10 geweldige voordelen van Banana olie voor huid en haar

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 20, 2015 Admin Schoonheid 0 26


We weten allemaal over bananen. Vruchten zijn geweldig met verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid. Maar heb je gehoord van banaan olie? Zo niet, dan is het tijd dat u krijgt om het te weten; omdat de voordelen die het biedt zijn ook geweldig

Banaan olie is essentieel incorporatie van moisturizers, crèmes diverse, haarmaskers en parfums. En 'ideaal verwerkt in fabrieken. U kunt echter ook doen het echte olie banaan met banaan schillen thuis. Benieuwd hoe? Dan lezen van dit bericht moet het eerste wat nu te doen zijn!


10 stappen voor te bereiden Banana Oil At Home:

Het is misschien interessant zijn voor u om te weten dat de banaan olie dankt zijn naam aan zijn fruitige en verleidelijke geur van banaan. E 'geladen met meer revitaliserende haar en huidverzorgende voordelen. Ontdek de ongelooflijke stappen om olie banaan thuis te maken.

 1. Ontdek schillen verse banaan en snijd ze in kleinere stukken.
 1. Plaats kleine bananenschillen in een plastic zak en klop goed de zak.
 1. Klop totdat de huiden nat.
 1. Breng de stukjes banaan schillen geslagen in een glazen pot.
 1. Vul de pot met amandelolie (je kunt ook een andere tropische olie van uw keuze te gebruiken).
 1. Plaats de glazen pot in warmte (zon) enkele dagen (bijvoorbeeld 2). Zorg ervoor dat het deksel van de glazen pot luchtdicht is.
 1. Vergeet niet om de pot in elke 2 uur te grijpen om hem te schudden.
 1. Ontdek schillen verse banaan en herhaal stap 1 tot en met 7 en breng de zalf om de eerste pot elke keer.
 1. Herhaal dit proces totdat u voelt dat de geur van banaan is sterk genoeg.
 1. Filter de olie uit de huiden als je eenmaal het gevoel van de geur van banaan is sterk genoeg om te worden gedetecteerd.

De gefilterde olie is wat je kunt het noemen zoals bananen olie. Biedt ongeëvenaarde voordelen voor haar en huid. Ontdek de geweldige voordelen en het gebruik van banaan met deze gids verzorgen van exclusieve we hebben voor u gevoerd.

Huid Voordelen van Banana Oil:

 1. Banaan olie is een zegen voor de droge huid en schilferig. Het voedt diep droge huid, het herstellen van de normale pH-waarde van de huid. Ook reparaties schrale huid en hydrateert de diepere lagen van de huid ook.
 1. Olie Banana biedt bescherming tegen de zon voor de huid ook. Het weeft de huid tegen saaiheid, droogheid en verduistering veroorzaakt als gevolg van blootstelling aan de zon. U kunt zelfs omkeren van de effecten van de zon schade naast voorkomen dat ze gebeuren.
 1. Olie Banana is een therapie anti-aging ongelooflijke tegen vroegtijdige veroudering van de huid. Het vermindert lijntjes en rimpels in het gezicht. Verstevigt de huid cellen en weefsels omdat het tot vorming van collageenvezels in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt jeugdig, gloeien en soepel weer.
 1. Banaan olie verstevigt de huid en maakt-Blemish gratis ook. Dus, kun je pronken met een kleurrijke nog steeds zonder vlekken en pigmentatie bij regelmatig gebruik en gecontroleerde banaan olie.
 1. Banana Oil kan ook tot 2 tinten eerlijker. Dit belemmert de productie van eumelanine, het enzym donker worden van de huid. Dit maakt uw teint lichter dan voorheen.

Voordelen voor Haar Banana Oil:

 1. Banaan olie is ook een effectieve remedie voor haar glad te maken. Kan worden verwarmd en toegepast op droog haar en zwak.
 1. Zorgt voor een diepe conditionering voor droog, dof haar door het herstel van de normale pH-waarde van de hoofdhuid.
 1. Banaan olie is een remedie anti-roos effectief dat je vrij houdt van roos. Het vermindert de vettigheid van de hoofdhuid en houdt ook na controle van de droogte. Met andere woorden, handhaaft de gezondheid van de hoofdhuid. Op zijn beurt, de hoofdhuid is vrij van problemen zoals acne en roos.
 1. Banaan olie is ook een uitstekende oplossing om je haar kroezen-vrij en beheersbaar te maken. Biedt glans en volume aan het haar dof en dun. Beschermt het haar nagelriemen en keratine tegen schade als gevolg van vervuiling en de zon.
 1. Blijkbaar is de banaan olie helpt ook bij de haargroei en vecht tegen het dunner wordend haar en kaalheid. Het maakt de haarwortels sterk. Dit houdt ook een controle op het verlies van haar. Aldus is een verrassende oplossing voor mensen die lijden aan het probleem van overmatige haaruitval.

U betrekking hebben op deze verrassende voordelen van de huid en het haar die door banana olie? Wat is een van de voordelen die favoriet kunstaas aan de banaan olie proberen, een keer? Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha