10 geweldige voordelen van Artemisia voor de huid, haar en gezondheid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 7


Wat doet het madeliefje, ambrosia en bijvoet vaak (wat een naam!) Ze hebben met elkaar gemeen? Nou, ze zijn allemaal familieleden. Net zo mooi madeliefjes, bloemen Artemisia zijn ook heel aantrekkelijk. Ze zijn een helder geel en deksel velden en weiden in de zomer. Wat echter de interesse van natuurgenezers zijn de wortels en bladeren van bijvoet. Ze hebben helende eigenschappen en kan uw haar, huid en de algehele gezondheid van een heleboel goede te maken.

Gezondheidsvoordelen van Artemisia:

Impotentie kan deprimerend zijn. Hoewel er behandelingen beschikbaar, is er nog steeds een stigma impotentie en een laag libido. Als je te beschaamd om professionele hulp te zoeken, gebruiken artemisia. Immers, het heet natuurlijke Viagra voor niets! Niet alleen artemisia krijgen hoge niveaus van geslachtshormonen, het zal ook toenemen seksuele lust.


Als u gevoelig bent voor maagklachten zijn, bijvoet is wat bestellingen van de dokter voor velen! U kunt indigestie, zuurgraad, constipatie, opgeblazen gevoel en winderigheid te behandelen. U kunt ook gebruiken als een de-ontwormingsmiddel natuurlijk, want bijvoet kan doden en parasieten uit uw spijsverteringskanaal te elimineren.

Sommigen beweren dat Artemisia bloedcirculatie kan verhogen en zelfs te genezen sommige leveraandoeningen. Echter, het is best om uw arts te raadplegen voordat u probeert om deze plant te gebruiken om dergelijke redenen.

Er zijn anekdotische aanwijzingen dat in het verleden artemisia werd gebruikt om de effecten van epilepsie, hysterie en zelfs convulsies bij kinderen te behandelen.

Als u een vrouw bent die lijden aan onregelmatige menstruatie, het nemen van Artemisia dagelijkse hulp reguleren van de menstruele cyclus.

Hoewel er zijn beweringen dat Artemisia niet bemoeien met de zwangerschap, moet u contact op met uw gynaecoloog voordat u dit kruid om haar natuurlijke voordelen.

Voordelen voor Haar Artemisia:

Zoals hierboven vermeld, alsem verhoogt de bloedcirculatie en gezond haar en hoofdhuid heeft een goede doorbloeding. Ze krijgen voedingsstoffen door het bloed circuleren. Ja, kunt u Artemisia gebruiken om je haar en hoofdhuid gezond te houden. De verhoogde bloedstroom zal uw haarzakjes sterk te maken en te voorkomen dat haaruitval. U zult ook merken dat je haar er glanzend en helder.

Artemisia is rijk aan vitamine E. Dit betekent dat het goed is voor je haar. Het zal het haar helpen om het verwerven van een helder, glanzend, en zorg ervoor dat je nooit zorgen te maken over een droge hoofdhuid. Met andere woorden, zal het niet worden lastiggevallen door roos die voorkomt bij veel mensen als gevolg van een overmaat van een droge huid.

Voordelen Skin Artemisia:

Beide vrouwen geloof het of niet, al hun huidproblemen begint bij het begin van hun menstruele cyclus. Net voor het krijgen van hun menstruatie, acne en puistjes beginnen zien op hun huid. Meestal worden ze beperkt tot het gezicht regio. Echter, sommige vrouwen zijn niet zo gelukkig (als je dat zo mag noemen geluk!). Ze krijgen grote blaren over het hele lichaam voor aanvang van hun periodes. Dit kan pijnlijk en gênant zijn.

Als u alternatieve zorgverlener te raadplegen, zal hij of zij je vertellen dat acne en steenpuisten zijn het gevolg van onzuiverheden in het bloed. Dus, wat kan de oplossing zijn? Het antwoord ligt in het gebruik bijvoet, die de mogelijkheid om verontreinigingen te vangen uit het bloed heeft. Bied bye-bye naar acne en puistjes, en ontvang een perfecte teint!

Dus als je geplaagd door puistjes, acne en puistjes en je een vrouw bent, kunt u profiteren van het gebruik bijvoet regelmatig. Bovendien zal het ook helpen reguleren van de menstruele cyclus. Imagine - geen puistjes of puistjes! Nu, is dat niet wat alle vrouwen in de vruchtbare leeftijd willen? Naar alle waarschijnlijkheid voordelen van de huid die kunnen worden getrokken uit het gebruik van Artemisia afkomstig uit het hoge gehalte aan vitamine E.

Ik hoop dat je de plek voor informatie gevonden. Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha