10 geweldige voordelen van Bone Bouillon"Goede bouillon zal de doden herrijzen," is een oud gezegde in Zuid-Amerika. Hoewel dit kan niet waar zijn, zegt veel over genezing en geneeskrachtige eigenschappen van het bot bouillon. Bot bouillon is niet de meest aantrekkelijke van alle levensmiddelen kip-based, maar het is zeker de meest gezonde. En wil je graag?

Dit bericht gaat over de geweldige voordelen van het bot bouillon! Lees verder om te weten!


Bevordert de spijsvertering:

Bot bouillon vol gelei. Gelatine houdt meestal vloeistoffen, die vaak onder maagsappen en gal. Deze activiteit helpt aandoeningen van de wil van buikkrampen, opgeblazen gevoel, gas en indigestie. Bone bouillon is daarom zeer nuttig om een ​​gezonde en goede vertering (1) bevorderen.

Voorkomt Invloed:

Bot bouillon is het belangrijkste ingrediënt gebruikt in de populaire kippensoep om verkoudheid en griep te behandelen. De wetenschappers voerden een studie over de kippenbouillon en ontdekte dat blootlegt medicinale kwaliteiten, de ontsteking en infectie van de luchtwegen (2) sterk verminderen.

Anti-inflammatoire:

Bone bouillon effectief toont de anti-inflammatoire effecten. Deze eigenschap wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van aminozuren zoals proline, L-arginine en glycine, die allemaal zijn anti-inflammatoire middelen bekend. Arginine exposities sepsis (ontsteking van het lichaam) bestrijdende eigenschappen (3).

Verlicht gewrichtspijn:

Bot bouillon heeft vele voordelen. Een daarvan helpt om pijn en ontsteking te verminderen. Bot bouillon is hoog chondroïtinesulfaat en glucosamine verbindingen. Chondroïtinesulfaat heeft vele toepassingen, waaronder de behandeling van artritis pijn (4).

Bevordert de gezondheid van het bot:

Bot bouillon is rijk aan mineralen, vooral calcium. Calcium is essentieel voor sterke botten en voorkomt vele ziekten. Samen met calcium, andere voedingsstoffen zoals magnesium bevorderen ook de ontwikkeling van botten en verhogen botsterkte.

Duidelijk verstopte neus:

Zowel bot bouillon en vlees bevatten een essentieel aminozuur genaamd cysteïne. Cysteïne is een beetje merkwaardige verbinding die duidelijk neusverstopping verdunnen slijm in de longen en het maken kleverig, waardoor de verwijdering uit het lichaam vergemakkelijkt helpt. Bot soep kippensoep is de beste zelfgemaakte recept om een ​​verstopte neus te wissen. Je zou kunnen overwegen om een ​​beetje 'van kippenbouillon, ingeblikt, maar maak soep bouillon bot zorgt ervoor dat je niet conserveringsmiddelen gevaarlijk voor het eten (6) toe te voegen.

Bevordert een gezonde huid, haar en nagels:

Bot bouillon is niet alleen goed voor het opruimen van congestie en de spijsvertering te verbeteren, maar helpt ook om de mooiste haar, nagels en huid te bevorderen. Bot bouillon rijk aan collageen en gelatine die de haargroei te stimuleren en te houden nagels sterk. Collageen is bijzonder effectief bij het helpen rimpels en fijne lijnen (7) verminderen.

Bevordert de nachtrust:

Bot bouillon helpt om de geest te kalmeren en helpt je te ontspannen. Bevat Glycine, het belangrijkste ingrediënt dat bot slaap geeft bouillon zijn kalmerende werking, helpt bij slapeloosheid te overwinnen en bevordert (8).

Andere voordelen van Bone Bouillon:

Goedkoop:

Bot bouillon is een goedkoper alternatief voor elke vorm van medicatie. De goedkoopste manier is om uw pot bouillon bot koken in plaats van het krijgen van boxed versies, die de schadelijke conserveringsmiddelen bevatten.

Makkelijk te bereiden:

Het beste deel van de bouillon bot is het gemak van de voorbereiding. Je hoeft niet te mix bak en wacht terwijl u uw pot soep bot koken. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van alle ingrediënten en laat sudderen. Zal worden gekookt door de tijd dat je een licht dutje van 30 minuten in beslag nemen.

Dus de volgende keer dat je naar beneden met een koude of lijdt aan indigestie, of wil je gewoon meer mooie huid en haar te krijgen, kunt u overwegen het toevoegen van bouillon bot aan uw dieet. Als je soep bot regelmatig te eten, deel uw beste recepten met ons en andere lezers hier. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha