuwen en medeplichtigheid aan slaap voor mensen die lijden aan slapeloosheid. Dus als u last heeft van slapeloze nachten gebruiken Cascara sagrada en slaap als een baby!

Helpt om kanker te bestrijden:

De bast cascara sagrada heeft anti-kanker en maakt chemotherapie effectiever. Rijk aan antioxidanten, helpen 'heilige bark' om vrije radicalen te bestrijden in het lichaam en voorkomen dat de cellen die kanker veroorzaken.

Onroerend goed gewichtsverlies:

Hoog op laxeermiddelen, wordt het kruid gebruikt in dieet en afslanken thee en bevordert gewichtsverlies. Dan, cascara sagrada een deel van uw dagelijkse voeding en kijken naar de kilo's weg te smelten!

Nutritional

Naast de gebruikelijke voedingsstoffen zoals vitamine B, calcium, kalium en mangaan, cascara sagrada bevat anthrachinonglycosiden. Anthrachinon- gratis en hydroxyanthracene derivaat (HAD) zijn verantwoordelijk voor de laxerende eigenschappen van Cascara Sagrada.

Waarschuwing: Cascara Sagrada Herb Side Effects

Cascara Sagrada is een delicate plant, maar wel leiden tot een aantal bijwerkingen. Dus doe niet vergeten dat:

  • Hoge doses en langdurig gebruik van cascara sagrada kan diarree veroorzaken en moeten worden vermeden.
  • Zwangere vrouwen en zogende moeders wordt geadviseerd om niet te consumeren of het gras van toepassing, in welke vorm.
  • Regelmatig gebruik van dit kruid kunt u een verslaafde van gras.
  • Langdurig gebruik kan bruin gele urine veroorzaken geeft het verlies aan kalium in grote hoeveelheden door het lichaam en ongezond beschouwd.

Het gras heeft zeker magische eigenschappen om uw lichaam op een gezonde manier te houden, maar komt met een notitie voorzichtigheid. Gebruik dan deze heilige gras, de Native American zeker wel, en deed het best goed! Maar voorzichtigheid te betrachten en vergeet niet om het te gebruiken als vervanging van reguliere medicatie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha