10 geweldige voordelen van biologische JaggeryJaggery is een van de ingrediënten het meest gebruikt in de Indiase keuken. Deze amorfe, soms vervormd, voedsel kleverige uiterlijk is een natuurlijke zoetstof. Gemaakt uit suikerriet sap, bruine suiker is ook een badkamer direct beschikbaar ingrediënt in de Indiase markt.

Nu, het is een feit dat mensen met diabetes moeten af ​​van suiker blijven. Maar er geen schade aan diabetici zou zijn als ze verbruiken biologische rietsuiker. Ook veel mensen gebruiken biologische rietsuiker in voedsel dankzij de spijsvertering-stimuleren.


Top 10 Voordelen van Organic Jaggery:

We analyseren de andere voordelen van dit wonder zoetstof, als je hebt besloten om organische gaan:

Natuurlijke zoetstof:

Jaggery is van oudsher gebruikt als zoetstof, niet alleen voor hun zoetkracht, maar ook vanwege zijn aparte smaak en aroma. Terwijl slechts suiker zoetheid zou geven, zou jaggery zoetheid met smaak. De ander ras van rietsuiker, bijvoorbeeld Date jaggery, heeft een smaak die hem houdt op een voetstuk hoger dan eenvoudige suiker.

Reinigende eigenschappen:

U zult verrast zijn om te weten dat jaggery heeft ook reinigende eigenschappen maar ook als een zoetstof. Het is zeer effectief bij het reinigen van het spijsverteringsstelsel en ademhaling. Jaggery is bekend dat het vuil en onzuiverheden uit het systeem te zuiveren omdat vezels die voorkomen constipatie bevat. Het helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Instant energie:

Sago is een opslagplaats van koolhydraten, variërend in ons lichaam en verhoging van de energie-niveau. Heeft complexe koolhydraten die de tijd nemen om te worden opgelost, geabsorbeerd en geassimileerd in ons systeem, dus geleidelijk vrijmaken van energie. Dit is een zegen voor mensen die diabetes en kan niet eten suiker.

Goed voor de spijsvertering:

In veel delen van de wereld, is het raadzaam om jaggery na de maaltijd te consumeren als jaggery helpt versnellen van de spijsverteringsenzymen. Transformeert in azijnzuur, die oplost in de enzymen en helpt het verteringsproces. Een zware maaltijd kan gemakkelijk worden verteerd zonder belasting van het spijsverteringsstelsel met de consumptie van een beetje 'van rietsuiker.

Verwarming Effect:

Sinds jaggery bevat koolhydraten die tijd nemen om verteerd, levert warmte aan het lichaam. In veel landen, mensen voor te bereiden speciaal voedsel en snoep met behulp van rietsuiker in het koude seizoen. Dit is een gebruikelijke methode is om een ​​beetje 'warmte tijdens de winter. Met dadelpalm jaggery hiervoor is nuttig omdat het zorgt voor maximale warmte aan het lichaam.

Rijk aan mineralen:

Jaggery is geladen met veel mineralen, zoals ijzer en andere mineralen die het verlies van mineralen kan aanvullen in een dagelijkse voeding. Samen met zijn smaak en aroma, jaggery biedt vele voordelen voor de gezondheid in vergelijking met suiker.

Bloedzuiveringsinstallatie:

Met zijn reinigende eigenschappen, jaggery helpt zuiveren het bloed ook. Omdat het ijzerhoudende helpt bij de productie van bloed. Dit maakt het erg goed voor degenen die zijn bloedarmoede, of zwanger bent of die problemen hebben met betrekking tot de productie van rode bloedcellen.

Gewrichtspijn:

Jaggery, wanneer gegeten met gember, fungeert als een pijnstiller perfecte joint. Het maakt de spieren en kraakbeen sterker.

Goed voor de huid en het haar:

Dankzij de zuiverende bloed, jaggery zorgt voor de gezondheid van hun lokken. Het helpt ook bij de behandeling van acne en acne, meegeven van een gezonde gloed op de huid.

Voor menstruatieproblemen:

De belangrijkste reden menstruele problemen is het gebrek aan mineralen in het lichaam. Van jaggery is geladen met veel mineralen, verbruikt regelmatig kan helpen vrouwen te behandelen hun menstruele problemen natuurlijk.

Rietsuiker, in al zijn vormen, is erg goed voor ons. En als u kiest voor biologische rietsuiker, de voordelen te verhogen spruitstuk! Dus wacht niet, ga organisch deze winter!

Heb je ooit geprobeerd biologische rietsuiker? Hoe is het anders dan gewone jaggery? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha